Slotenmaker Alphen aan den Rijn

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een slotenmaker in Alphen aan den Rijn? Heeft u zich bijvoorbeeld buitengesloten, is de sleutel in het slot afgebroken, bent u de sleutels helemaal kwijt of heeft u net een inbraak(poging) achter de rug? Dan biedt QuickBlue u in al deze situaties een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat er snel een ervaren slotenmaker bij u op de stoep staat. Het liefst al binnen 20 minuten. Woont of werkt u dus in Alphen aan den Rijn? Dan bent u binnen de kortste keren uit de brand geholpen. Onze spoedservice is heel de dag en nacht 7 dagen per week bereikbaar voor dit soort situaties.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker is altijd handig. Deze persoon weet precies wat er bij problemen met de sloten komt kijken. Ons team in Alphen aan den Rijn bestaat slechts uit ervaren slotenmakers. Zij helpen u snel en vakkundig verder bij problemen. Onze diensten als slotenexpert bestaan dan ook uit:

In Alphen aan den Rijn buitengesloten?

QuickBlue is er om uw sloten en deuren te openen. Zit uw woning of bedrijfspand bijvoorbeeld potdicht? En is er zonder sleutel geen enkele mogelijkheid meer over om binnen te komen? Neem dan nu contact met ons op. Wij sturen direct een ervaren slotenspecialist uw kant op. Deze gaat ervoor zorgen dat u snel uit de problemen bent. Daar waar nodig zal hij ook direct het complete slot voor u vervangen. Zo ervaart u ook in de nabije toekomst geen onnodige overlast meer. Bij QuickBlue in Alphen aan den Rijn bent u verzekerd van:
Slotenmaker Alphen aan den Rijn

Slotspecialist Siem

Siem is de slotspecialist van QuickBlue. Hij weet als geen ander wat er bij dit vak allemaal komt kijken. Zo is misschien wel zijn grootste specialiteit het feit dat hij met zoveel verschillende soorten sloten overweg kan. Van cilindersloten en veiligheidssloten tot aan oplegsloten en pensloten. Voor Siem is niks te veel.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan onderscheidt zich echt als slotenexpert van QuickBlue. Hij is werkzaam binnen onze 24 uurs dienst. Hierin helpt hij onze klanten dag en nacht om problemen op te lossen. Van het openen van deuren tot aan het vervangen van complete sloten. Bij Jordan bent u aan het goede adres.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de meest ervaren krachten binnen QuickBlue. Ook werkzaam in onze 24-uurs dienst is Wesley een ware ervaringsdeskundige. Hij heeft iedere situatie wel een keer meegemaakt. Hierdoor komt hij eigenlijk nooit meer voor verrassingen te staan. Een fijne gedachte wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor een probleem.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Slotenmaker Alphen aan den Rijn

Met spoed een slotenmaker bij u

Zijn uw sloten thuis of op kantoor ineens kapot? Of is er een andere reden waardoor er met spoed behoefte is aan hulp? Kom dan direct in contact met ons spoeddienst. Deze is speciaal voor dit soort situaties in het leven geroepen. Binnen 20 minuten heeft u dan al beschikking over de expertise van onze slotspecialisten. Blijkt daarbij dat de sloten direct aan vervanging toe zijn? Dan vinden onze ervaren slotenmakers in Alphen aan den Rijn dit geen probleem. Binnen de kortste keren is uw hang- en sluitwerk weer zo goed als nieuw.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Om inbraken tegen te gaan, moet u kiezen voor goede inbraakbeveiliging. Maar hoe ziet dat er in de praktijk nu precies uit? Bij QuickBlue bieden we veel vormen van inbraakbeveiliging aan. Wij helpen u dan ook graag verder. Onze diensten als beveiligingsexpert bestaan bijvoorbeeld uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering en mijn slotenmaker in Alphen aan den Rijn?

Bij problemen met uw sloten moet u zo snel mogelijk in actie komen. Neem contact op met QuickBlue voor een snelle afhandeling van de situatie. Binnen 20 minuten zijn we bij u. Daarbij vergoedt een verzekeraar in de meeste gevallen de gemaakte kosten van de slotenmaker.

Wat te doen als ik de sleutels kwijt ben?

Ook als u de sleutels kwijt bent, is er behoefte aan de expertise van een slotenmaker. Bijvoorbeeld op het moment dat u zelf ergens de sleutels bent verloren. Of wanneer iemand de sleutels onrechtmatig heeft buitgemaakt. Is er sprake van het laatste geval? Dan vergoedt uw verzekering zeer waarschijnlijk de gemaakte kosten.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Alphen aan den Rijn

Als slotenmaker krijgen we vaak dezelfde vragen. Hierdoor waren we van mening dat het voor u makkelijker is wanneer we hieronder alvast antwoord geven op de vragen die we het vaakst krijgen.

De kosten zijn zwaar afhankelijk van dat wat er moet gebeuren. Daarom is het belangrijk dat we eerst op de hoogte zijn van de situatie. Vervolgens stellen we een duidelijk kostenoverzicht op. Hierdoor weet u altijd van te voren wat de totale kosten van de slotenmaker gaan zijn.

Sinds 2014 zijn de regels voor veilige sloten stevig aangescherpt. Zijn uw sloten ouder? Dan bestaat er een kans dat ze niet langer veilig zijn. Onze slotenmakers weten precies of dit wel of niet het geval is. Neem daarom direct contact op voor een afspraak. Waar nodig zullen we uw sloten direct vervangen.

Bij roestende sloten moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Deze zijn namelijk niet langer veilig. Repareren of vervangen zijn de enige opties. Wij raden meestal het laatste aan, omdat u dan zeker weet dat uw sloten ook de komende jaren nog 100% veilig blijven.

Werkgebied van onze slotenmakers in Alphen aan den Rijn

Heeft u problemen met uw sloten? Dan vragen we u bij QuickBlue om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Aangezien wij in heel Nederland gevestigd zijn, kunnen we u altijd snel en adequaat verder helpen. Zo bent u binnen de kortste keren alweer uit de brand geholpen.
Alphen aan den Rijn

Sander

uit Kerk en Zanen

Gisteravond ben ik buitengesloten. Ik nam contact op met slotenmaker Alphen aan den Rijn. Slotenmaker is snel ter plekke geweest. Hij heeft netjes werk geleverd. Deur is geopend zonder schade. Top bedrijf!

9,4

5/5

Danique

uit Benthuizen

Vanmorgen vroeg is een monteur langs geweest om mijn oude slot te vervangen, goed werk geleverd het slot is vervangen zonder schade aan de deur. Prijs is van te voren besproken wat ik erg fijn vond.

9,9

5/5

Peter

uit Alphen aan den Rijn

Mijn sleutel was afgebroken, de monteur van slotenmaker Alphen aan den Rijn konden gelukkig het afgebroken stukje er uit vissen. Zonder me slot te vervangen! Toppers.

9,5

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging