Slotenmaker Amersfoort

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Amersfoort

Hulp nodig van een slotenmaker in Amersfoort? Heeft u bijvoorbeeld te maken met een afgebroken sleutel, een buitensluiting van uw woning of bedrijf, kwijtgeraakte sleutels of defecte sloten na een inbraak? In alle gevallen staat QuickBlue voor u klaar om de problemen op te lossen. Onze slotenmakers hebben een jarenlange ervaring in het verhelpen van dergelijke probleemsituaties. Woont u of bent u werkzaam in Amersfoort? Dan is een van onze slotspecialisten binnen 20 minuten bij u aan de deur. Voor het bereiken van onze spoedservice kunt u op elk tijdstip en op elke dag van de week bellen.

24/7 spoedservice

Diensten van onze slotenservice

Een slotenmaker in Amersfoort weet precies wat er moet gebeuren bij een probleem met een of meerdere sloten. Dankzij opgedane ervaring en reeds aanwezige kennis zijn zij u snel en adequaat van dienst. QuickBlue voorziet u van de volgende diensten:

In Amersfoort buitengesloten?

QuickBlue vervangt en opent uw sloten! Heeft u zichzelf buitengesloten en komt u zelf niet meer binnen? Onze slotenmakers in Amersfoort staan voor u klaar om u uit de brand te helpen. Neem contact op en wij sturen direct een slotspecialist naar uw locatie. Moeten uw sloten direct vervangen worden? Dan voert deze persoon dit direct voor u uit. Zo duurt het niet onnodig lang voordat uw probleem is opgelost. Bij QuickBlue bent u verzekerd van:
Slotenmaker Amersfoort

Slotspecialist Siem

Met Siem heeft QuickBlue een echte slotspecialist in huis. Sinds 2014 specialiseert Bob zich in sloten als veiligheidssloten, cilindersloten en pensloten. Een echte vakman waar wij heel blij mee zijn.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Met Jordan hebben we bij QuickBlue een echte slotenexpert in huis. Gespecialiseerd in het openen en herstellen van sloten is hij via onze 24 uurs dienst voor alle klanten in nood bereikbaar.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Behoefte aan een echte slotenmaker? Met Wesley heeft QuickBlue een echte vakman in het team. Elke dag helpt Brian mensen met een afgebroken sleutel of een buitensluiting verder.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker inschakelen

Heeft u direct de hulp nodig van een slotenmaker om een probleem te verhelpen? Neem dan direct contact op met onze spoeddienst. Onze spoeddienst is binnen 20 minuten op uw locatie in Amersfoort aanwezig. Waar nodig vervangt de slotenmaker zelfs direct uw sloten. Onze spoeddienst handelt snel en adequaat.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Een vergoeding bij slotschade

Hoe zit het met de verzekering bij een slotenmaker in Amersfoort?

U heeft de hulp nodig van een slotenmaker in geval van een noodsituatie. Een of meerdere sloten zijn bijvoorbeeld defect of uw sleutels zijn kwijtgeraakt. In de eerste plaats kunnen wij u natuurlijk direct verder helpen door binnen 20 minuten iemand bij u op de stoep te hebben. Hoe zit het dan met de verzekering?

Stel ik ben mijn sleutels kwijt, wat dan?

Uw sleutels kunnen uiteraard zomaar verdwenen zijn. In sommige gevallen zijn ze kwijtgeraakt, soms zijn ze gestolen. Hoe dan ook, QuickBlue helpt u verder. Zijn uw sleutels echt gestolen? Dan vergoedt de verzekeraar meestal alle kosten die u daardoor maakt.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Amersfoort

Onze slotenmaker in Amersfoort beantwoordt hieronder alvast de vragen die het vaakst gesteld worden.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de specifieke hulpbehoefte die elke klant van ons heeft. Afhankelijk van de benodigde handelingen nemen wij uitvoerig van te voren met u door wat het gaat kosten. Dit gebeurt dus vóórdat de eerste handeling wordt verricht. Bij de meeste werkzaamheden krijgt u alle kosten vergoed van uw verzekering.
 

Sinds 2014 zijn er nieuwe eisen en regels van toepassing voor de bestaande bouw. Zijn uw sloten al ouder? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen voor een kwaliteitscheck. Onze ervaren slotenmaker in Amersfoort voorziet u dan van advies over uw sloten en vervangt deze direct indien dat nodig blijkt.

Roestende sloten zijn in sommige gevallen nog wel te redden, maar eigenlijk doet u er goed aan om ze gewoon te vervangen. Roest is een vorm van aantasting. Nieuwe sloten zijn naar alle waarschijnlijkheid een stuk veiliger. Voor advies op maat van onze ervaren slotenmaker kunt u even contact opnemen.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Amersfoort

Is er iets mis met uw sloten? QuickBlue staat direct voor u klaar. Onze vestigingen bevinden zich in heel Nederland, zodat wij iedere Nederlander te hulp kunnen schieten. QuickBlue zit in:
Amersfoort

Chantal

uit Amersfoort Centrum

Het slot van mijn garage deed het niet meer. Wij konden de deur niet meer dicht doen. Gelukkig kon ik deze slotenmaker bellen. Die heeft een nieuw slot erin gezet. Ik ben erg blij met deze top service en ik raad iedereen aan deze slotenmaker te bellen, als je probleem hebt. Netjes werk geleverd.

9,5

5/5

Thomas

uit Amersfoort Vathorst

Beveiligingscamera aangeschaft. De gegevens worden pas in de cloud opgeslagen als dit echt nodig is. Super tevreden met de service!

9,8

5/5

David

uit Amersfoort Hooglanderveen

Aangezien er bij mij in de buurt een aantal inbraken zijn geweest. Ben ik me gaan oriënteren op veiligere sloten. Ik ben toen op de website van Quickblue terecht gekomen en heb direct een afspraak ingepland door de ruime informatie die er te vinden is. Alles is vervolgens allemaal naar wens gegaan, zeker een aanrader voor degene die een betere beveiliging wilt.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten