Slotenmaker Arnhem

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Arnhem

Een slotenmaker in Arnhem nodig? Bijvoorbeeld omdat u uzelf per ongeluk heeft buitengesloten? Of omdat u met een afgebroken sleutel of mislukte inbraakpoging te maken heeft gehad? Dan staan we bij QuickBlue direct voor u klaar. Met een team van ervaren slotenmakers kunnen wij u heel direct te hulp schieten. Woont of werkt u in Arnhem? Dan kost het ons slechts 20 minuten om bij u op de stoep te staan. Daarmee duurt het niet lang alvorens uw probleem is opgelost. Deze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor al onze klanten.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker kan de juiste helpende hand bieden. Het team van QuickBlue bestaat stuk voor stuk uit ervaren slotenspecialisten. Hierdoor bent u altijd op een snelle en kwalitatieve wijze verder geholpen. Als klant kunt u bij ons rekenen op de volgende diensten:

Onze slotenmaker in Arnhem maakt ter plekke nieuwe sleutels

Het bijmaken van een sleutel kunnen onze slotenspecialisten snel en eenvoudig voor u regelen. U wilt bijvoorbeeld een sleutel aan vrienden of familieleden geven of uw sleutel is verroest en het is tijd dat deze vervangen wordt. Het bijmaken van een sleutel kunnen wij snel en ter plekke voor u doen. Zo kunt u ook precies zien hoe het bijmaken van sleutels in zijn werk gaat. We doen dit altijd met behulp van een beveiligde procedure zodat we criminaliteit tegen kunnen gaan. Bij ons zijn uw sleutels in goede handen.
Slotenmaker Arnhem

Wij werken uitsluitend met gekeurde sloten

Wilt u graag een nieuw slot laten plaatsen of moet uw slot met spoed vervangen worden doordat deze bijvoorbeeld defect is? Door de specialistische kennis en professionele aanpak van onze monteurs is het plaatsen van een nieuw slot zo gebeurd. Wij komen direct bij u langs en installeren een slot van hoge kwaliteit. Wij leveren enkel gekeurde sloten die voorzien zijn van het SKG-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het slot een inbraak vertragende werking heeft en uitgebreid getest is. Al onze sloten hebben we altijd op voorraad zodat we deze direct voor u kunnen plaatsen.

Onze slotenmaker in Arnhem verhelpt alle problemen die u heeft met uw hang- en sluitwerk

Doordat wij uitsluitend gediplomeerde monteurs in dienst hebben die beschikken over de juiste en specialistische kennis zijn wij in staat alle problemen die u heeft op het gebied van hang- en sluitwerk op de juiste wijze op te lossen. Heeft u een dringend slotenprobleem? Dan kunt u bellen naar onze spoedservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Binnen 20 minuten zijn wij op locatie met een passende oplossing voor uw slotenprobleem.

In Arnhem buitengesloten?

QuickBlue vervangt en opent sloten. Merkt u dat uw woning of bedrijfspand niet meer te betreden is ? En is er geen enkele manier waarop u zonder sleutel nog binnen kunt komen? Wacht dan niet langer dan nodig is en neem direct contact met ons op. Het stelt ons in staat om snel een ervaren slotenspecialist naar u toe te sturen. U kunt dan binnen de kortste keren gewoon weer binnenkomen. Mocht het nodig zijn, dan is het ook geen probleem om het slot direct te vervangen. De overlast blijft zo minimaal. Bij QuickBlue in Arnhem bent u verzekerd van:
Slotenmaker Daniel haalt gereedschap uit de werkbus

Slotspecialist Siem

Siem is al sinds 2018 bij ons dienst. In de tussentijd heeft hij een groot aantal van onze klanten verder weten te helpen. Hij is dan ook uitgegroeid tot een ware slotenspecialist. Met oplegsloten, pensloten en cilindersloten kan hij als geen ander overweg. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij u verder kan helpen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Als slotexpert maakt Jordan deel uit van onze 24-uurs dienst. Dit betekent dat hij rond de klok klaarstaat om vervelende situaties voor onze klanten op te lossen. Zo opent hij bijvoorbeeld de sloten van dichte deuren, maar zorgt hij ook voor een spoed herstel na inbraakschade.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley is een van de meest ervaren krachten van QuickBlue. Deze medewerker heeft zo’n beetje alles al een keer meegemaakt. Ook Wesley maakt deel uit van onze 24-uurs dienst. Is er iets mis met een van de sloten in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u met hem snel geholpen.

Wesley

Slotenmaker

Slotenmaker Arnhem kosten

Wij zijn een betrouwbare slotenmaker dat eerlijke en vaste prijzen rekent voor onze diensten. De kosten voor onze werkzaamheden zullen wij altijd van tevoren met u communiceren zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ook kunnen onze monteurs u precies uitleggen hoe u de kosten voor onze diensten in kunt dienen bij uw verzekering. In sommige situaties kunt u de kosten voor een slotenmaker namelijk vergoed krijgen van uw opstalverzekering. Afhankelijk van wat er is gebeurd en de voorwaarden die uw verzekering hanteert zal uw verzekeraar besluiten of u recht heeft op teruggave van de kosten.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Met spoed een slotenmaker voor de deur

Heeft u op plotselinge wijze te maken met een defect slot? Of is er een andere reden dat u behoefte heeft aan hulp met spoed? Laat dit dan direct weten aan onze spoeddienst. Door dit te doen, staat er binnen 20 minuten iemand bij u voor deur. Onze slotspecialist zorgt er dan ter plekke voor dat uw penibele situatie zo weer is opgelost. Is het nodig dat de sloten daarbij direct vervangen worden voor nieuwe sloten? Dan brengen we ook dit direct voor u in orde. De ervaren slotenmakers in Arnhem weten precies wat hierbij komt kijken.

Inbraakbeveiligings diensten

Inbraakbeveiliging is een relatief uitgebreid concept. Hier komt veel bij kijken. De beveiligingsexperts van QuickBlue weten als geen ander wat ervoor nodig is om een woning of bedrijfspand goed te beveiligen tegen een inbraak. Onze diensten bestaan dan ook uit het volgende:

Sloten vervangen Arnhem

In Arnhem is het van groot belang om uw huis goed te beveiligen tegen mogelijke inbraak. Verouderde sloten voldoen niet meer aan de strenge veiligheidseisen en kunnen uw kostbare bezittingen in gevaar brengen. Het tijdig vervangen van uw sloten is daarom van cruciaal belang. Daarnaast spelen weersomstandigheden zoals zware regen en wind ook een grote rol bij het onderhoud van uw sloten. Hierdoor neemt de kans op afbrekende sleutels en buitensluitingen alleen maar toe.

Bij Quick Blue – dé slotenexpert van Arnhem – kunt u rekenen op hoogwaardige, betaalbare en SKG-gecertificeerde sloten. Dit betekent dat u verzekerd bent van optimale bescherming voor uw huis. Onze snelle spoedservice is binnen 20 minuten bij u ter plaatse om uw oude sloten te vervangen door nieuwe, veilige exemplaren.
Sloten Vervangen Arnhem

Veiligheidssloten vervangen door Slotenmaker Arnhem

Onze deskundige slotenmakers in Arnhem zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van beveiligingstechnologieën en adviseren u graag over welke veiligheidssloten het beste bij uw woning passen. Wij bieden een breed scala aan veiligheidssloten, waaronder elektronische sloten, slimme sloten en mechanische sloten. Onze sloten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn bestand tegen inbraakpogingen.

Cilindersloten vervangen in Arnhem

Als u woonachtig bent in Arnhem en overweegt om uw woning veiliger te maken, dan is het vervangen van uw cilindersloten met erkende cilindersloten met het SKG-certificaat de juiste keuze. Het SKG-certificeringsprogramma is een robuust certificeringssysteem dat de veiligheidseigenschappen van cilindersloten test en beoordeelt. Het verkrijgen van een SKG-certificaat betekent dat het slot is getest en goedgekeurd als een hoogwaardig beveiligingsproduct.

Sleutelplan van Slotenmaker Arnhem

Bij Slotenmaker Arnhem bieden we een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw sluitsysteem haalt. Van aanbevelingen op maat over welk type sloten het meest geschikt is voor uw pand tot hulp bij het opstellen van een gedetailleerd sluitplan dat past bij uw behoeften en budget, ons team staat voor u klaar bij elke stap.

Slotenmaker Arnhem biedt betrouwbare en veilige oplossingen voor alle soorten eigendommen, dus als u op zoek bent naar betrouwbare bescherming, kijk dan niet verder dan ons! Neem vandaag nog contact met ons op om uit te vinden hoe we ervoor kunnen zorgen dat de veiligheid en beveiliging van uw woning top is.

Onderhoudscontracten in Arnhem

Onze grondige onderhoudscontracten zorgen ervoor dat u minimale hinder ondervindt terwijl het risico op inbreuken op de veiligheid of ongeoorloofde toegang wordt beperkt. Wij inspecteren elk slotsysteem op tekenen van schade of slijtage, vervangen zo nodig onderdelen en repareren defecte systemen snel. Regelmatig onderhoud verlaagt de kosten op lange termijn en biedt de zekerheid dat alle sloten werken zoals bedoeld – en beschermt de bewoners van uw gebouw dag en nacht.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering bij een slotenmaker in Arnhem?

Op het moment dat u schade heeft, moet u vanzelfsprekend een slotenmaker inschakelen. Hier komen dan ook bepaalde kosten bij kijken. Is er sprake geweest van een misdrijf of is er buiten uw schuld om schade aan het hang- en sluitwerk ontstaan? Dan is er een goede kans dat de verzekeraar de kosten vergoedt.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

Zijn uw sleutels kwijt? Schakel dan direct QuickBlue in. Wij zorgen ervoor dat deze onveilige situatie op korte termijn verholpen wordt. Blijkt daarbij dat uw sleutels door iemand gestolen zijn? Dan is de kans groot dat uw verzekering de onkosten van de slotenmaker in Arnhem volledig dekt.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Arnhem

Onze slotenmaker in Arnhem beantwoordt hieronder alvast de vragen die het vaakst gesteld worden.
De kosten van de slotenmaker zijn afhankelijk van wat er precies moet gebeuren. Daarom is het belangrijk dat we dit eerst weten. Vervolgens stellen we een uitgebreid kostenoverzicht voor u op. Deze ontvangt u voordat we aan de slag gaan.
Sinds 2014 zijn er nieuwe eisen en regels van toepassing voor de bestaande bouw. Zijn uw sloten al ouder? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen voor een kwaliteitscheck. Onze ervaren slotenmaker in Amersfoort voorziet u dan van advies over uw sloten en vervangt deze direct indien dat nodig blijkt.
Roestende sloten zijn in sommige gevallen nog wel te redden, maar eigenlijk doet u er goed aan om ze gewoon te vervangen. Roest is een vorm van aantasting. Nieuwe sloten zijn naar alle waarschijnlijkheid een stuk veiliger. Voor advies op maat van onze ervaren slotenmaker kunt u even contact opnemen.
Kerntrekken is een inbraakmethode waarbij inbrekers een spijker of schroef in de cilinder van een slot slaan en deze er met een speciale hamer, een kerntrekker, uittrekken. Dit doen ze vaak snel en geluidloos waardoor ze eenvoudig toegang krijgen tot uw woning of bedrijfspand. Gelukkig is kerntrekken gemakkelijk te voorkomen door kerntrekbeveiliging op uw cilindersloten te laten plaatsen. De cilinder van het slot wordt door deze beveiliging afgeschermd en kan er niet meer uitgetrokken worden.
Een slot dat stroef werkt en niet meer goed opent en sluit kunt u eerst proberen te behandelen met producten die hiervoor bestemd zijn, deze producten kunt u in ons assortiment vinden. Werkt het slot na behandeling alsnog stroef? Laat deze dan zo snel mogelijk vervangen om problemen in de toekomst te kunnen voorkomen.
Onze slotenservice is 24/7, ook op zon- & feestdagen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Arnhem

QuickBlue is actief in heel Nederland. Dit betekent dat ook heel Arnhem en omstreken onder ons werkgebied valt. Ervaart u op dit moment dus problemen met uw sloten? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij sturen dan een ervaren slotenmaker uw kant op. Voor u het weet, kunt u weer over tot de orde van de dag.
Slotenmaker Arnhem

Matteo

uit Alteveer

Vorige week QuickBlue gebeld om een veiligheidscheck te doen voor mijn bedrijf. In de buurt is er meerdere keren sprake van inbraak geweest. Een afspraak gemaakt en toen is de slotenmaker gisteren langs geweest en heeft alles nagelopen. Na een overleg hebben we besloten om veiligheidssloten te monteren, want zo maken we het moeilijker voor inbrekers. Goed bedrijf, zeker aan te raden aan andere!

9,8

5/5

Anouk

uit de Laar

Wij kunnen alleen maar positief schrijven over dit bedrijf. Afgelopen zaterdag waren we buitengesloten. Slotenmaker Eindhoven gebeld, de slotenmaker was er op de afgesproken tijd om ons naar binnen te helpen. Snelle service en betrouwbaar. Aanrader

9,8

5/5

Sten

uit Presikhaaf

Super efficiënte service. Ik belde QuickBlue en werd snel geholpen. Slotenmaker was er precies op tijd. Hij deed het werk supersnel en ik was binnen 20 minuten weer in mijn appartement. Heel erg bedankt voor de geweldige service.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging