pkvw-logo

Menu

QuickBlue Is Nu Officieel Een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is nu officieel een PKVW erkend bedrijf

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien ben je hier op de site van QuickBlue aan het juiste adres voor alle mogelijke beveiliging voor bij jou in huis. Door onze beveiliging zal ook jij in staat zijn om je woning net even wat veiliger te maken. Wist je dat QuickBlue is aan te merken als een speciaal PKVW erkend bedrijf? Om erachter te komen wat dit is en wat de voordelen hiervan zijn is het handig om snel verder te lezen. In dit artikel laten wij je namelijk alles zien over de PKVW keuring die wij hebben doorstaan!

Wat is een PKVW bedrijf – functie van keurmerk

Wij zijn aan te merken als een PKVW bedrijf. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dit precies inhoudt. Een PKVW bedrijf is een speciaal beveiligingsbedrijf wat is voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk houdt eigenlijk in dat een aangesloten bedrijf in staat is om jouw woning een stuk veiliger te maken dan voorheen. Wij zijn niet zomaar PKVW bedrijf geworden, om hiervoor in aanmerking te komen hebben wij als bedrijf zijnde verschillende voorwaarden moeten realiseren. Zo werken er binnen ons bedrijf één of meer PKVW beveiligingsadviseurs. Onze adviseurs zijn geslaagd voor de opleiding PKVW-adviseur. Hierdoor zijn zij in staat om jou van de beste adviezen te voorzien op het gebied van beveiliging.

Daar komt bij dat ons bedrijf voldoet aan alle andere randvoorwaarden voor het PKVW lidmaatschap. Wij werken enkel en alleen met PKVW documenten zoals actuele handleidingen en PKVW richtlijnen op het gebied van de beveiliging. Door deze waarborgen ben je als klant zijnde voorzien van de best mogelijke ondersteuning die je maar kunt vinden als het aankomt op de beveiliging voor bij jou in huis. Niet voor niet dat wij de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot hét PKVW bedrijf van dit moment.

Dé keuze voor jouw beveiliging

Als het aankomt op de beveiliging voor bij jou in of rondom het huis dan weet je zeker dat je hiervoor bij QuickBlue aan het juiste adres bent. Als PKVW bedrijf zijn wij dan ook in staat om je te helpen om de beveiliging van jouw woning echt naar het volgende niveau te tillen. Om je een beter inzicht te geven in de mogelijkheden hebben we hieronder een aantal bekende opties voor je op een rijtje gezet:

  • Camerabeveiliging – de meest voor de hand liggende optie als het aankomt op de beveiliging van je woning is het laten plaatsen van een camera. Door middel van een camera zorg je gelijk voor een afschrikkend effect. Ziet de inbreker de camera dan is de kans groot dat hij de benen zal nemen.
  • Alarmsysteem – een andere optie is om een alarmsysteem in huis te laten plaatsen. Met een alarmsysteem zie je precies wanneer er iets niet helemaal in de haak is. Een dergelijk systeem is in veel gevallen voorzien van een handig paneel waarop je precies kunt zien wat er gebeurt in huis. Dit beschermt je niet alleen tegen inbraken, maar ook tegen brand of iets dergelijks.
  • Anti-kerntrekbeslag – om te voorkomen dat inbrekers naar binnen kunnen komen is het verstandig om anti-kerntrekbeslag te plaatsen. Door middel van dit beslag is het voor inbrekers onmogelijk om zomaar de kern uit het slot te trekken. Het resultaat? Een veilig slot wat niet meer kan worden opengebroken in een paar seconden.

Kies voor QuickBlue voor zekerheid

Kies je voor QuickBlue dan weet je zeker dat ook jij jouw woning uitrust met de best mogelijke beveiliging die men op dat moment maar kan vinden. Door onze hoogwaardige kwaliteit in combinatie met onze hoge mate van kennis en expertise zal je er alles aan doen om het inbrekers zo lastig mogelijk te maken. Niet voor niets dat QuickBlue nog altijd dé keuze is als het aankomt op alle mogelijke soorten beveiliging voor bij jou in huis.

Het kan natuurlijk zijn dat je bepaalde vragen hebt over ons of over de diensten die wij van QuickBlue voor jou kunnen verrichten. In dit geval raden wij je zeker aan om even contact met ons op te nemen. Door jouw vragen te stellen zal je zo snel mogelijk van antwoorden worden voorzien!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

pkvw-logo

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04