Slotenmaker Amsterdam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker in Amsterdam

Behoefte aan een slotenmaker in Amsterdam? Bent u bijvoorbeeld buitengesloten, heeft u een afgebroken sleutel, zijn uw sleutels kwijt of moeten er door een inbraak nieuwe sloten komen? Dan is QuickBlue u in al deze gevallen van dienst. Wij sturen een ervaren slotenmaker om u op korte termijn te helpen. Woont of werkt u in Amsterdam? Dan is een van onze slotspecialisten binnen 20 minuten bij u op locatie. Onze spoedservice is elke dag van de week 24 uur lang beschikbaar voor u.

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten?
Bel dan direct!

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

In Amsterdam buitengesloten?

QuickBlue vervangt en opent uw sloten! Zit uw woning of bedrijfspand muurdicht en komt u er zonder sleutel op geen enkele wijze meer in? Neem dan contact met ons op en wij sturen direct een ervaren slotspecialist om u uit de brand te helpen. Onze ervaren slotenmakers zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd weer in uw huis of bedrijfsgebouw kan. Bovendien kunnen wij uw slot direct voor u vervangen. Zo ervaart u zo min mogelijk overlast. Bij QuickBlue in Amsterdam bent u verzekerd van:

Slotspecialist Siem

Met Siem hebben we bij QuickBlue een echte slotspecialist in huis. Hij is al sinds 2014 bij ons werkzaam en bezit alle kwaliteiten om goed en snel werkzaamheden aan sloten uit te voeren. Zijn specialiteit is de grote verscheidenheid van sloten waar hij mee werkt, zoals oplegsloten, cilindersloten, pensloten en veiligheidssloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is dé expert wanneer het om sloten draait. Dankzij de 24-uurs dienst van QuickBlue staat hij altijd voor u klaar. Hij opent deuren en sloten, maar herstelt ook schade bij inbraak.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is de ervaren slotenmaker in onze 24-uurs dienst. Heeft u een afgebroken sleutel of bent u buitengesloten? Brian helpt u als slotenmaker bij QuickBlue direct verder.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Zijn de sloten in uw woning of bedrijfsgebouw plotseling defect of heeft u om een andere reden behoefte aan hulp met spoed? Neem dan direct contact op met onze spoeddienst. U heeft dan binnen 20 minuten de beschikking over een van onze slotenspecialisten. Moeten de sloten direct vervangen worden? Dan is dit voor de ervaren slotenmakers van QuickBlue in Amsterdam geen probleem.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met mijn verzekering en een slotenmaker in Amsterdam?

Wanneer er schade aan uw sloten is, moet u met spoed een slotenmaker inschakelen. QuickBlue is binnen 20 minuten bij u op locatie. Voor sommige mensen is het dan mogelijk onduidelijk hoe het met de verzekering zit.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

U heeft niet alleen een slotenmaker in Amsterdam nodig na een (poging tot) inbraak. Het kan ook zijn dat u uw sleutels kwijt bent geraakt of dat uw sleutelbos gesloten is. Wanneer uw sleutels gestolen zijn, dan worden de onkosten in veel gevallen door uw verzekeraar vergoed.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Amsterdam

Om alvast in antwoorden op uw meest brandende vragen te voorzien, beantwoordt onze slotenmaker  in Amsterdam hieronder enkele veelvoorkomende vragen.

De kosten van een slotenmaker in Amsterdam hangen af van uw specifieke situatie. Wel geven wij u altijd vóórdat we aan de slag gaan aan wat de kosten gaan zijn. Wanneer we weten wat u precies nodig heeft, ontvangt u dit kostenoverzicht van ons. Vaak krijgt u de kosten ook nog vergoed van uw verzekeringsmaatschappij.

Sloten zijn er in alle soorten en maten. Voor de bestaande bouw zijn de huidige eisen en regels aangepast sinds 2014. Heeft u oudere sloten? Dan is het in de meeste gevallen handig om deze even te laten controleren door onze ervaren slotenmaker in Amsterdam. Uiteraard geven wij u dan direct advies over potentiële nieuwe sloten, mocht dit van toepassing zijn.

Niet alleen sloten, maar ook sleutels zelf kunnen roesten. In sommige gevallen kan deze roest verwijderd worden, maar eigenlijk kunt u deze beter laten vervangen. Wilt u graag advies van een expert? Dan sturen wij graag onze slotenmaker in Amsterdam bij u langs. Indien nodig worden de sloten direct vervangen.

Inbraakbeveiligings diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Werkgebied van onze slotenmakers in Amsterdam

Heeft u problemen met uw sloten? Dan kunt u altijd rekenen op Slotenmaker Quickblue Amsterdam. Wij hebben vestigingen door heel Nederland waardoor we vrijwel iedereen van dienst kunnen zijn.

Amsterdam

Charlotte

uit Amsterdam Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,8

5/5

Mitchell

uit Amsterdam Osdorp

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

David

uit Amsterdam Zuid

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging