Toegangscontrole

Toegangscontrole

Meer veiligheid met
een toegangscontrole

Meer veiligheid met een toegangscontrole

Toegangscontrole

In de wereld van vandaag kan je qua veiligheid maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Vandaar dan ook dat een toegangscontrole een perfect hulpmiddel is om zoveel mogelijk de veiligheid te waarborgen. Een toegangscontrolesysteem van QuickBlue biedt niet alleen veiligheid en controle, maar is ook gefocust op comfort. Zo zijn er niet ineens allerlei moeilijke handelingen vereist, maar wordt extra veiligheid zo makkelijk mogelijk gemaakt. Bovendien is een toegangscontrole heel makkelijk te integreren met elektronische, elektromechanische en elektrische sloten. Hierdoor combineer je dit systeem heel makkelijk met schuif- en draaideuren, camerasystemen, intercomsystemen en andersoortige alarmsystemen. Met deze toegangscontrole van de toekomst laat u qua veiligheid geen mogelijkheid onbenut.

Welke voordelen heeft een toegangscontrole?

Een toegangscontrole moet u zien als een extra barrière voor ongewenste personen om binnen te komen. Hoe meer barrières er aanwezig zijn, hoe kleiner de kans op een inbraak of een andere vorm van diefstal. Daarmee is meteen het allergrootste voordeel van een toegangscontrole benoemd. Verder bestaan de voordelen uit:

  • Gemakkelijke installatie
  • Jarenlange beveiliging
  • Zeer effectief en makkelijk in gebruik
  • Op maat afgesteld

Is er een verschil tussen toegangscontrole en toegangsverlening?

Tussen toegangscontrole en toegangsverlening zit wel degelijk een verschil. Toegangsverlening gaat namelijk puur over het verlenen van toegang, ongeacht of hier een toegangscontrole aan te pas komt. Een deur of ingang openen en sluiten is toegangsverlening. Met een toegangscontrolesysteem ga je een stap verder. Hier moet je langs zien te geraken, voordat je ook daadwerkelijk toegang krijgt tot een bepaalde ruimte. Tijdens de toegangscontrole wordt gecheckt wie zich aanmeldt, waar dit gebeurt en of deze persoon de juiste rechten heeft om naar binnen te mogen. Degene die verantwoordelijk is voor het toegangsproces kan precies zien wat er wordt geregistreerd door het toegangscontrolesysteem. Zo is het ook heel makkelijk om aan de hand van de ontvangen data het toegangssysteem te optimaliseren.

Simpel in beheer en onderhoud

Na het uitzoeken van het meest geschikte systeem voor uw locatie heeft u nog maar weinig werk aan beheer en onderhoud. Zodra alles op zijn plek zit en werkt, verloopt de toegangscontrole zo goed als vlekkeloos. Voor zowel het beheer als ook onderhoud is er rekening mee gehouden dat dit het liefst zo min mogelijk complex verloopt. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren waar u hulp bij nodig heeft? Dan staat QuickBlue altijd voor u klaar.

Een toegangscontrole-systeem voor elke locatie

Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende mogelijkheden qua aanschaffing van een toegangscontrole. Dit reikt van eenvoudige standalone systemen aan de ene kant tot aan zeer krachtige draadloze online systemen als andere uiterste. De meer simpele zelf te programmeren standalone systemen zijn ideaal voor bijvoorbeeld een kleiner woonhuis. De meest krachtige controlesystemen bieden dan weer, naar behoefte, in real time controle. Het maakt dus niet uit of het om een kleinere woning, een vrijstaand huis of een groot stuk grond gaat, bij QuickBlue kun je terecht voor een passende toegangscontrole. Wilt u advies over welk systeem het beste bij u past? Dan is dit uiteraard geen probleem. Binnen de korte keren ontvangt u het advies van een van onze specialisten.

Met spoed een toegangscontrole installeren

Tijdens het ontwerpen van onze systemen hebben we in het achterhoofd gehouden om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Het grote voordeel hiervan is namelijk dat u daardoor heel makkelijk zelf het toegangscontrolesysteem kan beheren. Hiervoor is geen extra technische kennis vereist. Zo kunt u zelf gebruikersgroepen met overeenkomende rechten aanmaken en is er de mogelijkheid tot personificatie. Ook stelt u zelf gemakkelijk een tijdsafhankelijke toegang in, wanneer het de voorkeur heeft dat de toegang slechts op bepaalde tijden bruikbaar is.

Verschillende systemen voor toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen van QuickBlue

Toegangscontrolesystemen van QuickBlue. Een toegangscontrole is een belangrijk spil in de totale beveiliging van een woning. Daarom kiezen wij ervoor om alleen toegangscontrolesystemen van de hoogste kwaliteit te installeren. 

Altijd bereikbaar voor hulp of advies

Meest betrouwbare meldkamer in Nederland

QuickBlue hecht er veel waarde aan dat alle klanten zo snel mogelijk worden geholpen in het geval dat er hulp of advies nodig is. Werkt iets onverwachts niet naar behoren of is er om een andere reden behoefte aan hulp of advies? Dan kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar contact met ons opnemen. Ongeacht het tijdstip van de dag mag u ons altijd bellen. Wij stellen alles in zijn werking om zo snel mogelijk iemand langs te sturen wanneer dit nodig is. Of het nu gaat om een reparatie, een defect of gewoon een advies. Ons doel is om binnen 25 minuten iemand op locatie te hebben. Veiligheid gaat voor alles. Daarmee bent u bij ons verzekerd van:

  • Rond de klok bereikbaarheid, ongeacht de dag van het jaar
  • Optimale beveiliging door middel van een toegangscontrole
  • Productgarantie op alles van QuickBlue

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.