Menu

Dit Gemotiveerde Slotenmaker Duo Is Druk Bezig Met De Werkzaamheden

QuickBlue gaat live

Het is dan eindelijk zover. De website van QuickBlue is helemaal af en vanaf nu is deze voor iedereen bereikbaar. U kunt bij QuickBlue terecht omtrent alle zaken rond de beveiliging van uw woning of bedrijf. Iedereen is welkom en samen zorgen we ervoor dat de beveiligingsmaatregelen optimaal zijn geregeld.

Introductie QuickBlue

Bij QuickBlue houden wij ons bezig met alles wat met beveiliging te maken heeft. U kunt hierbij denken aan:

Wij plaatsen, repareren en vervangen alle benodigde onderdelen van een volledige beveiliging. Dit sluit perfect aan op onze visie; Het creëren van een veilige werk- en leefomgeving voor iedere Nederlander. Of het nu om zakelijke of particuliere beveiliging gaat, het is ons doel om iedereen met een optimaal veilig gevoel door het dagelijkse leven te laten gaan.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Na een jarenlange ervaring in combinatie met de juiste opleidingen hebben wij experts in huis die precies weten wat ze doen. Onze specialisten kennen alle beveiligingssystemen van binnen tot buiten. Hierdoor weten zij niet alleen hoe ze defecte systemen moeten vervangen, maar kunnen ze ook adviseren in het uitbreiden van reeds werkende systemen. Bovendien komt het vaak genoeg voor dat een slot defect is of dat mensen zijn buitengesloten. Ook dan staan de medewerkers van QuickBlue direct voor u klaar.

Diensten van QuickBlue

Zoals gezegd bestaan de diensten van QuickBlue uit een uitgebreid pakket. Het gaat hier grofweg om alles wat te maken heeft met het repareren, vervangen en uitbreiden van alles dat met de beveiliging van een woning of bedrijf te maken heeft. Zowel voor particulieren als bedrijven uit dit zich in de volgende diensten:

Slotenservice

Bent u buitengesloten, is een slot kapot of wilt u de huidige sloten uitbreiden? Dan kunt u bij QuickBlue terecht voor hulp. Onze ervaren slotenmakers maken een dichte deur voor u open, vervangen waar nodig sloten of plaatsen bijvoorbeeld een meerpuntsluiting voor een betere beveiliging tegen inbraken. Voor al deze werkzaamheden hebben wij de geschikte slotenexperts in huis.

Inbraakbeveiliging

Wilt een inbraakbeveiliging laten plaatsen of wilt u deze uitbreiden? Dan zijn de beveiligingsexperts van QuickBlue precies de mensen die u zoekt. Zij plaatsen met een groot gevoel voor kwaliteit verschillende vormen van inbraakbeveiliging voor u:
Zo bent u optimaal beveiligd tegen inbrekers en bent u er zeker van dat dit op een kwalitatief hoogwaardige manier is geïnstalleerd.

Kluizen

Op zoek naar een kluis of moet er een dichte kluis geopend worden? Ook dan zijn de monteurs van QuickBlue de personen die u zoekt. Wij leveren kluizen van een hoog niveau, maar kunnen ook defecte of dichte kluizen binnen een mum van tijd voor u openen. Ook staan wij voor u klaar om advies op maat te leveren waar nodig.

Spoeddienst

Bij QuickBlue zijn we erg trots op onze spoeddienst. Deze dienst houdt in dat we bij spoed binnen 20 minuten op uw locatie zijn. Bent u bijvoorbeeld buitengesloten, is er een slot defect, zijn er problemen met de inbraakbeveiliging of is er om een andere reden nood? Dan hoeft u slechts contact met ons op te nemen en wij sturen direct een beveiligingsexpert naar u toe. Deze helpt u zo snel mogelijk uit de problemen. Of het nu om een reparatie, vervanging of plaatsing gaat, onze specialisten verhelpen elke noodsituatie. Daarbij bent u ook volledig vrij om naar advies te vragen. Daar zijn het immers experts voor.

Tarieven QuickBlue

Bij QuickBlue hechten we er veel waarde aan dat er een volledige openheid en transparantie is wat de tarieven aangaat. Daarom nemen we altijd van te voren de kosten met u door, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Voor de standaardhandelingen hebben we enkele vaste tarieven. Deze zijn exclusief btw, aangezien het om prijzen voor zowel zakelijke klanten als particulieren gaat. De VPA kosten bedragen bij ons altijd €35.

Per specifieke klant kunnen de benodigde werkzaamheden uiteraard wel afwijken. Mogelijk heeft u behoefte aan bepaalde extra handelingen. Hoe dan ook, wij leveren duidelijkheid voordat er werk wordt verricht. U krijgt altijd vooraf een overzicht van wat de kosten gaan zijn.

24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar

Last but not least is QuickBlue werkelijk altijd bereikbaar. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van onze spoeddienst en staan wij altijd voor u klaar. Is het weekend, nacht of een nationale feestdag? Geen probleem. Wij sturen een monteur of ervaren slotenmaker naar uw locatie om u direct uit de brand te helpen. Reparaties, plaatsingen of vervangingen worden dag in dag uit gedaan. Zo bent u bij ons verzekerd van hulp op maat, ongeacht het tijdstip van de dag of de dag van het jaar. Bij QuickBlue is het ook echt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04