Slotenmaker Amsterdam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Amsterdam

Behoefte aan een slotenmaker in Amsterdam? Bent u bijvoorbeeld buitengesloten, heeft u een afgebroken sleutel, zijn uw sleutels kwijt of moeten er door een inbraak nieuwe sloten komen? Dan is QuickBlue u in al deze gevallen van dienst. Wij sturen een ervaren slotenmaker om u op korte termijn te helpen. Woont of werkt u in Amsterdam? Dan is een van onze slotspecialisten binnen 20 minuten bij u op locatie. Onze spoedservice is elke dag van de week 24 uur lang beschikbaar voor u.

24/7 spoedservice

Diensten van onze slotenservice

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Onze slotenmaker in Amsterdam maakt ter plekke nieuwe sleutels

Wij kunnen eenvoudig en snel nieuwe sleutelt voor u bijmaken. Hebben wij bijvoorbeeld een nieuw slot geïnstalleerd en zijn de sleutels die hierbij geleverd worden niet voldoende? Bijvoorbeeld omdat u er ook één aan familieleden of vrienden wilt geven? Onze professionele monteurs kunnen dan direct een nieuwe sleutel voor u bijmaken. Zo kunt u ook direct zien hoe wij dit doen. Het bijmaken van sleutels doen wij door middel van een beveiligde procedure zodat niet iedereen uw sleutels zomaar kan kopiëren.
MC Color sleutels in Amsterdam

Wij werken uitsluitend met gekeurde sloten

Wanneer uw sloten vervangen moeten worden doordat deze bijvoorbeeld verouderd, beschadigd of defect zijn, kunt u rekenen op onze professionele aanpak. Wij zullen bij u langskomen om een nieuw slot van hoogwaardige kwaliteit te installeren. De nieuwe sloten die wij plaatsen zijn allemaal voorzien van de juiste keurmerken. Zo hebben deze onder andere het SKG-keurmerk, wat aangeeft dat het slot uitgebreid getest is en een inbraakvertragende werking heeft. Het installeren van het nieuwe slot is zo geregeld, binnen een halfuurtje hebben we dit al voor elkaar.

Onze slotenmaker in Amsterdam verhelpt alle problemen die u heeft met uw hang- en sluitwerk

Voor al uw problemen en vragen op het gebied van hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst die onder andere inbraakschade kunnen herstellen en inbraakbeveiliging kunnen installeren om het inbraakrisico te verkleinen. Daarnaast helpen wij u wanneer uw slot geopend moet worden, bijvoorbeeld door een afgebroken sleutel, of wanneer uw slot met spoed vervangen moet worden. Ook voor advies en vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of bij ons langskomen.

In Amsterdam buitengesloten?

QuickBlue vervangt en opent uw sloten! Zit uw woning of bedrijfspand muurdicht en komt u er zonder sleutel op geen enkele wijze meer in? Neem dan contact met ons op en wij sturen direct een ervaren slotspecialist om u uit de brand te helpen. Onze ervaren slotenmakers zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd weer in uw huis of bedrijfsgebouw kan. Bovendien kunnen wij uw slot direct voor u vervangen. Zo ervaart u zo min mogelijk overlast. Bij QuickBlue in Amsterdam bent u verzekerd van:
Slotenmaker Daniel haalt gereedschap uit de werkbus

Slotspecialist Siem

Met Siem hebben we bij QuickBlue een echte slotspecialist in huis. Hij is al sinds 2014 bij ons werkzaam en bezit alle kwaliteiten om goed en snel werkzaamheden aan sloten uit te voeren. Zijn specialiteit is de grote verscheidenheid van sloten waar hij mee werkt, zoals oplegsloten, cilindersloten, pensloten en veiligheidssloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is dé expert wanneer het om sloten draait. Dankzij de 24-uurs dienst van QuickBlue staat hij altijd voor u klaar. Hij opent deuren en sloten, maar herstelt ook schade bij inbraak.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is de ervaren slotenmaker in onze 24-uurs dienst. Heeft u een afgebroken sleutel of bent u buitengesloten? Brian helpt u als slotenmaker bij QuickBlue direct verder.

Wesley

Slotenmaker

Slotenmaker Amsterdam kosten

Voor onze professionele slotenservice rekenen wij een eerlijke en vaste prijs. Of u ons nou tijdens kantooruren nodig heeft of in het weekend, de kosten voor onze werkzaamheden blijven hetzelfde. Onze gediplomeerde slotenmakers kunnen uw deuren openen zonder sleutels, sloten vervangen en inbraakbeveiliging voor u installeren. In situaties waarop u zelf geen invloed heeft gehad, als inbraakschade of gestolen sleutels, kunt u de kosten voor onze diensten doorgaans indienen bij uw verzekering. De verzekering die dit regelt is uw opstalverzekering. Onze slotenmakers kunnen u precies uitleggen wat u moet doen om de kosten in te kunnen dienen.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Met spoed een slotenmaker inschakelen

Zijn de sloten in uw woning of bedrijfsgebouw plotseling defect of heeft u om een andere reden behoefte aan hulp met spoed? Neem dan direct contact op met onze spoeddienst. U heeft dan binnen 20 minuten de beschikking over een van onze slotenspecialisten. Moeten de sloten direct vervangen worden? Dan is dit voor de ervaren slotenmakers van QuickBlue in Amsterdam geen probleem.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Beveilig uw pand met de diensten van onze slotenmaker in Amsterdam

Quickblue is expert in inbraakbeveiliging en wij doen er alles aan om uw woning of bedrijfspand beter te beveiligen zodat u inbraken kunt tegengaan. De inbraakbeveiliging die wij plaatsen is van de hoogste kwaliteit en bevat de nieuwste technologie. Zo kunnen wij onder andere camerabeveiliging, alarmsystemen en veiligheidssloten installeren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor smartlocks en intercomsystemen om uw pand beter te beschermen tegen ongewenste indringers. Wij hebben gespecialiseerde monteurs en adviseurs in dienst die u altijd kunnen helpen en u kunnen voorzien van vrijblijvend persoonlijk advies.

Sloten vervangen Amsterdam

Bescherm uw huis en waardevolle spullen door verouderde sloten tijdig te vervangen. Het is van groot belang dat uw sloten nog stevig zijn om inbrekers buiten de deur te houden. Weersomstandigheden kunnen invloed hebben op uw sloten en bij beschadiging is de kans groter dat uw sleutel afbreekt en u buitengesloten raakt. 

Voor het vervangen van uw sloten kunt u vertrouwen op Slotenmaker Amsterdam. Onze SKG-gecertificeerde sloten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden de beste bescherming. Bij spoed zijn wij binnen 20 minuten bij u in Amsterdam en omgeving.

Sloten Vervangen Amsterdam

Veiligheidssloten vervangen door Slotenmaker Amsterdam

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw huis goed beveiligd is. Daarom is het belangrijk om tijdig uw veiligheidssloten te laten vervangen. Slotenmaker Amsterdam staat voor u klaar en zorgt ervoor dat uw nieuwe sloten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Onze ervaren vakmensen adviseren u graag over welke sloten het beste bij uw woning passen. Met onze degelijke sloten kunt u met een gerust hart de deur achter u dichttrekken, wetende dat uw huis optimaal beveiligd is tegen inbraakpogingen. Wacht niet te lang en laat uw sloten op tijd vervangen door Slotenmaker Amsterdam.

Cilindersloten vervangen in Amsterdam

Wilt u de veiligheid van uw huis verbeteren en inbrekers afschrikken? Overweeg dan uw cilindersloten te vervangen voor erkende cilindersloten met het SKG-certificaat. Bij QuickBlue bieden we verschillende A-merken aan, zoals Cisa, Buva, LIPS, DOM en Yale. Onze gecertificeerde sleutels kunnen niet worden gedupliceerd zonder vertoon van het certificaat, waardoor uw cilinderslot beter beschermd is tegen cilindertrekken, een veelvoorkomende inbraakmethode. In Amsterdam zijn onze slotenmakers snel ter plaatse om vakkundig uw cilindersloten te vervangen. Kies voor veiligheid en neem contact op met QuickBlue.

Sleutelplan van Slotenmaker Amsterdam

Slotenmaker Amsterdam raden wij aan om een sluitplan te laten maken door Slotenmaker Amsterdam. Onze slotenmakers zijn gecertificeerd en ervaren, waardoor je gerust kunt zijn dat je woning of bedrijfspand veilig is. Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen om het beste resultaat te garanderen. Het aangepaste sluitplan biedt verschillende voordelen: het beperkt toegang tot bepaalde zones, waaronder prive- en openbare ruimtes, voor elke huurder; het verhoogt de veiligheid van je woning of bedrijfsgebouw via de meest up-to-date technologische systemen; en het biedt gemoedsrust door te weten dat je pand is beschermd met een betrouwbare oplossing die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Bovendien worden alle slotoplossingen getest op hun prestaties voordat ze worden geïnstalleerd, zodat we kunnen garanderen dat onze klanttevredenheid altijd onze topprioriteit is. Met Slotenmaker Amsterdam weet je zeker dat je eigendom optimaal is beveiligd!

Onderhoudscontracten in Amsterdam

Slotenmaker Amsterdam biedt u de beste oplossingen voor al uw slotenbehoeften. Als je kiest voor onze professionele onderhoudscontracten, dan heb je toegang tot een team van bekwame slotenmakers die jouw gebouwen en eigendommen veilig houden. Onze ervaren slotenmakers zijn in staat om maatwerk slotoplossingen aan te bieden die aan alle veiligheidsnormen voldoen. Onze onderhoudscontracten garanderen dat je gebouwen optimale beveiliging krijgen en op de lange termijn geld bespaart.

Met onze contractoplossingen ontvang je periodieke controles van de installaties, waardoor eventuele problemen of defecte componenten direct kunnen worden opgelost. Wij garanderen ook eersteklas 24/7 service om eventuele noodgevallen zo snel mogelijk af te handelen. Door middel van preventief onderhoud kun je er zeker van zijn dat je altijd optimale prestaties van het systeem verkrijgt en geavanceerde technologieën gebruikt om het systeem up-to-date te houden met de laatste innovaties van Slotenmaker Amsterdam.

Een nieuw slot in uw voordeur nodig

Is het slot van uw voordeur verouderd, beschadigd of functioneert deze niet meer naar behoren? Dan is het zaak uw slot zo snel mogelijk te laten vervangen zodat inbrekers geen gebruik kunnen maken van het zwakke slot om uw woning of pand binnen te komen. Wij kunnen een nieuw voordeur slot eenvoudig en snel installeren. Wij hebben gekeurde en gecertificeerde sloten in ons assortiment die we altijd op voorraad hebben en direct voor u kunnen installeren.
Slotenmaker Amersfoort

Een vergoeding bij slotschade

Hoe zit het met mijn verzekering en een slotenmaker in Amsterdam?

Wanneer er schade aan uw sloten is, moet u met spoed een slotenmaker inschakelen. QuickBlue is binnen 20 minuten bij u op locatie. Voor sommige mensen is het dan mogelijk onduidelijk hoe het met de verzekering zit.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

U heeft niet alleen een slotenmaker in Amsterdam nodig na een (poging tot) inbraak. Het kan ook zijn dat u uw sleutels kwijt bent geraakt of dat uw sleutelbos gesloten is. Wanneer uw sleutels gestolen zijn, dan worden de onkosten in veel gevallen door uw verzekeraar vergoed.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Amsterdam

Onze slotenmaker in Amsterdam beantwoordt hieronder alvast de vragen die het vaakst gesteld worden.

Wat doet een slotenmaker?

Een goede slotenmaker kan sloten openen zonder sleutels wanneer u bijvoorbeeld buitengesloten bent door een defect slot of gestolen sleutels. Daarnaast kan de slotenmaker sloten vervangen, sleutels bijmaken en inbraakbeveiliging installeren om uw woning veiliger te maken en te beschermen tegen ongewenste indringers. Omdat wij vaak ingeschakeld worden in spoedgevallen hebben veel slotenmakers een spoedservice die dag en nacht bereikbaar is voor noodgevallen op slotengebied.

Ik ben mijn sleutels kwijt en hierdoor buitengesloten, wat moet ik doen?

Wanneer u buitengesloten bent geraakt van uw woning of bedrijfspand doordat u uw sleutels bent kwijtgeraakt kunt u altijd rekenen op onze service. U kunt onze spoedservice bellen die 24/7 telefonisch te bereiken is. Binnen een halfuurtje zullen wij ter plaatse zijn om uw slot op schadevrije wijze te openen zodat u snel weer naar binnen kunt.

Welke kosten komen er kijken bij een slotenmaker in Amsterdam?

De kosten van een slotenmaker in Amsterdam hangen af van uw specifieke situatie. Wel geven wij u altijd vóórdat we aan de slag gaan aan wat de kosten gaan zijn. Wanneer we weten wat u precies nodig heeft, ontvangt u dit kostenoverzicht van ons. Vaak krijgt u de kosten ook nog vergoed van uw verzekeringsmaatschappij.

Hoe kan ik weten of ik nog veilige sloten heb?

Sloten zijn er in alle soorten en maten. Voor de bestaande bouw zijn de huidige eisen en regels aangepast sinds 2014. Heeft u oudere sloten? Dan is het in de meeste gevallen handig om deze even te laten controleren door onze ervaren slotenmaker in Amsterdam. Uiteraard geven wij u dan direct advies over potentiële nieuwe sloten, mocht dit van toepassing zijn.

Ik heb roestende sloten. Wat nu?

Niet alleen sloten, maar ook sleutels zelf kunnen roesten. In sommige gevallen kan deze roest verwijderd worden, maar eigenlijk kunt u deze beter laten vervangen. Wilt u graag advies van een expert? Dan sturen wij graag onze slotenmaker in Amsterdam bij u langs. Indien nodig worden de sloten direct vervangen.

Hebben jullie een spoedservice?

Ja zeker! Als u met spoed een slotenmaker nodig hebt, dan sturen wij een slotenmaker uw kant op en die zal er dan binnen 20 minuten zijn.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Amsterdam

Heeft u problemen met uw sloten? Dan kunt u altijd rekenen op Slotenmaker Quickblue Amsterdam. Wij hebben vestigingen door heel Nederland waardoor we vrijwel iedereen van dienst kunnen zijn.

Amsterdam

Lex

uit Amsterdam Centrum

Twee beveiligingssloten besteld en het laten monteren door dit bedrijf. Het ging om een kerntrekbeveiliging en een meerpuntsluitingslot.

9,8

5/5

Maya

uit Amsterdam Osdorp

Online op de website gekeken naar de beste optie om mijn huis goed te beveiligen, maar ik wilde meer info over hebben en toen nam ik contact met het bedrijf. Een aardige medewerker aan de lijn gehad. Die heeft me duidelijk uitgelegd de verschillende opties die ze hebben. Daarna heb ik offerte per mail ontvangen. Top service!

9,8

5/5

Mika

uit Amsterdam Zuid

Mijn deur was dichtgevallen en ik had geen sleutels bij me. Slotenmaker gecontacteerd. Die stond binnen 35 minuten voor de deur. Slotenmaker heeft de deur geopend zonder schade. Super tevreden dat het zo snel ging. Goede communicatie. Bedankt mannen!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging