Slotenmaker Bussum

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Bussum

Een slotenmaker nodig in de buurt van Bussum? Bent u momenteel buitengesloten, is de sleutel afgebroken in het slot of zijn de sloten beschadigd na een inbraak? Bij QuickBlue staan we voor u klaar om u in deze situaties verder te helpen. Onze ervaren slotenmakers helpen u snel en vakkundig verder, zodat u zo min mogelijk oponthoud ondervindt. Woont of werkt u in Bussum? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze spoedservice. Binnen 20 minuten staat er dan een slotspecialist bij u op de stoep.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een slotenmaker met ervaring heeft veel verschillende kwaliteiten die in verschillende situaties goed van pas komen. Het team van QuickBlue bestaat dan ook louter uit echte slotspecialisten. U wordt geholpen door professionals op de volgende manieren:

Buitengesloten in Bussum?

QuickBlue helpt u verder! Kunt u niet meer in uw woning of bedrijfsgebouw geraken vanwege een defect slot? Dan doet u er goed aan om QuickBlue in te schakelen. Wij sturen een echte slotenexpert naar uw locatie om het probleem op te lossen. Dankzij de expertise van onze slotspecialist staat u binnen een mum van tijd weer binnen. Bij de service van QuickBlue in Bussum zit het volgende inbegrepen:
Slotenmaker Bussum

Slotspecialist Siem

Siem is een echte slotspecialist van QuickBlue. Sinds 2018 is hij week in week uit bezig met het openen, plaatsen en vervangen van allerlei verschillende sloten. Een echte vakman.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Met Jordan heeft QuickBlue een echte slotenexpert in huis. Aan de hand van de 24-uurs dienst staat hij werkelijk altijd voor klanten klaar. Gespecialiseerd in het openen en herstellen van sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een ervaren slotenmaker van QuickBlue. Ervaart u problemen met één van uw sloten? Dan is Brian de geschikte persoon om u direct verder te helpen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Een slotenmaker met spoed bij u

Heeft u ineens te maken met een defect in de sloten of is er om een andere reden spoed? De spoeddienst van QuickBlue voorziet u direct van hulp op maat. Onze slotspecialist uit Bussum staat binnen 20 minuten bij u op de stoep. Als blijkt dat uw slot aan vervanging toe is, dan wordt dit ook meteen geregeld.

Inbraakbeveiligings diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Bussum. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering met een slotenmaker in Bussum?

Heeft u schade aan uw sloten? Dan is het belangrijk om met spoed een slotenmaker in te schakelen. Hiervoor kunt u uiteraard bij QuickBlue terecht. Binnen 20 minuten staan we bij u op de stoep. In de meeste gevallen vergoedt de verzekeraar de schade.

Wat als de sleutels zijn kwijtgeraakt?

Het kan gebeuren dat uw sleutels kwijt of gestolen zijn. Hoe dan ook, QuickBlue maakt uw deur gewoon voor u open. Wanneer blijkt dat de sleutels ook echt zijn gestolen, dan krijgt u de kosten meestal vergoed via uw verzekering.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Bussum

Onze slotenmaker in Bussum beantwoordt hierbij alvast de meest voorkomende vragen die wij van klanten krijgen. 

De kosten van onze slotenmaker in Bussum hangen af van wat er precies nodig is. Uiteraard bespreken we deze kosten vooraf met u. Deze kosten worden bovendien in de meeste gevallen vergoed door de verzekering.

Sinds 2014 zijn de regels aangepast voor sloten. Zijn die van u ouder? Dan is het raadzaam om onze slotenexpert naar uw sloten te laten kijken. Waar nodig worden dan meteen de juiste aanpassingen gedaan.

 

Roestende sloten zijn in sommige gevallen nog wel te redden, maar over het algemeen is het advies om ze te vervangen. De slotenexperts van QuickBlue zorgen ervoor dat uw nieuwe sloten een optimale veiligheid bieden.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Bussum

Is er iets mis met uw sloten? De ervaren professionals van QuickBlue staan voor u klaar. Onze vestigingen bevinden zich in heel Nederland, waardoor iedere Nederlander gebruik kan maken van onze diensten. QuickBlue zit in:
Bussum

Josephine

uit Ankeveen

Ik wilde nieuwe sloten laten monteren, omdat mijn oude sloten deden raar en vooral van die badkamer konden we niet dichtdoen. QuickBlue gebeld en een afspraak gemaakt. Het kon de volgende dag gelijk, super knap gedaan. Binnen een uur waren alle drie vervangen. Bedankt!

9,5

5/5

Esmée

uit Naarden

Mezelf buitengesloten afgelopen zaterdag. QuickBlue gecontacteerd. Slotenmaker was snel ter plekke geweest en heeft de deur voor mij geopend. De kosten vielen reuze mee. Goed bedrijf, ik raad deze slotenmaker zeker aan.

9,8

5/5

Stella

uit Hilversum

Veiligheidscheck gedaan voor mijn huis door QuickBlue. Drie dagen van te voren een afspraak gemaakt. Slotenmaker is op de afgesproken tijd geweest. Nadat ie alles heeft nagelopen, hebben we een gesprek gehad en heeft ie mij een paar tips gegeven. Aardige man! Een aanrader!!!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten