Slotenmaker Bennebroek

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Bennebroek

QuickBlue in Bennebroek levert verschillende diensten voor het beveiligen van een woning. U kunt een beroep op ons doen als er een slot vervangen moet worden of als u uw sloten wilt laten onderhouden. We werken alleen met gediplomeerde slotenmakers en kunnen uit voorraad veilige sloten leveren met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze sloten experts kunnen deze sloten op professionele wijze voor u monteren en tegelijk voorzien van kerntrekbeveiliging. U kunt ook contact opnemen met onze spoedservice in het geval van een calamiteit als buitensluiting of een afgebroken sleutel in het slot.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Woont u in Bennebroek en heeft u een ervaren en betrouwbare slotenmaker nodig dan kan het team van QuickBlue helpen. Ons team bestaat gecertificeerde slotenmakers en deskundige veiligheidsexperts die met plezier de volgende werkzaamheden en diensten voor u kunnen verzorgen:

In Bennebroek buitengesloten ?

Krijgt u de voordeur niet meer open vanwege het verlies van sleutels of bent u buitengesloten, door een windvlaag, dan kunt u de hulp inschakelen van QuickBlue. Wij beschikken over een team van ervaren slotenmakers die bij een buitensluiting meteen in actie komen. Omdat we als geen ander begrijpen dat een buitensluiting geen pretje is doen we ons best om binnen 20 minuten bij u op locatie te zijn. U kunt erop vertrouwen dat onze slotenmakers uw deur schadeloos kunnen openen en dat u snel weer binnen staat.

QuickBlue heeft een buitensluiting zo voor u opgelost omdat:

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Bij QuickBlue kunt u rekenen op de expertise van Siem. Onze Siem is een echte slotenspecialist en kan u alles vertellen over sloten. Onze slotenspecialist zet zich al sinds 2018 elke dag met veel plezier in om onze klanten te helpen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is onze slotenexpert die echt hart heeft voor zijn vak. Elke dag opnieuw staat Jordan weer klaar voor onze klanten. Hij is vaak actief binnen de 24-uurs dienst van QuickBlue en trekt er bij nacht en ontij op uit om sloten te openen of te vervangen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley kan elk willekeurig slot op vakkundige wijze monteren of openen. Deze vakkundige slotenmaker zet zijn expertise regelmatig in voor de 24-uurs dienst van QuickBlue omdat hij graag klanten in nood te hulp komt als ze problemen hebben met een slot.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Bij een urgent probleem met een slot is het wel zo fijn als er snel een slotenmaker kan komen. Heeft het haast waarvoor u belt dan kunt u contact opnemen met de spoeddienst van QuickBlue. Onze spoedservice kunt u 24 uur per dag bereiken, ook in het weekend en tijdens de feestdagen zodat u niet lang op een slotenmaker hoeft te wachten bij een calamiteit.
Slotenmaker Bennebroek

Inbraakbeveiligingsdiensten

Wilt u persoonlijk advies over inbraakbeveiliging dan kunt u daarvoor terecht bij de veiligheidsadviseurs van QuickBlue. Onze veiligheidsadviseurs kunnen u adviseren wat de juiste aanpak is in uw specifieke situatie en verschillende werkzaamheden uitvoeren om uw huis te beveiligen, zoals:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Bennebroek ?

Heeft u een beschadigd slot wat niet meer functioneert dan raden we aan direct een slotenmaker in te schakelen. Een beschadigd slot wat niet meer functioneert duidt vaak op een poging tot inbraak, en het vervangen van het slot is dan noodzakelijk. Wij zijn binnen 20 minuten op locatie om het beschadigde slot te vervangen. Informeer bij uw verzekering of u de kosten voor het nieuwe slot kunt laten vergoeden.

Sleutels kwijtgeraakt?

Als u de voordeursleutel niet meer kunt vinden krijgt u waarschijnlijk de voordeur niet meer open. De slotenmaker biedt dan uitkomst, want wij krijgen elke deur open, ook zonder sleutel. Vermoed u dat de sleutels zijn gestolen vraag dan aan onze slotenmakers om meteen het slot te vervangen. Bij diefstal worden de kosten voor het vervangen van het slot meestal wel vergoed door de verzekering.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Bennebroek

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Steekt er nog steeds een deel van de sleutel in het slot nadat hij is afgebroken, dan raden we u aan om ons te bellen. We willen u met klem afraden om zelf te proberen de sleutel uit het slot te verwijderen omdat u dan het slot onnodig kunt beschadigen. Wij kunnen met behulp van speciale tools uw slot snel weer vrij maken.

Onze slotenmakers kunnen vrijwel elk slot openmaken zonder het te beschadigen. Wanneer u de sleutels binnen heeft laten liggen of als de deur is dichtgevallen door de wind biedt deze mogelijkheid uitkomst omdat het niet nodig is om een nieuw slot te laten monteren.

Als er op het slot een beetje oppervlakkige roest zit hoeft u het niet per direct te laten vervangen, maar het is wel een teken aan de wand dat de kwaliteit van het slot achteruitgaat. Op den duur zal u toch het roestige slot moeten laten vervangen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Bennebroek

Het team van Quickblue staat tot uw beschikking als u in Bennebroek of omgeving daarvan problemen ondervindt met een slot of een sleutel. En omdat we graag iedereen willen helpen met hun slotproblemen kunt u onze overal in Nederland vinden, zoals bijvoorbeeld in:
Bennebroek

Souraya

De Glip

Er was geen beweging meer te krijgen in het slot van de achterdeur. De slotenmaker gebeld en hij zag dat het slot van binnen volledig verroest was. Er zat niets anders op dan het slot te vervangen wat hij snel en netjes heeft gedaan.

9,9

5/5

Veerle

Oosteinde

Ik hoorde laatst over sloten met een SKG-keurmerk. Ik wist niet wat dat was en heb toen de slotenmaker gebeld voor uitleg. Hij kon me vertellen wat het betekende en wat de voordelen waren. Ik heb meteen de voordeur laten voorzien van zo’n slot, een hele prettige gedachte dat het nu veilig is.

9,7

5/5

Thomas

Zwaanshoek

Ik ben echt superblij met deze slotenmaker uit Bennebroek. Hij kwam midden in de nacht voor mij de voordeur openmaken toen ik de sleutel was verloren. Gelukkig hoefde ik niet lang buiten te wachten, ontzettend bedankt slotenmaker!

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging