Slotenmaker Arnhem

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Arnhem

Een slotenmaker in Arnhem nodig? Bijvoorbeeld omdat u uzelf per ongeluk heeft buitengesloten? Of omdat u met een afgebroken sleutel of mislukte inbraakpoging te maken heeft gehad? Dan staan we bij QuickBlue direct voor u klaar. Met een team van ervaren slotenmakers kunnen wij u heel direct te hulp schieten. Woont of werkt u in Arnhem? Dan kost het ons slechts 20 minuten om bij u op de stoep te staan. Daarmee duurt het niet lang alvorens uw probleem is opgelost. Deze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor al onze klanten.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker kan de juiste helpende hand bieden. Het team van QuickBlue bestaat stuk voor stuk uit ervaren slotenspecialisten. Hierdoor bent u altijd op een snelle en kwalitatieve wijze verder geholpen. Als klant kunt u bij ons rekenen op de volgende diensten:

In Arnhem buitengesloten?

QuickBlue vervangt en opent sloten. Merkt u dat uw woning of bedrijfspand niet meer te betreden is ? En is er geen enkele manier waarop u zonder sleutel nog binnen kunt komen? Wacht dan niet langer dan nodig is en neem direct contact met ons op. Het stelt ons in staat om snel een ervaren slotenspecialist naar u toe te sturen. U kunt dan binnen de kortste keren gewoon weer binnenkomen. Mocht het nodig zijn, dan is het ook geen probleem om het slot direct te vervangen. De overlast blijft zo minimaal. Bij QuickBlue in Arnhem bent u verzekerd van:
Slotenmaker Arnhem

Slotspecialist Siem

Siem is al sinds 2018 bij ons dienst. In de tussentijd heeft hij een groot aantal van onze klanten verder weten te helpen. Hij is dan ook uitgegroeid tot een ware slotenspecialist. Met oplegsloten, pensloten en cilindersloten kan hij als geen ander overweg. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij u verder kan helpen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Als slotexpert maakt Jordan deel uit van onze 24-uurs dienst. Dit betekent dat hij rond de klok klaarstaat om vervelende situaties voor onze klanten op te lossen. Zo opent hij bijvoorbeeld de sloten van dichte deuren, maar zorgt hij ook voor een spoed herstel na inbraakschade.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley is een van de meest ervaren krachten van QuickBlue. Deze medewerker heeft zo’n beetje alles al een keer meegemaakt. Ook Wesley maakt deel uit van onze 24-uurs dienst. Is er iets mis met een van de sloten in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u met hem snel geholpen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker voor de deur

Heeft u op plotselinge wijze te maken met een defect slot? Of is er een andere reden dat u behoefte heeft aan hulp met spoed? Laat dit dan direct weten aan onze spoeddienst. Door dit te doen, staat er binnen 20 minuten iemand bij u voor deur. Onze slotspecialist zorgt er dan ter plekke voor dat uw penibele situatie zo weer is opgelost. Is het nodig dat de sloten daarbij direct vervangen worden voor nieuwe sloten? Dan brengen we ook dit direct voor u in orde. De ervaren slotenmakers in Arnhem weten precies wat hierbij komt kijken.

Inbraakbeveiligings diensten

Inbraakbeveiliging is een relatief uitgebreid concept. Hier komt veel bij kijken. De beveiligingsexperts van QuickBlue weten als geen ander wat ervoor nodig is om een woning of bedrijfspand goed te beveiligen tegen een inbraak. Onze diensten bestaan dan ook uit het volgende:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering bij een slotenmaker in Arnhem?

Op het moment dat u schade heeft, moet u vanzelfsprekend een slotenmaker inschakelen. Hier komen dan ook bepaalde kosten bij kijken. Is er sprake geweest van een misdrijf of is er buiten uw schuld om schade aan het hang- en sluitwerk ontstaan? Dan is er een goede kans dat de verzekeraar de kosten vergoedt.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

Zijn uw sleutels kwijt? Schakel dan direct QuickBlue in. Wij zorgen ervoor dat deze onveilige situatie op korte termijn verholpen wordt. Blijkt daarbij dat uw sleutels door iemand gestolen zijn? Dan is de kans groot dat uw verzekering de onkosten van de slotenmaker in Arnhem volledig dekt.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Arnhem

Bepaalde vragen worden vaker gesteld dan anderen. Om u direct van een antwoord op deze vragen te voorzien, ziet u hieronder wat onze slotenmaker in Arnhem erover te zeggen heeft.

De kosten van de slotenmaker zijn afhankelijk van wat er precies moet gebeuren. Daarom is het belangrijk dat we dit eerst weten. Vervolgens stellen we een uitgebreid kostenoverzicht voor u op. Deze ontvangt u voordat we aan de slag gaan.

In 2014 zijn de eisen rondom veilige sloten strenger geworden. Vandaar dat u er goed aan doet om deze te laten bekijken wanneer ze ouder zijn. Onze ervaren slotenmaker kan in één keer zien of ze wel of niet veilig zijn. Waar nodig vervangen we de sloten meteen voor u.

Roestende sloten zijn gevaarlijk. Het is vaak bovendien lastig om deze nog te repareren. Onze ervaren slotenmakers raden dan ook altijd aan om voor vervanging te kiezen. Zo weet u zeker dat u te allen tijden goed beschermd bent tegen potentiële indringers. QuickBlue vervangt uw roestende sloten op korte termijn.

Werkgebied van onze slotenmakers in Arnhem

QuickBlue is actief in heel Nederland. Dit betekent dat ook heel Arnhem en omstreken onder ons werkgebied valt. Ervaart u op dit moment dus problemen met uw sloten? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij sturen dan een ervaren slotenmaker uw kant op. Voor u het weet, kunt u weer over tot de orde van de dag.
Slotenmaker Arnhem

Matteo

uit Alteveer

Vorige week QuickBlue gebeld om een veiligheidscheck te doen voor mijn bedrijf. In de buurt is er meerdere keren sprake van inbraak geweest. Een afspraak gemaakt en toen is de slotenmaker gisteren langs geweest en heeft alles nagelopen. Na een overleg hebben we besloten om veiligheidssloten te monteren, want zo maken we het moeilijker voor inbrekers. Goed bedrijf, zeker aan te raden aan andere!

9,8

5/5

Anouk

uit de Laar

Wij kunnen alleen maar positief schrijven over dit bedrijf. Afgelopen zaterdag waren we buitengesloten. Slotenmaker Eindhoven gebeld, de slotenmaker was er op de afgesproken tijd om ons naar binnen te helpen. Snelle service en betrouwbaar. Aanrader

9,8

5/5

Sten

uit Presikhaaf

Super efficiënte service. Ik belde QuickBlue en werd snel geholpen. Slotenmaker was er precies op tijd. Hij deed het werk supersnel en ik was binnen 20 minuten weer in mijn appartement. Heel erg bedankt voor de geweldige service.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging