Slotenmaker Amstelveen

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker in Amstelveen

Soms heeft u met spoed een slotenmaker in Amstelveen nodig. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als uw sleutel in het slot is afgebroken of als u de deur achter u in het slot laat vallen en uw sleutels liggen nog binnen. Ook na een inbraak waarbij het slot is geforceerd wilt u natuurlijk snel worden geholpen door een ervaren slotenexpert in Amstelveen. In dat soort gevallen kunt u een beroep doen op Quick Blue Slotenmakers. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoed slotenservice in Amstelveen en omgeving. Onze slotenmaker is binnen 20 minuten bij u om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten?
Bel dan direct!

24/7 spoedservice

Sloten service diensten

Heeft u een probleem met uw sloten? Neem dan contact op met uw slotenmaker in Amstelveen en wij lossen het snel en vakkundig voor u op. Onze slotenmakers komen graag bij u langs voor:

Buitengesloten in Amstelveen?

Laat uw slot schadevrij openen door een slotenmaker van QuickBlue. Is de deur achter u in het slot gevallen of staat u voor een gesloten deur omdat de sleutel in het slot is afgebroken of u uw sleutels kwijt bent? Bel de slotenmaker in Amstelveen en wij helpen u door snel en vakkundig het slot te openen. Vertrouw op

Slotspecialist Siem

Veiligheidsadviseur Siem komt graag bij u langs om u advies te geven over de beste inbraakbeveiliging voor uw huis of uw bedrijf.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan monteert voor u de nieuwste sloten met het politiekeurmerk Veilig Wonen zodat u zich altijd veilig voelt in uw huis en inbrekers bij u geen kans maken.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

MetWesley heeft QuickBlue de ideale slotenmaker in huis. Brian helpt klanten via onze 24-uurs dienst dagelijks om weer veilig binnen te komen.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker nodig?

Als u met spoed een slotenmaker nodig heeft, bijvoorbeeld na een inbraak of als u bent buitengesloten in Amstelveen, bel dan direct met QuickBlue en wij sturen direct een slotenmaker naar u toe. Een defect slot kan direct worden vervangen, een afgebroken sleutel wordt deskundig uit het slot verwijderd. Vertrouw op onze uitstekende service me

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u goed verzekerd tegen schade door een inbraak?

Vrijwel iedere inboedelverzekering vergoedt schade aan sloten na een inbraak of als u brand heeft gehad. U kunt direct een slotendeskundige in Amstelveen laten langskomen om de schade te herstellen. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar. Meld schade altijd wel zo snel mogelijk en maak foto’s van inbraak- of brandschade voordat deze wordt hersteld.

Wat kan ik doen als ik mijn sleutels kwijt ben?

Zijn bij een inbraak ook uw sleutels gestolen? Laat dan uit voorzorg alle sloten vervangen waarmee de gestolen sleutels waardeloos worden. Ook deze kosten betaalt de verzekeraar doorgaans. Zo voorkomt u dat inbrekers enkele weken later opnieuw bij u langskomen en dan zonder veel moeite bij u kunnen binnenstappen.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Amstelveen

Sommige vragen worden regelmatig gesteld aan onze slotenmakers in Amstelveen. Een aantal daarvan beantwoorden we hier graag voor u.

U laat sloten vervangen als ze verouderd zijn en daardoor niet meer aan de eisen van vandaag voldoen. Dit soort sloten is namelijk door een inbreker vaak gemakkelijk te forceren waardoor de kans op een geslaagde inbraak natuurlijk flink toeneemt. Laat u adviseren door een slotenexpert in Amstelveen over veilige sloten.
 

Wanneer u een beroep op ons doet kunt u als u dat wilt vooraf een kostenopgave ontvangen. Uiteraard betaalt u meer als u gebruik maakt van onze spoedservice buiten kantooruren. Maar u kunt ervan verzekerd zijn dat u altijd een eerlijke prijs betaalt voor onze slotenservice in Amstelveen.

Na een brand kan het zijn dat uw sloten zijn beschadigd door hitte of omdat ze door de hulpdiensten zijn geforceerd om uw woning binnen te kunnen komen. U kunt in zo’n geval een beroep doen op onze deskundige slotenmaker die ervoor zorgt dat u uw deuren weer veilig kunt afsluiten, eventueel met een noodvoorziening.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amstelveen. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Amstelveen

Slotenmaker Amstelveen
Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:

Corine

uit Amstelveen Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Piet

uit Amstelveen Bovenkerk

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

Evelien

uit Amstelveen Stadshart

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten