Slotenmaker Bodegraven

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Bodegraven

De slotenmakers in Bodegraven van QuickBlue staan voor u klaar om u te helpen met al uw slotproblemen. Is het slot kapot, is de sleutel in het slot afgebroken of heeft u inbraakschade aan uw sloten in Bodegraven? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. De slotenmaker in Bodegraven is 24/7 bereikbaar voor spoed slotenmakerservice in uw regio. Binnen 20 minuten kan er een slotenmaker bij u zijn om u direct te helpen met uw sloten.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Wilt u de beste service voor uw sloten, zowel particulier als zakelijk? Neem dan contact op met de slotenmaker in Bodegraven en wij zorgen ervoor dat u snel en deskundig wordt geholpen. QuickBlue kan u helpen met onder andere:

Buitengesloten in Bodegraven?

Niets is zo frustrerend als ’s avonds laat thuis komen en ontdekken dat u uw sleutels kwijt bent of bent vergeten. Bent u buitengesloten in Bodegraven? Bel dan direct de slotenmaker, hij zorgt ervoor dat u snel uw huis weer in kunt. QuickBlue Slotenmakers staat voor:
Slotenmaker Bodegraven

Slotspecialist Siem

Slotenspecialist Siem heeft ruime ervaring met het plaatsen en herstellen van sloten. Indien gewenst kan hij u van deskundig advies voorzien voor wat betreft de keuze van sloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan adviseert u graag over de sloten van uw huis of uw bedrijf. Hij heeft gedegen kennis van alle soorten sloten en kan u direct helpen met al uw vragen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley staat paraat als u met spoed een slotenmaker nodig heeft. Bent u buitengesloten, dan komt Brian in actie om uw slot snel en schadevrij te openen

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

24/7 slotenmaker service in Bodegraven

Als u met spoed de hulp van een slotenmaker nodig heeft, vertrouw dan op de vakmannen van QuickBlue. Zij helpen u snel met ieder acuut probleem met uw sloten. Wij staan garant voor:

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Bodegraven. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Vergoedt de verzekering schade door inbraak?

Ja, als er bij u is ingebroken dan vergoedt de verzekering niet alleen gestolen spullen maar ook schade aan sloten of hang- en sluitwerk. Schakel een slotenmaker in om de schade zo snel mogelijk te laten herstellen. Doe van inbraak altijd aangifte bij de politie en maak foto’s van de schade voordat deze wordt hersteld.

Wat moet ik doen als ik mijn sleutels kwijt ben?

Als na een inbraak ook uw sleutels zijn gestolen is het zaak om sloten zo snel mogelijk te laten vervangen. De kans bestaat anders immers dat de inbrekers nog eens terugkomen en dan wel heel gemakkelijk binnen kunnen stappen. Bovendien vergoedt de verzekering geen diefstal na inbraak als er geen braaksporen zijn.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Bodegraven

Uw slotenmaker in Bodegraven beantwoordt graag al uw vragen. Een aantal van de veel gestelde vragen van onze klanten beantwoorden wij hier alvast voor u.

De kosten die van toepassing zijn hangen sterk af van de benodigde handelingen van de slotenmaker in Utrecht. Wanneer we precies weten wat er nodig is, geven wij uiteraard direct aan wat de kosten gaan zijn. Dit gebeurt altijd vóórdat onze slotenmaker aan de slag gaat. In veel gevallen krijgt u de kosten van uw verzekeringsmaatschappij vergoed.
 

De hoogte van de rekening van de slotenmaker hangt af van een aantal factoren. Allereerst uiteraard de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Daarnaast is het van belang of de diensten tijdens of buiten kantooruren zijn uitgevoerd. U kunt als u ons belt altijd vooraf een prijsopgave krijgen zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Een veiligheidsdeskundige kan een rondgang door uw huis of bedrijf maken om ‘zwakke plekken’ te constateren waar u door middel van goede inbraakpreventie snel wat aan kunt doen. Zo voorkomt u mogelijk een inbraak met alle vervelende gevolgen van dien.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Bodegraven

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Bodegraven

Boaz

uit Bodegraven Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Abel

uit Broekvelden

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

Inge

uit Bodegraven Zuidzijde

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten