Slotenmaker Apeldoorn

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Apeldoorn

Op zoek naar een slotenmaker in Apeldoorn? Heeft u uzelf bijvoorbeeld per ongeluk buitengesloten van uw woning of bedrijfsgebouw? Of is het nog erger en zijn de sleutels kwijt of in het slot afgebroken? Dan staat QuickBlue op korte termijn voor u klaar. Ook komen we snel de schade repareren na een mislukte inbraakpoging. Als ervaren slotenmaker weten we precies wat er in zulke situaties nodig is. Woont of werkt u dus in Apeldoorn? Laat het onze spoedservice dan zo snel mogelijk weten. Binnen 20 minuten staat er iemand bij u voor de deur!

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker is in verschillende situaties erg handig. Ons team bestaat dan ook uit de meest ervaren slotenspecialisten van dit moment. Zo zijn wij in staat om u snel en vakkundig uit de problemen te helpen. Onze diensten als slotenexpert in Apeldoorn bestaan uit de volgende onderdelen:

In Apeldoorn buitengesloten?

QuickBlue vervangt en opent uw sloten. Heeft u uw woning of bedrijfsgebouw per ongeluk verlaten zonder uw sleutel? Dan komt u er inderdaad niet meer in. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan direct over tot actie en sturen iemand naar u toe. Zo hoeft het alles bij elkaar niet lang te duren alvorens u gewoon weer naar binnen kunt. Bovendien is het geen probleem om uw slot ook direct te vervangen. De totale overlast blijft daarmee slechts tot een minimum beperkt. Bij QuickBlue in Apeldoorn bent u verzekerd van:
Slotenmaker Apeldoorn

Slotspecialist Siem

Siem is dé slotenspecialist van QuickBlue. Al sinds 2018 zet hij zich voor ons in om mensen uit de brand te helpen. Dit doet hij door sloten te plaatsen, te herstellen en waar nodig ook te vervangen. Echter specialiseert hij zich vooral in het werken met specifieke, veilige sloten. Denk daarmee bijvoorbeeld aan de oplegsloten, pensloten, cilindersloten en veiligheidssloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is een echte expert op het gebied van sloten. Vandaar dan ook dat hij onderdeel uitmaakt van onze bekende 24-uurs dienst. Dit betekent dat Jordan op elk moment van de dag voor u klaar staat om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Zo opent hij de sloten van uw deuren waar nodig. Ook herstelt hij mogelijke inbraakschade.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Met Wesley hebben we bij QuickBlue ook een zeer ervaren slotenmaker in ons midden. Wesley weet precies wat hij moet doen wanneer u met een afgebroken sleutel te maken heeft. Of wanneer u uzelf heeft buitengesloten. Wesley gaat zo snel mogelijk aan de slag om dit probleem voor u op te lossen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u onverwachts behoefte aan een slotenmaker? Bijvoorbeeld omdat het slot in uw woning of bedrijfspand plotseling defect is geraakt? Dan bent u bij QuickBlue aan het juiste adres. Onze spoeddienst is namelijk in staat om direct in actie te komen. Het duurt dan alles bij elkaar nog geen 20 minuten voordat een van onze slotenspecialisten voor de deur staat. Is het daarbij nodig om de sloten direct te vervangen? Dan wordt ook dit meteen geregeld. De ervaren slotenmakers van QuickBlue in Apeldoorn laten u absoluut niet in de steek.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Bij inbraakbeveiliging komt veel kijken. U wilt het inbrekers zo lastig mogelijk maken om binnen te komen. Bij QuickBlue hebben we een groot assortiment aan producten en bijbehorende diensten om hierin te voorzien. Onze ervaren beveiligingsexperts helpen u hier graag bij verder. Onze inbraakbeveiligingsdiensten bestaan uit:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met mijn verzekering en een slotenmaker in Apeldoorn?

Op het moment dat u schade heeft aan uw sloten, is het zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is geweest van een inbraakpoging. Binnen 20 minuten is QuickBlue dan al bij u op locatie. In de meeste gevallen zal de verzekeraar de schade na een inbraakpoging vergoeden.

Wat als ik mijn sleutels kwijt ben geraakt?

Ook kan het zijn dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt. Er is bijvoorbeeld sprake geweest van diefstal. Of u heeft uw sleutels zelf ergens laten liggen. Ook dan is het belangrijk om de sloten zo snel mogelijk te laten vervangen. Blijkt het dat uw sleutels echt door iemand gestolen zijn? Dan vergoedt uw verzekeraar in veel gevallen de onkosten.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Apeldoorn

Onze slotenmaker in Apeldoorn krijgt vaak dezelfde vragen. Hierdoor is het efficiënter voor u om deze hieronder alvast beantwoord te zien worden. Vandaar dat er op een aantal veelgestelde vragen hieronder een antwoord geformuleerd is.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de specifieke situatie die van toepassing is. Daarom horen we graag eerst wat er mis is. Zo weten we direct wat er moet gebeuren. Vervolgens ontvangt u wel direct vooraf een kostenoverzicht van ons. Zo weet u precies wat de mogelijke kosten gaan zijn, voordat wij ook daadwerkelijk aan de slag gaan.

Sinds 2014 is de wet- en regelgeving omtrent sloten aangepast. Hierdoor moeten deze aan strengere eisen voldoen. Oudere sloten zijn daarom niet altijd veilig meer. Weet u niet zeker of uw sloten dan nog wel volkomen veilig zijn? Laat een van onze ervaren slotenmakers uit Apeldoorn dan even ter plekke poolshoogte nemen van de situatie.

Wanneer een slot begint te roesten, is dit geen goed teken. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te repareren of vervangen. Aangezien reparatie lastig en onzeker is, doet u er goed aan om roestende sloten direct te vervangen. Uiteraard helpt QuickBlue u hier graag bij verder.

Werkgebied van onze slotenmakers in Apeldoorn

Bij QuickBlue zijn we in heel Nederland actief. Dit betekent dat ook Apeldoorn en omstreken deel uitmaakt van ons werkgebied. Ervaart u momenteel problemen met uw sloten? Dan gaan wij graag aan de slag om hier verbetering in aan te brengen. Neem direct contact met ons op om deze problemen op te lossen.
Apeldoorn

Niene

uit Anklaar

Ik ben bij mijn opa op bezoek geweest en toen gingen we buiten wandelen. Het was lekker weer. Nadat we moe waren, zijn we naar huis gelopen en toen we arriveerden, konen we helaas niet naar binnen. Mijn opa was zijn sleutels vergeten mee te nemen. Contact gehad met QuickBlue. Slotenmaker was snel ter plaatse en heeft de deur op gemaakt zonder schade. Goede service en snel. Een aanrader!

9,8

5/5

Leo

uit Parken

Offerte opgevraagd. Per mail alles ontvangen over de verschillende opties. Nadat ik de offerte heb getekend, is een slotenmaker langs geweest en heeft een camerasysteem geïnstalleerd bij mijn bedrijfspand. Super tevreden over de service, duidelijk en eerlijk. Bedankt mannen!

9,8

5/5

Mae

uit Apledoorn ZuidWest

Afgelopen dinsdag waren we buitengesloten door een foutje van mijn kleine dochter. Die heeft de deur van onze flat dicht gegooid, terwijl we buiten met de buren stonden te praten. Wij waren genoodzaakt om de service van een slotenmaker te gebruiken. Hierdoor zijn we in contact geweest met QuickBlue. Slotenmaker is snel ter plaatse en heeft de deur open gemaakt zonder schade. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging