Slotenmaker Breda

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Breda

Een slotenmaker in Breda nodig? Heeft u uzelf bijvoorbeeld buitengesloten, heeft u een kapotte sleutel, bent u de sleutels kwijt of heeft er een inbraak plaatsgevonden? Dan staat QuickBlue voor u klaar om u op korte termijn bij te staan. Wij zorgen ervoor dat er een ervaren slotenmaker bij u langskomt, om uw woning te openen of de sloten te vervangen. Woont of werkt u in Breda? Dan staat onze slotenmaker binnen 20 minuten al bij u voor de deur. U kunt onze spoedservice 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Hulp van een ervaren slotenmaker komt in veel situaties goed uit. Ons team bestaat dan ook alleen uit ervaren slotenmakers uit Breda. Zo zijn wij in staat om u snel en op kwalitatieve wijze verder te helpen. Onze dienst als slotenspecialist bestaat uit de volgende onderdelen

In Breda buitengesloten?

QuickBlue vervangt en opent alle sloten. Komt u met geen mogelijkheid meer uw woning of uw bedrijfspand binnen? Dan is het tijd om contact met ons op te nemen. Wij zetten alles op alles om binnen een zo kort mogelijke tijd een ervaren slotspecialist bij u te krijgen. Deze zorgt er vervolgens voor dat u snel weer binnen bent. Daarmee hoeft het zeker niet lang te duren om u uit de brand te helpen. Het fijne is bovendien dat wij uw sloten direct kunnen vervangen. De totale overlast blijft daarmee minimaal. Bij QuickBlue in Breda bent u verzekerd van:
Slotenmaker Breda

Slotspecialist Siem

Siem is een echte specialist op het gebied van sloten. Al geruime tijd zet hij zich vol passie in om werkzaamheden omtrent sloten uit te voeren. Hij is vooral goed met het plaatsen, repareren en vervangen van oplegsloten, pensloten, cilindersloten en veiligheidssloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is de slotenexpert van QuickBlue. Hij maakt deel uit van onze speciale 24-uurs dienst. Daarmee is hij rond de klok in staat om met uw hang- en sluitwerk aan de slag te gaan. Denk aan het openen van deuren sloten of herstelwerkzaamheden na overgebleven schade van een inbraak.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is de ervaren kracht binnen QuickBlue. Ook hij maakt deel uit van onze 24-uurs dienst. Zit u met een afgebroken sleutel of heeft u zich per ongeluk buitengesloten? Dan is Wesley de man om u uit de problemen te halen. Binnen een mum van tijd staat hij bij u op de stoep.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Bij QuickBlue werken we met een spoedservice. Via deze spoedservice is het mogelijk om binnen 20 minuten iemand voor de deur te hebben. Dit komt bijvoorbeeld erg goed uit wanneer een van de sloten in uw woning of bedrijfsgebouw plotseling defect blijkt te zijn. Is het daarbij nodig om deze sloten ook direct te vervangen? Dan is dit voor onze ervaren slotenmaker geen probleem. Zo is de onprettige situatie binnen de kortste keren echt volledig afgehandeld. Dat kunt u gerust aan QuickBlue overlaten. Wij hebben reeds een groot aantal klanten in Breda weten te helpen.

Inbraakbeveiligingsdiensten

De totale inbraakbeveiliging van een woning of bedrijfsgebouw bestaat uit veel verschillende onderdelen. Bij QuickBlue helpen we u graag aan de juiste materialen om deze op orde te hebben. Onze diensten als inbraakbeveiligingsexpert bestaan dan ook uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering?

Bij schade aan uw sloten, moet u uiteraard zo spoedig mogelijk een slotenmaker inschakelen. Bij QuickBlue hebben we de capaciteiten om u direct verder te helpen. In de meeste gevallen vindt de verzekering het geen probleem om de opgelopen schade te vergoeden.

Wat moet ik doen als ik mijn sleutels kwijt ben?

Op het moment dat u uw sleutels kwijt bent, ontstaat er een onveilige situatie. U heeft dan met spoed behoefte aan een slotenmaker in Breda. Uw sleutels zijn bijvoorbeeld gestolen of u bent ze zelf kwijtgeraakt. Is er sprake van diefstal? Dan vergoedt uw verzekeraar in de meeste gevallen alle opgelopen kosten.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Breda

Onze slotenmaker in Breda beantwoordt hieronder alvast de meest voorkomende vragen. De vragen die we bij QuickBlue over het algemeen het vaakst gesteld zien worden.

Het is vooraf altijd lastig te bepalen wat de precieze kosten gaan zijn. Dit hangt namelijk sterk af van de specifieke situatie. Dit willen we graag eerst horen. Vervolgens stellen we aan de hand van die informatie een duidelijk kostenoverzicht op. Zo weet u eindelijk wel altijd vooraf wat de kosten gaan zijn.

In 2014 is er nieuwe wet- en regelgeving ingegaan omtrent veilige sloten. Zijn uw sloten al ouder? Dan is het mogelijk dat deze niet meer volledig veilig zijn. Het is dan zeker aan te raden om onze ervaren slotenmaker er even naar te laten kijken. Waar nodig zorgt hij direct voor vervanging.

Roestende sloten zijn gevaarlijk. Ze bieden niet meer de beveiliging die ze zouden moeten bieden. Vandaar dat we aanraden om deze zo snel mogelijk te vervangen. Neem hiervoor contact op met QuickBlue. Wij sturen direct een ervaren slotenmaker naar u toe.

Werkgebied van onze slotenmakers in Breda

QuickBlue is werkzaam door heel Nederland. Hierdoor zijn we ook in staat om in Breda snel op locatie te zijn. Ervaart u momenteel bepaalde problemen met de sloten in uw woning of bedrijf? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij komen direct in actie om uw probleem op te lossen.
Breda

Ivan

uit Hoge Vucht

Wij hebben driepuntssluiting sloten laten plaatsen op 2 deuren. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat we ons huis goed wilden beveiligen en ook na een goed advies van de slotenmaker. Installatie is zeer netjes uitgevoerd. Echt een aanrader.

9,8

5/5

Joy

uit Breda Noord-West

Online offerte opgevraagd voor het vervangen van sloten en ook gevraagd naar de beste mogelijkheden om mijn huis zo goed mogelijk veilig te maken. Een mailtje terug gekregen en daarna een afspraak gemaakt, nadat we alles hebben besproken qua prijs en soorten sloten. Slotenmaker is langs geweest en heeft alles bij ons nagelopen.

9,8

5/5

Chris

uit Hoogeind

Ik had mezelf buitengesloten vandaag en stond zo weer binnen! Hele snelle en professionele service, een echte aanrader.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging