Slotenmaker Aalsmeer

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Aalsmeer

Bent u uw sleutels kwijt of is de deur achter u in het slot gevallen en bent u buitengesloten in Aalsmeer? Is de sleutel in het slot afgebroken en moet het slot direct worden vervangen? Dan kunt u vast en zeker een betrouwbare slotenmaker in Aalsmeer gebruiken. QuickBlue staat in dat soort gevallen voor u klaar. Binnen 20 minuten is 1 van onze ervaren slotenmakers bij u ter plaatse. Ook als er bij u is ingebroken en uw sloten moeten worden vervangen kunt u op onze spoedservice rekenen. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

24/7 spoedservice

Sloten service diensten

U kunt op onze ervaren slotenmakers rekenen als u een probleem heeft met uw sloten en dit snel wilt laten verhelpen. Wij leveren uitstekende service, onder andere als u de volgende diensten wilt afnemen

In Aalsmeer buitengesloten?

QuickBlue opent uw sloten schadevrij. Staat u voor een gesloten deur bij uw huis of bedrijfspand en wilt u snel naar binnen? Bel dan direct met de slotenexperts van QuickBlue en wij lossen het probleem voor u op. Onze slotenmaker in Aalsmeer staat binnen 20 minuten bij u voor de deur en zorgt ervoor dat u snel uw pand weer in kunt. Uw slot wordt zonder schade voor u opengemaakt. Wij staan garant voor:
Slotenmaker Daniel haalt gereedschap uit de werkbus

Slotspecialist Siem

Slotenspecialist Siem werkt al sinds 2014 voor QickBlue Slotenmakers en zet zijn kennis en ervaring graag in om u snel en deskundig te helpen met al uw slotproblemen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan is gespecialiseerd in alle soorten sloten. Hij vervangt uw sloten voor sloten met het politiekeurmerk Veilig Wonen en geeft u advies over veilig wonen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley is onze expert als het gaat om het schadevrij openen van uw sloten. Bent u uw sleutel kwijt dan zorgt Brian ervoor dat u snel uw huis weer in kunt.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker nodig?

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig omdat u verouderde sloten wilt laten vervangen of omdat een slot defect is? Dan staan de slotenexperts in Aalsmeer van QuickBlue voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw sloten worden vervangen zodat u zich weer veilig voelt in uw huis of uw bedrijf na een werkdag met een gerust hart afsluit zonder bang te hoeven zijn voor een inbraak

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wat vergoedt mijn verzekering voor de slotenmaker in Aalsmeer?

Als u schade aan uw sloten heeft als gevolg van inbraak of brand dan kunt u een slotenmaker in Aalsmeer inschakelen via QuickBlue. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar omdat in dit soort gevallen uw inboedelverzekering de kosten dekt.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

Als uw sleutels zijn gestolen, bijvoorbeeld bij een inbraak of als u op straat van uw tas wordt beroofd, dan kunt u de slotenmaker in Aalsmeer inschakelen om uw sloten te vervangen zodat inbrekers niet heel eenvoudig bij u binnen kunnen stappen. De kosten worden doorgaans vergoed door uw verzekering.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Aalsmeer

Onze slotenmaker in Aalsmeer beantwoordt graag al uw vragen. Sommige vragen worden vaak gesteld. Een aantal daarvan beantwoordt hij hier voor u.

De hoogte van de rekening hangt af van uw vraag en het tijdstip. Overdag een verouderd slot laten vervangen omdat u graag een modern veilig slot wilt is goedkoper dan wanneer de slotenmaker in Aalsmeer buiten kantooruren langskomt om uw slot te vervangen na een inbraak of brand.

Als uw huis of bedrijfspand sloten heeft die al tientallen jaren mee gaan, dan is de kans groot dat ze verouderd zijn. Moderne sloten hebben bijvoorbeeld kerntrekbeveiliging, wat het voor inbrekers een stuk lastiger maakt om ze te forceren. Laat u adviseren door één van onze slotenexperts in Aalsmeer als u denkt dat uw sloten aan vervanging toe zijn.

Een slot dat stroef draait is niet alleen erg vervelend. Het kan gebeuren dat de sleutel in het slot afbreekt. Dan kunt u het slot niet meer gebruiken. Als dit ’s avonds laat gebeurt als u snel uw huis in wilt om te gaan slapen is dat natuurlijk erg vervelend. Natuurlijk kunt u in zo’n geval rekenen op de snelle service van onze slotenmaker in Aalsmeer. Maar het is beter om een stroef draaiend slot te laten smeren of vervangen voordat het echt voor problemen zorgt.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Aalsmeer

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Aalsmeer

Pauline

uit Aalsmeer Centrum

Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Eric

uit Aalsmeer Oosteinde

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

Jeroen

uit Aalsmeer

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten