Menu

QuickBlue Oranje #1

Sleutels met kopieerbeveiliging laten bijmaken door Quickblue.

Sleutels bijmaken bij Quickblue

Sleutels bijmaken laat je met een gerust hart over aan Quickblue. Het laten bijmaken van een extra sleutel kan nodig zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld wanneer je anderen toegang wilt geven tot jouw woning met een extra sleutel. Sleutels laten bijmaken gebeurt bij Quickblue altijd op een veilige manier. Onze sleutels zijn voorzien van het SKG-keurmerk. Dat betekent dat elke sleutel voorzien is van een certificaat en kopieerbeveiliging. Extra sleutels laten bijmaken bij Quickblue kan dus alleen wanneer je in het bezit bent van een dergelijk certificaat. Dit voorziet je van de zekerheid en veiligheid die je nodig hebt.

In welke situatie laat je een extra sleutel maken?

Er zijn verschillende situaties waarbij je behoefte hebt aan een extra sleutel voor jouw woning. Bijvoorbeeld als je de buren of een familielid toegang wilt geven tot jouw huis terwijl je op vakantie bent. Ook wanneer je gaat samenwonen in jouw huis of als er tijdelijk iemand bij je in komt wonen kun je een sleutel laten bijmaken. In sommige gevallen is het gewoonweg praktischer om te kunnen beschikken over meerdere huissleutels. Quickblue is gespecialiseerd in het bijmaken van SKG-veiligheidssleutels. Het kopiëren van deze sleutels is niet zomaar mogelijk. Daarvoor moet je een certificaat kunnen overleggen. Deze unieke certificering ontvang je bij jouw SKG-slot. De sleutels zijn dus voorzien van een kopieerbeveiliging en kunnen alleen worden bijgemaakt door een erkend slotenspecialist.

Sleutel met SKG-keurmerk laten kopiëren door een erkend slotenspecialist

De sleutel die wordt geleverd bij een Stichting Keurmerk Gevelbouw slot, kan niet zomaar door derden worden gekopieerd of bijgemaakt. Daarvoor is ook het certificaat nodig dat bij de sleutels van het SKG-veiligheidsslot wordt geleverd. Deze certificering is voorzien van een code.  Alleen de officiële producent van de sleutels kan je dus voorzien van een kopie. Quickblue is een SKG-erkend bedrijf en slotenspecialist. Wij leveren SKG-sloten en sleutels uit voorraad. Ook voor het bijmaken van een extra sleutel staan we voor u klaar.

Waaraan voldoen de sleutels van Quickblue en wat zijn de voorwaarden voor bijmaken?

De sleutels van Quickblue zijn voorzien van kenmerken. Als je sleutels wilt laten bijmaken, dan moet je aan een aantal voorwaarden kunnen voldoen. Zo moet je in de eerste plaats een certificaat kunnen overleggen. Deze certificering is per sleutel uniek. Hieronder lees je precies aan welke voorwaarden de sleutels van Quickblue voldoen. Bijvoorbeeld als je een SKG-slot laat plaatsen of sleutels wilt laten bijmaken. Daarbij kun je denken aan een SKG-goedkeuring, een certificaat met unieke code en een kopieerbeveiliging.   

 

  • SKG-goedkeuring: als je een slot laat plaatsen of vervangen door de slotenspecialisten van Quickblue, dan gaat het altijd om een veiligheidsslot met een SKG-keurmerk. Je ontvangt daarbij ook een set met sleutels en een certificering. Bewaar dit certificaat dus goed voor het geval je later een extra sleutel wilt laten bijmaken.

 

  • Uniek certificaat: de sleutels die je ontvangt bij jouw nieuwe slot worden altijd geleverd met een unieke certificering. Het certificaat bevat een code. Deze code is voor elke sleutel anders. Zonder het certificaat en de code kan de sleutel niet worden bijgemaakt of gekopieerd. Ben je jouw sleutel verloren of kwijtgeraakt? Dan hoef je niet bang te zijn dat de sleutel zomaar kan worden gekopieerd. Deze kopieerbeveiliging voorkomt woninginbraak.

 

  • Kopieerbeveiliging: de certificering die je ontvangt bij een SKG-slot, voorkomt dat de sleutel zomaar kan worden gekopieerd. Alleen de producent van het veiligheidsslot kan, in combinatie met de code op het certificaat, sleutels bijmaken. Sleutels met kopieerbescherming voorzien je van het veilige gevoel dat je nodig hebt. Niemand kan zomaar een extra kopie laten maken. Ook niet wanneer je jouw sleutels verliest.

 

Veilig reserve sleutel laten bijmaken door Quickblue

Quickblue is gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en openen van SKG-veiligheidssloten. Ook als je sleutels wilt laten bijmaken staan onze experts voor je klaar. Bijvoorbeeld als je een reservesleutel nodig hebt omdat er iemand bij je komt wonen, of omdat je bekenden, vrienden of familie wilt voorzien van een extra sleutel die toegang geeft tot jouw woning. Misschien omdat je vaak reist of voor lange tijd op vakantie gaat. Wil je sleutels met kopieerbeveiliging laten bijmaken? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend advies aan via onze website.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04