Slotenmaker Benthuizen

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Benthuizen

U kunt met al uw slotproblemen terecht bij slotenmaker Benthuizen. Onze slotenmaker zijn allemaal expert op het gebied van hang- en sluitwerk. Er is geen slot dat zij niet kennen. In geval van spoed kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week onze spoedservice bellen. Daar is altijd iemand aanwezig om u te helpen met uw slotenprobleem. Indien nodig komt één van onze slotenmakers direct naar u toe om u te helpen. In de meeste gevallen is dat al binnen twintig minuten. Onze slotenmakers kunnen ieder slot openmaken. Hierbij beschadigen ze het slot of de deur niet. U kunt altijd rekenen op slotenmaker Benthuizen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Benthuizen levert verschillende diensten op het gebied van hang- en sluitwerk. U kunt hierbij denken aan het vervangen van sloten of het plaatsen van een kerntrekbeveiliging op uw sloten. Ook in noodsituaties zoals een buitensluiting staan wij altijd voor u klaar. Daarnaast hebben wij specialisten in dienst die u alles kunnen vertellen over inbraakbeveiliging.

In Benthuizen buitengesloten ?

Heeft u zichzelf in Benthuizen buitengesloten? Dat kan iedereen overkomen. Het belangrijkste is dat u niet in paniek raakt. Kijk allereerst of er niet een andere deur open is, of misschien een raam waardoor u naar binnen kunt klimmen? Wellicht hebben de buren een reservesleutel van uw woning? Dan is het probleem ook snel opgelost. Is dat niet het geval? Bel dan slotenmaker Benthuizen. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Als u ons belt, komt er direct een slotenmaker naar u toe. Met het juiste gereedschap en de juiste techniek heeft hij ook uw slot binnen no-time geopend.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem werkt op de spoedservice van slotenmaker Benthuizen. Hij is als eerste bij u indien u met spoed een slotenmaker op locatie nodig heeft. Hij krijgt ieder slot open zonder het slot of de deur te beschadigen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is een slotenmaker in hart en nieren. Hij weet alles van sloten en sleutels. Jordan kan u goed advies geven over in hoeverre uw sloten nog veilig genoeg zijn. Ook kan Jordan als geen ander uw sloten snel van een kerntrekbeveiliging voorzien.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is onze specialist die alles weet van inbraakbeveiliging. Hij kan bij u thuis komen om u advies te geven over de veiligheid van uw sloten. Uiteraard kijkt Wesley dan ook naar eventuele verbeteringen met betrekking tot inbraakbeveiliging.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin u met spoed een slotenmaker nodig heeft op locatie. Bijvoorbeeld in geval van een buitensluiting, een afgebroken sleutel of een verloren sleutel. Maar ook als er bij u is ingebroken, is het fijn dat er snel een slotenmaker bij u is. Hij kan u snel en professioneel helpen met uw slotenprobleem. Binnen twintig minuten is één van onze slotenmakers bij u om u te helpen.

Slotenmaker Benthuizen

Inbraakbeveiligingsdiensten

Naast diensten die met sloten en sleutels te maken hebben, leveren wij ook diensten voor inbraakbeveiliging. Onze specialist inbraakbeveiliging komt dan naar u toe om samen met u te bekijken hoe u uw woning of bedrijfspand nog beter kan beveiligen tegen inbraken.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Benthuizen ?

In een enkel geval bent u verzekerd voor een slotenmaker. Dat is het geval als er bij u is ingebroken, of indien er geprobeerd is bij u in te breken. U heeft dan een slotenmaker nodig om uw slot te vervangen en de schade te herstellen. U kunt, bij sporen van braak, de kosten van de slotenmaker verhalen op uw inboedel- of opstalverzekering.

Sleutels kwijtgeraakt?

Verloren sleutels kunnen een reden tot paniek zijn. U weet niet waar uw sleutels zijn en dus ook niet wie uw sleutels heeft. Diegene kan zomaar bij u binnen komen. En u kunt zelf niet in uw woning komen. Bel daarom altijd direct de slotenmaker als u uw sleutels kwijt bent. Wij komen direct naar u toe om uw deur voor u open te maken en het slot te vervangen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Benthuizen

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

U kunt heel eenvoudig controleren of uw slot een kerntrekbeveiliging heeft. U hoeft alleen maar te kijken of u met het blote oog de cilinder in het slot ziet zitten. Ziet u de cilinder zitten? Dan heeft uw slot geen kerntrekbeveiliging. Ziet u de cilinder niet zitten? Dan heeft u een slot met een kerntrekbeveiliging.

Een SKG-gecertificeerd slot herkent u aan één of meerdere sterren op het slot. Een slot zonder ster is niet SKG-gecertificeerd. Hoe meer sterren uw slot heeft, hoe veiliger uw slot is volgens de SKG-certificering. Weet u het niet zeker? Bel dan een slotenmaker om u te helpen.

In een spoedsituatie zoals een buitensluiting, afgebroken sleutel, of een inbraak is één van onze slotenmakers altijd binnen twintig minuten bij u. U hoeft dus maximaal twintig minuten te wachten op onze slotenmaker. Is er geen sprake van spoed? Dan kunt u een afspraak maken met onze slotenmaker.

Werkgebied van onze slotenmakers in Benthuizen

De slotenmakers van Benthuizen zijn aangesloten bij QuickBlue. Ons werkgebied is alleen in Benthuizen en omstreken. Op die manier kunnen wij garanderen dat wij altijd binnen twintig minuten bij u kunnen zijn als u met spoed een slotenmaker nodig heeft.

Slotenmaker Benthuizen

Dennis

uit Benthuizen

Een afgebroken sleutel in het slot. Ik kon mijn huis niet meer in. De slotenmaker heeft het probleem netjes en professioneel voor mijn opgelost. Mijn slot werkt weer perfect en ik heb een nieuwe sleutel van de slotenmaker gekregen.

9,7

5/5

Daan

uit Benthuizen

Hele vriendelijke slotenmaker. We hadden hem laat op de avond nodig, omdat ons slot niet meer open kon. We wilden natuurlijk wel graag naar binnen. De slotenmaker had de deur snel open en hij heeft direct het slot vervangen.

9,8

5/5

Patricia

uit Benthuizen

Deze slotenmaker is echt een goede hulp wanneer u de sloten van uw huis snel en goed vervangen wilt hebben. Hij werkt echt razendsnel en heel netjes en precies. Wij zijn erg tevreden over slotenmaker Benthuizen.

9,6

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging