Slotenmaker Alkmaar

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Alkmaar

Op zoek naar een slotenmaker in Alkmaar? Bijvoorbeeld omdat u bent buitengesloten, een afgebroken sleutel heeft, de sleutels kwijt zijn of met een inbraakpoging te maken heeft gehad? Dan staat QuickBlue in al deze situaties voor u klaar. Wij komen direct in actie door een ervaren slotenspecialist uw kant op te sturen. Woont of werkt u in of rond Alkmaar? Dan staat onze slotenmaker al binnen 20 minuten bij u op de stoep. Deze spoedservice bieden we 24 uur per dag en 7 dagen per week aan.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

De hulp van een ervaren slotenspecialist kunt u in veel situaties goed gebruiken. Wij hebben een team vol ervaring in de omgeving Alkmaar. Wij streven niet alleen naar snelle hulp, maar ook naar kwalitatieve hulp. Onze diensten zijn dan ook onder te verdelen in de volgende categorieën:

In Alkmaar buitengesloten?

QuickBlue opent binnen de kortste keren uw deur. Bovendien vervangen we direct de sloten waar nodig. Is uw woning of bedrijfsgebouw onverhoopt dichtgeraakt en kunt u niet meer binnenkomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Wij gaan direct over tot actie en sturen een ervaren slotenspecialist naar uw locatie. Die helpt u dan zo snel mogelijk weer naar binnen. Hierdoor ervaart u uiteindelijk minimaal ongemak. U kunt binnen de kortste keren weer over tot de orde van de dag. Dankzij QuickBlue in Alkmaar verzekert u uzelf van:
Slotenmaker Alkmaar

Slotspecialist Siem

Siem staat bij QuickBlue bekend als een echte specialist met betrekking tot sloten. Al sinds 2018 zet hij zich voor ons in. Daarbij bezit hij alle kwaliteiten om snel en vakkundig met sloten om te gaan. Dit doet hij voor allerlei verschillende soorten sloten. Van oplegsloten en cilindersloten tot aan pensloten en veiligheidssloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is een absolute expert op het gebied van sloten. Hij weet als geen ander hoe hij problemen hiermee moet aanpakken. Het fijne is dat hij dankzij de 24-uurs dienst altijd beschikbaar is. Hij opent niet alleen deuren met spoed, maar repareert bijvoorbeeld ook alle schade na een inbraakpoging.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is de meest ervaren kracht binnen onze 24-uurs dienst. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een afgebroken sleutel? Of bent u uw sleutel per ongeluk binnen vergeten? Dan is Wesley dé man om u uit de brand te helpen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker voor de deur

Bij QuickBlue begrijpen we als geen ander dat u soms behoefte heeft aan hulp met spoed. Bijvoorbeeld als een slot in uw woning of bedrijfspand plotseling defect is geraakt. Neem dan direct contact op met onze spoeddienst. Deze staat direct voor u klaar om binnen 20 minuten langs te komen. Een van onze slotenexperts gaat dan direct aan de slag om de situatie te verhelpen. De ervaren krachten van QuickBlue weten precies wat er van ze gevraagd wordt. Voor u het weet is uw situatie in Alkmaar alweer verholpen.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Goede inbraakbeveiliging helpt succesvolle inbraken te voorkomen. Het blijft dan vaker bij een mislukte inbraakpoging. QuickBlue heeft de beschikking over gespecialiseerde beveiligingsexperts om u verder te helpen. Dit zorgt voor een veilige situatie in en rond uw huis of bedrijfspand. Onze diensten bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met mijn verzekering en een slotenmaker in Alkmaar?

Heeft u te maken met schade aan uw sloten? Dan moet u zo snel mogelijk een ervaren slotenmaker inschakelen. Wij zijn dan binnen 20 min op locatie. Daarbij kijkt de verzekering naar de specifieke situatie die heeft plaatsgevonden.

Wat nu als ik mijn sleutels kwijt ben?

Als u uw sleutels kwijt bent, komt u natuurlijk niet meer binnen. Ook dan komt de expertise van QuickBlue goed van pas. Wij vervangen direct uw sloten. Blijken uw sleutels gestolen te zijn? Dan is de kans groot dat uw verzekeraar de bijbehorende kosten vergoedt.

Veelgestelde vragen voor de slotenspecialisten in Alkmaar

Sommige vragen komen vaker voor dan anderen. Om u alvast direct van een antwoord te voorzien, beantwoordt onze slotenmaker in Alkmaar hieronder een aantal van uw vragen.

De kosten van de slotenmaker in Alkmaar zijn niet eenduidig. Ze hangen af van uw specifieke situatie. Voordat wij aan de slag gaan, vertellen we u echter altijd wat de kosten gaan zijn. U ontvangt dit door middel van een kostenoverzicht. In de meeste gevallen worden deze kosten vergoed door uw verzekeraar ook.

In 2014 heeft de overheid de eisen voor de bestaande bouw aangepast. Zijn uw sloten ouder? Dan is er een goede kans dat ze niet 100% veilig meer zijn. Laat ze daarom even controleren door een ervaren slotspecialist in Alkmaar. Deze adviseert u uiteraard direct over de beste optie in uw situatie.

Zowel sloten als sleutels kunnen roesten. Het is soms mogelijk om dit te verhelpen. Echter raden wij het altijd aan om ze direct te vervangen. De kans op een onveilige situatie is simpelweg te groot. Onze slotenmaker voorziet u ter plekke van advies.

Werkgebied van onze slotenmakers in Alkmaar

Ervaart u problemen met uw hang- en sluitwerk? Dan komen de slotenmakers van QuickBlue graag voor u in actie. Wij zijn gevestigd in heel Nederland. Hierdoor kunnen we iedere Nederlander van dienst zijn bij het verzorgen van veilige sloten. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om hiervan gebruik te maken.
Alkmaar

Lukas

uit Alkmaar

Intercomsysteem besteld en laten installeren door QuickBlue. Aardige telefoniste aan de lijn gehad. Een afspraak gemaakt en twee dagen later is de monteur langs geweest en heeft het intercomsysteem geïnstalleerd. Professioneel en vakkundig uitgevoerd. Ik raad dit bedrijf aan.

9,8

5/5

Juul

uit de Horn

Ik heb voor mijn huis een camerasysteem aangeschaft bij QuickBlue. De camera installatie is professioneel uitgevoerd door de monteur. Ik ben zeer tevreden over het werk dat ze hebben verricht! Top gedaan!

9,8

5/5

Seff

uit Daalmeer

Ik heb een afspraak ingepland omdat ik graag betere beveiliging voor mijn voordeur wilde. Ik ben erg goed geholpen en wat ik nog het fijnst vind is dat ik van te voren een duidelijk plaatje heb gekregen van de kosten.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging