Slotenmaker Blaricum

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Blaricum

Slotenmaker Blaricum Welkom bij slotenmaker Quickblue in Blaricum. Bent u opzoek naar een betrouwbare slotenmaker in Blaricum? Met een team van gecertificeerde professionals bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verregaande kennis en ervaring zorgt ervoor dat we allerlei soorten deurposten, sloten en kluizen efficiënt en professioneel kunnen openen. Wij vinden het belangrijk dat u goed geholpen wordt. Onze slotenmakers staan voor u klaar. Slotenmaker Blaricum werkt met speciaal hiervoor bestemde machines en gereedschap. Heeft u met spoed een betrouwbare en transparante slotenmaker nodig? Met onze 24/7 service staat een van onze monteurs binnen 20 minuten bij u op de stoep.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenservice diensten Slotenmaker Quickblue in Blaricum levert meerdere diensten. Wij hebben een team van erkende en gediplomeerde slotenmakers die specialist zijn in het openen en vervangen van sloten. Tevens kunt u ons bereiken voor inbraakpreventie, herstellen van inbraakschade en het plaatsen van een noodafsluiting. Wilt u sleutels laten bijmaken? Ook dat is mogelijk.

In Blaricum buitengesloten ?

In Blaricum buitengesloten Wij begrijpen de urgentie als u bent buitengesloten. Niets is zo vervelend als het niet naar binnen kunnen in uw eigen woning. Bij slotenmaker Quickblue kunt u 24/7 terecht voor het vakkundig laten openen van deuren. Bent u uw sleutel kwijt? Of hangt deze nog aan de binnenkant van het slot? Geen zorgen. Zelfs wanneer het slot kapot is of wanneer de sleutel in het slot is afgebroken. Staan wij dag en nacht voor u klaar. Binnen 20 minuten zorgen we dat een van onze experts bij u op de stoep staat. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer binnenkomt zonder dat er schade aan het slot of deurpost ontstaat.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Slotenmaker Siem is gespecialiseerd in het openen en repareren van sloten en sleutels. Hij is in zijn carrière als slotenmaker dan ook heel wat situaties tegengekomen: mensen die hun sleutels zijn kwijtgeraakt, zichzelf hebben buitengesloten of te maken hebben met afgebroken sleutels.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenmaker Jordy weet naast het openen van sloten nog veel meer. Hij geeft advies over inbraakbeveiliging, onderhoud sloten en maakt sleutels bij. De afwisseling zorgt ervoor dat hij een allround slotenmaker is.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley vindt het belangrijk dat mensen zich veilig kunnen voelen in hun woning of bedrijfspand. Hij staat bekend om zijn zorgvuldige en vakkundige aanpak. Wesley weet elk probleem, groot of klein, snel op te lossen.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Slotenmaker Quickblue in Blaricum heeft een spoed slotenservice. Dit houdt in dat wij dag en nacht bereikbaar zijn, ook in het weekend. De spoedservice is 24/7 te bereiken. Nadat u ons heeft gecontacteerd om met spoed bijvoorbeeld een slot te openen, staan een van onze monteurs bij u op de stoep.

Slotenmaker Blaricum

Inbraakbeveiligingsdiensten

Wilt u uw woning of bedrijfspand goed laten beveiligen tegen inbrekers en andere ongenodigde gasten? Slotenmaker Quickblue in Blaricum adviseert u graag de mogelijkheden. Wij plaatsen onder meer beveiligingscamera’s, anti-kerntrekbeslag en meerpuntssluitingen. Maak het voor inbrekers onmogelijk om binnen te komen en neem contact

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Blaricum?

Voor specifieke voorwaarden van de verzekering kunt u het beste dit checken bij uw verzekeringsmaatschappij. In de meeste gevallen worden reparatiekosten of vervanging van sloten vergoed indien er bij u ingebroken is of poging tot gedaan is. Echter, de kosten worden niet gedekt wanneer er een slot vervangen dient te worden bij eigen verlies van sleutels.

Sleutels kwijtgeraakt?

Een vaak voorkomend probleem is het verlies van sleutels. Dit wordt helaas bijna nooit vergoed door de verzekering. Een van onze slotenmakers bekijkt de situatie en beslist op basis daarvan of uw slot beter vervangen kan worden. Wanneer u in het bezit bent van een reservesleutels adviseren wij alsnog het slot te vervangen. Meestal adviseren wij dit in verband met inbraak als uw sleutel in de verkeerde handen valt.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Blaricum

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Allereerst dient u aangifte te doen bij de politie. De politie zal vervolgens ter plaatse de sporen komen onderzoeken. Wij adviseren u om daarnaast gelijk contact op te nemen met slotenmaker Quickblue in Blaricum. Een van onze gecertificeerde monteurs zorgt ervoor dat uw huis weer veilig afgeschermd wordt. Bewaar tevens de facturen en de aangifte voor de verzekeraar.

Dit is een beveiligingsproduct voor buitendeuren. Op deze manier voorkomt u dat de inbreker geen mogelijkheid heeft om bij het cilinderslot van de deur te komen. Het veiligheidsbeslag bestaat uit een set van een buiten- en binnenschild. Het is extra veilig omdat er aan de buitenzijde geen bevestiging zichtbaar is.

Wist u dat een inbreker gemakkelijk met een koevoet of een schroevendraaier tussen de deurpost en deur te steken, de voordeur open krijgt? Met de plaatsing van een anti-inbraakstrip wordt de ruimte tussen de deur en deurpost opgevuld waardoor er niks tussen geplaatst kan worden. Kleine aanpassing, groot verschil.

Werkgebied van onze slotenmakers in Blaricum

Quickblue slotenmaker is u graag van dienst voor spoedige klussen omtrent sloten en sleutels. Onze gecertificeerde monteurs zijn altijd binnen 20 minuten bij u ter plaatse in Blaricum en omgeving.

slotenmaker Blaricum

Tessa

uit Blaricum

Vind Quickblue zeker een aanrader wanneer u snel een professionele slotenmaker nodig heeft. Telefoonverkeer verliep prettig en ook de prijzen waren direct duidelijk. Service was snel en vakkundig.

9,8

5/5

Amber

uit Huizen

Ik had via de mail een offerte aanvraag gestuurd. Quickblue antwoordde dezelfde dag nog met een overzichtelijke offerte. Twee monteurs konden diezelfde week nog langskomen om nieuwe sloten te installeren in mijn woning. Prima service!

9,5

5/5

Jordy

uit Blaricum

Had mezelf buitengesloten toen ik in mijn tuin aan het werk was. Erg vervelend, maar gelukkig was het ongemak snel verholpen. Dankzij Quickblue stond ik binnen een half uur weer binnen!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging