Slotenmaker Bussum

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker in Bussum

Een slotenmaker nodig in de buurt van Bussum? Bent u momenteel buitengesloten, is de sleutel afgebroken in het slot of zijn de sloten beschadigd na een inbraak? Bij QuickBlue staan we voor u klaar om u in deze situaties verder te helpen. Onze ervaren slotenmakers helpen u snel en vakkundig verder, zodat u zo min mogelijk oponthoud ondervindt. Woont of werkt u in Bussum? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze spoedservice. Binnen 20 minuten staat er dan een slotspecialist bij u op de stoep.

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten?
Bel dan direct!

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een slotenmaker met ervaring heeft veel verschillende kwaliteiten die in verschillende situaties goed van pas komen. Het team van QuickBlue bestaat dan ook louter uit echte slotspecialisten. U wordt geholpen door professionals op de volgende manieren:

Buitengesloten in Bussum?

QuickBlue helpt u verder! Kunt u niet meer in uw woning of bedrijfsgebouw geraken vanwege een defect slot? Dan doet u er goed aan om QuickBlue in te schakelen. Wij sturen een echte slotenexpert naar uw locatie om het probleem op te lossen. Dankzij de expertise van onze slotspecialist staat u binnen een mum van tijd weer binnen. Bij de service van QuickBlue in Bussum zit het volgende inbegrepen:

Slotspecialist Siem

Siem is een echte slotspecialist van QuickBlue. Sinds 2018 is hij week in week uit bezig met het openen, plaatsen en vervangen van allerlei verschillende sloten. Een echte vakman.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Met Jordan heeft QuickBlue een echte slotenexpert in huis. Aan de hand van de 24-uurs dienst staat hij werkelijk altijd voor klanten klaar. Gespecialiseerd in het openen en herstellen van sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een ervaren slotenmaker van QuickBlue. Ervaart u problemen met één van uw sloten? Dan is Brian de geschikte persoon om u direct verder te helpen.

Wesley

Slotenmaker

Een slotenmaker met spoed bij u

Heeft u ineens te maken met een defect in de sloten of is er om een andere reden spoed? De spoeddienst van QuickBlue voorziet u direct van hulp op maat. Onze slotspecialist uit Bussum staat binnen 20 minuten bij u op de stoep. Als blijkt dat uw slot aan vervanging toe is, dan wordt dit ook meteen geregeld.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering met een slotenmaker in Bussum?

Heeft u schade aan uw sloten? Dan is het belangrijk om met spoed een slotenmaker in te schakelen. Hiervoor kunt u uiteraard bij QuickBlue terecht. Binnen 20 minuten staan we bij u op de stoep. In de meeste gevallen vergoedt de verzekeraar de schade.

Wat als de sleutels zijn kwijtgeraakt?

Het kan gebeuren dat uw sleutels kwijt of gestolen zijn. Hoe dan ook, QuickBlue maakt uw deur gewoon voor u open. Wanneer blijkt dat de sleutels ook echt zijn gestolen, dan krijgt u de kosten meestal vergoed via uw verzekering.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Bussum

Onze slotenmaker in Bussum beantwoordt hierbij alvast de meest voorkomende vragen die wij van klanten krijgen. 

De kosten van onze slotenmaker in Bussum hangen af van wat er precies nodig is. Uiteraard bespreken we deze kosten vooraf met u. Deze kosten worden bovendien in de meeste gevallen vergoed door de verzekering.

Sinds 2014 zijn de regels aangepast voor sloten. Zijn die van u ouder? Dan is het raadzaam om onze slotenexpert naar uw sloten te laten kijken. Waar nodig worden dan meteen de juiste aanpassingen gedaan.

 

Roestende sloten zijn in sommige gevallen nog wel te redden, maar over het algemeen is het advies om ze te vervangen. De slotenexperts van QuickBlue zorgen ervoor dat uw nieuwe sloten een optimale veiligheid bieden.

Inbraakbeveiligings diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Bussum. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Bussum

Is er iets mis met uw sloten? De ervaren professionals van QuickBlue staan voor u klaar. Onze vestigingen bevinden zich in heel Nederland, waardoor iedere Nederlander gebruik kan maken van onze diensten. QuickBlue zit in:
Bussum

Charlotte

uit Amsterdam Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Mitchell

uit Amsterdam Osdorp

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

David

uit Amsterdam Zuid

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten