Slotenmaker Bilthoven

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Bilthoven

Woont of werkt u in Bilthoven en heeft u een slotenmaker nodig? Het kan daarbij gaan om een defect slot na een inbraak of een afgebroken sleutel. Ook kunt u bij ons terecht als u zichzelf heeft buitengesloten. Een van onze ervaren slotenmakers wordt direct naar uw woning of bedrijf gestuurd om het probleem met de sloten op te lossen. Binnen 20 minuten staat deze slotspecialist voor de deur. Van deze spoedservice kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruikmaken.

24/7 spoedservice

Diensten slotenservice QuickBlue

Onze slotenmakers kunnen een grote verscheidenheid aan verschillende handelingen voor u uitvoeren. Dankzij een jarenlange ervaring in combinatie met een fundament van goede kennis leveren wij een dienst van hoge kwaliteit. Deze bestaat uit de volgende onderdelen:

In Bilthoven buitengesloten?

QuickBlue vervangt uw slot! Komt u op geen enkele manier uw woning of bedrijfsgebouw meer binnen? Neem dan contact op met onze spoedservice en wij stellen direct alles in zijn werking om u verder te helpen. Binnen 20 minuten is een van onze ervaren slotenmakers bij u op locatie om uw slot te openen. Blijkt dat deze defect is? Dan vervangt onze slotspecialist het slot meteen. Voor u het weet kunt u weer verder met de dagelijkse gang van zaken. Bij QuickBlue in Bilthoven heeft u de beschikking over:
Slotenmaker Bilthoven

Slotspecialist Siem

Siem maakt al sinds 2018 deel uit van het team van QuickBlue. Siem is onze slotspecialist en weet alles af van veiligheidssloten, cilindersloten, pensloten en oplegsloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Met Jordan hebben we bij QuickBlue de beschikking over een echte slotenexpert. Hij helpt dagelijks klanten in nood met het herstellen van inbraakschade of het openen van sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Heeft u een echte professionele slotenmaker nodig? Dan is Wesley van QuickBlue de geschikte man. Dagelijks helpt hij onze klanten met onze 24-uurs service in een mum van tijd uit de slotproblemen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Een slotenmaker met spoed bij u

Dankzij onze spoeddienst is het mogelijk dat u al binnen 20 minuten iemand bij u op de stoep heeft staan. Neem contact met QuickBlue op en wij sturen direct een ervaren slotspecialist naar uw locatie. Is een van de sloten defect of komt u uw eigen bedrijf of woning niet meer binnen? Dan is onze ervaren slotenmaker in Bilthoven direct ter plekke om de situatie op te lossen.

Inbraakbeveiligings diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Bilthoven. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding bij slotschade

Krijg ik kosten van de slotenmaker in Bilthoven vergoed?

Heeft u schade aan uw sloten? Schakel dan met spoed onze slotenmaker in om langs te komen. Binnen 20 minuten worden uw problemen op locatie verholpen. Het is dan echter in veel gevallen voor de meeste mensen onduidelijk of de kosten vergoed worden.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

In sommige gevallen zijn de sleutels verloren of zelfs gestolen. In beide situaties kunt u gewoon contact opnemen met de spoedservice van QuickBlue. Zijn uw sleutels ook echt gestolen? Dan vergoedt de verzekeraar in de meeste gevallen alle gemaakte kosten van een slotenmaker.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Bilthoven

Om u direct alvast verder te helpen, vindt u hieronder het antwoord van onze slotenmaker in Bilthoven op enkele veelgestelde vragen.

De kosten van een slotenmaker in Bilthoven zijn afhankelijk van uw benodigdheden. Wij geven uiteraard aan wat de kosten gaan zijn, vóórdat er werkt wordt verricht. Wanneer we op de hoogte zijn van wat er bij u nodig is, geven wij direct de bijbehorende kosten door. Deze krijgt u vaak nog vergoed van de verzekering ook.
 

In 2014 zijn de eisen en regels voor de bestaande bouw gewijzigd. Stammen uw sloten nog uit de periode van voor 2014? Dan is de beste optie om onze ervaren slotenmaker in Bilthoven even uw sloten te laten checken. U ontvangt dan direct advies op maat over de veiligheid van uw sloten en of deze vervangen moeten worden.

Roestende sloten zijn nooit een goed teken. In sommige gevallen is deze roest nog wel te verwijderen, maar meestal is het al te laat. De beste optie is om dan nieuwe sloten te laten plaatsen. Neem hiervoor contact op met onze spoeddienst, zodat zij u direct ter plekke van advies kunnen voorzien. Onze ervaren slotenmaker in Bilthoven vervangt uw sloten dan direct, indien nodig.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Bilthoven

Problemen met uw sloten? Laat het QuickBlue weten. Onze vestigingen zitten verspreid door heel Nederland, waardoor iedere Nederlander gebruik kan maken van onze diensten. QuickBlue bevindt zich in:
Bilthoven

Pien

uit Bilthoven Centrum

Nadat er veel in de wijk werd ingebroken, wilden we graag weten hoe veilig onze woning is, dus wij hebben besloten om een veiligheidscheck te doen. Online gekeken en toen zijn we bij deze slotenmaker terecht. Gecontacteerd en een afspraak gemaakt.

9,5

5/5

Joop

uit Lage Vuursche

Bedankt voor de goede service QuickBlue. Onze meerpuntsluiting was aan vervanging toe en die is nu vervangen heel fijn dat alles het weer doet en wij onze voordeur weer veilig op slot kunnen doen.

9,8

5/5

Emma

uit Bosch en Duin

De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten