Slotenmaker Almere

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Almere

Heeft u dringend een deskundige slotenmaker in Almere nodig? Reken dan op de service van QuickBlue slotenmakers. Wij komen direct naar u toe als u bent buitengesloten in Almere of als u het slachtoffer bent van een inbraak. Ook voor de vervanging van defecte of verouderde sloten kunt u rekenen op de uitstekende service van onze slotenmakers. Wij leveren 24/7 slotenservice in Almere en omgeving.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

U kunt vertrouwen op uitstekende service van onze ervaren slotenexperts in Almere. U kunt contact met ons opnemen voor onder andere de volgende diensten:

Buitengesloten in Almere?

De slotenmaker in Almere komt direct naar u toe als u bent buitengesloten in Almere. Binnen 20 minuten staat hij bij u voor de deur om uw slot schadevrij open te maken. Bent u uw sleutels kwijt? Geen nood, de slotenmaker kan uw slot meteen vervangen voor een slot met het veiligheidskeurmerk van de politie. QuickBlue slotenmakers staat garant voor:
Slotenmaker Almere

Slotspecialist Siem

Slotenspecialist Siem geeft u goed advies hoe u uw huis een onneembare vesting kunt maken voor inbrekers. Goede sloten en goede inbraakpreventie geven u een veilig gevoel.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan komt u te hulp als uw slot defect is en u het wilt laten vervangen door een slot met het veiligheidskeurmerk van de politie. Hij doet zijn werk met veel plezier en vakmanschap en staat klaar om u te helpen met uw sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley staat voor u klaar als u bent buitengesloten in Almere en snel uw huis weer in wilt. Hij opent uw slot schadevrij. Als het slot defect is of als u uw sleutels kwijt bent dan vervangt hij uiteraard uw slot meteen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker nodig?

Wilt u met spoed de hulp van een deskundige slotenmaker in Almere? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat defecte sloten direct worden vervangen of dat uw slot vakkundig en zonder schade wordt geopend als u bent buitengesloten in Almere. De slotenmaker komt meteen naar u toe en staat binnen 20 minuten bij u voor de deur. Wij zijn er voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Vergoedt mijn verzekering de diensten van de slotenmaker in Almere?

Als uw slot beschadigd is als gevolg van een inbraak of na een brand dan kunt u de slotenmaker in Almere langs laten komen om het slot te vervangen. De rekening wordt vrijwel altijd betaald door uw inboedelverzekering. Doe bij inbraak wel altijd aangifte bij de politie.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

Als uw sleutels bij een inbraak zijn gestolen is het belangrijk om de sloten direct te laten vervangen. De kans is anders groot dat de inbreker nog eens terugkomt nu hij met uw sleutels zonder problemen uw huis binnen kan stappen. Kies altijd voor sloten met het PKVW voor extra veiligheid.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Almere

Onze slotenmaker in Almere beantwoordt hier een aantal veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Laat uw sloten vervangen als ze verouderd zijn en niet meer voldoen aan de veiligheidseisen. Ook verroeste sloten of sloten die niet soepel meer werken kunt u beter laten vervangen om te voorkomen dat u wordt buitengesloten als het slot het echt niet meer doet.

Een veilig slot heeft kerntrekbeveiliging, waardoor het erg lastig is om het zonder sleutel of het juiste gereedschap te forceren. Inbrekers kiezen doorgaans een doelwit met sloten die eenvoudig open te maken zijn. Een slot met meerpuntsluiting is de beste oplossing, dit is zeker niet snel open te krijgen zonder de juiste sleutel.

Als u uw sleutels bent verloren moet u op uw hoede zijn. Zeker als de vinder ook uw adres heeft, bijvoorbeeld omdat er een label aan uw sleutels hangt, of als u uw tas kwijt bent met spullen waaruit uw adres blijkt, dan kan hij eenvoudig bij u langskomen om zonder problemen bij u in te breken. In zo’n geval is er geen braakschade en zal uw verzekering de diefstal van uw spullen niet vergoeden. Laat dus als u uw sleutels heeft verloren direct uw sloten vervangen door de slotenmaker in Almere.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Almere

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Almere

Mandy

uit Almere Centrum

Ik heb een afspraak ingepland omdat ik graag betere beveiliging voor mijn voordeur wilde. Ik ben erg goed geholpen en wat ik nog het fijnst vind is dat ik van te voren een duidelijk plaatje heb gekregen van de kosten.

9,5

5/5

Dani

uit Almere Buiten

Ik heb vorige week gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Het gaat om de beveiliging van de camera voor de voordeur. We zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden en bijbehorende kosten en hebben na passend overleg een beslissing genomen. Professioneel en vakkundig werk gedaan. Bedankt!

9,8

5/5

Eliza

uit Almere Haven

Het slot van de deur van mijn achtertuin is van de oude eigenaar geweest, toen ik verhuisd was naar dit huis, heb ik dit cilinderslot niet laten verwisselen. Nu is die een beetje moeilijk aan het doen, dus ik besloot het te vervangen na een overleg met QuickBlue. Monteur is aan de slag geweest. professioneel en vakkundig werk gedaan!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

pkvw-logo

Contactgegevens