Slotenmaker Dalfsen

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Dalfsen

Slotenmaker Dalfsen staat altijd voor u klaar. Wij hebben specialisten in dienst die u met ieder slotenprobleem kunnen helpen. Onze slotenmakers weten alles van sloten, sleutels, hang-en-sluitwerk. U kunt ons buiten kantooruren bereiken via onze spoedservice. Daar is altijd iemand aanwezig om u verder te helpen. In geval van nood, zoals een buitensluiting, afgebroken sleutel of bijvoorbeeld een inbraak, komt er direct een slotenmaker naar u toe. Meestal is hij er al binnen twintig minuten. Al onze sloten voldoen aan de eisen van Politie Keurmerk Veilig Wonen. U weet dus zeker dat uw sloten veilig en betrouwbaar zijn.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Wij leveren verschillende diensten. U kunt hierbij denken aan het vervangen van sloten, vervangen van cilinders, het plaatsen van kerntrekbeveiligingen op uw sloten. Maar ook het plaatsen van deurdrangers of alarmsystemen. Voor alles wat met hang-en-sluitwerk te maken heeft, kunt u bij ons terecht. Wij zijn via onze spoedservice 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

In Dalfsen buitengesloten ?

Heeft u zichzelf buitengesloten? Kijk dan allereerst of er niet een andere deur open is. Of misschien een laag raam waar u doorheen kunt klimmen. Is dat niet het geval? Dan kunt u misschien de reservesleutel bij één van uw buren ophalen. Kan dat ook niet? Bel dan slotenmaker Dalfsen. Wij zijn altijd bereikbaar en één van onze slotenmakers komt snel naar u toe als u zichzelf heeft buitengesloten. Meestal al binnen twintig minuten. Onze slotenmaker heeft de juiste gereedschappen bij zich om uw deur snel te openen. Uiteraard zonder de deur te beschadigen. Onze spoedservice is 365 dagen bereikbaar voor dit soort spoedgevallen.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Onze slotenmaker Siem weet voor ieder slotenprobleem altijd de juiste oplossing. Hij weet precies hoe ieder slot werkt en kan ook elke deur openen zonder sleutel. Siem is een slotenmaker in hart en nieren.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is de monteur van slotenmaker Dalfsen die zich vooral bezighoudt met het vervangen van sloten. Hij kan dit binnen een handomdraai. Ook het vervangen van cilinders is voor Jordan een dagelijkse klus.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is onze specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Dan moet u denken aan alarmsystemen. Maar ook aan goed hang-en-sluitwerk dat voldoet aan alle gestelde eisen van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wesley kan u goed advies geven.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Bij een buitensluiting, afgebroken sleutel, doordraaiende sleutel, verloren sleutel, of een inbraak heeft u met spoed een slotenmaker nodig op locatie. Bel in dit soort situaties met de spoedservice van slotenmaker Dalfsen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. In geval van een noodsituatie komt er direct een slotenmaker naar u toe. Vaak al binnen twintig minuten.
Slotenmaker Dalfsen

Inbraakbeveiligingsdiensten

Inbrekers houdt u buiten de deur door goed en betrouwbaar hang-en-sluitwerk. Dat zijn in ieder geval sloten met een kerntrekbeveiliging, zodat inbrekers uw cilinders niet meer uit het beslag kunnen trekken. Voor advies omtrent inbraakbeveiliging kunt u terecht bij slotenmaker Dalfsen.

Sluitplan laten maken door Slotenmaker Dalfsen

Als u op zoek bent naar een sluitplan van de hoogste kwaliteit om uw pand en bewoners te beschermen, kan Slotenmaker Dalfsen u helpen. Onze ervaren slotenmakers kunnen een veiligheidsplan op maat maken dat specifiek afgestemd is op het type pand en de bewoners daarvan. Door alle soorten slotoplossingen te combineren, kunnen we ervoor zorgen dat alleen personen met toestemming toegang hebben tot gebieden binnen je pand. Dit kan variëren van mechanische slotoplossingen die samengesteld zijn met behulp van de laatste technologieën tot elektronisch slotwerk dat geavanceerde codering gebruikt om je pand veilig te houden.

Onze sluitplannen worden getest voor installatie om ervoor te zorgen dat ze aan strenge veiligheidsnormen voldoen en ook aan jouw persoonlijke vereisten. Daarnaast ontvang je ook eersteklas service en onderhoudswerkzaamheden, waarbij we elke locatie inspecteren om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals het moet. Met Slotemaker Dalfsen kun je er dus zeker van zijn dat je woning of bedrijfspand optimaal beschermd is tegen mogelijke inbrekers en andere bedreigingen. Neem contact met ons op vandaag nog om meer informatie over onze sluitzoekoplossingen te verkrijgen!

Onderhoudscontracten Slotenmaker Dalfsen

Bij Slotenmaker Dalfsen begrijpen we dat het belangrijk is om je eigendom te beschermen met de beste slottechnologie. Daarom bieden wij onderhoudscontracten aan die zorgen voor regelmatige controles en herstelling van sloten. Onze ervaren slotenmakers inspecteren elk slot op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid, waardoor je altijd zeker bent dat je huurders goed beschermd zijn. Met onze contracten krijg je toegang tot 24-uurs ondersteuning, voor als er iets misgaat met een slot of als er een nieuw systeem nodig is. We voeren ook preventief onderhoud uit om eventuele slijtage te voorkomen en de levensduur van je sloten te verlengen. Door dit alles kunnen we garanderen dat jouw gebouwen optimaal beveiligd blijven, terwijl we problemen voorkomen voordat ze optreden. Neem contact op met Slotenmaker Dalfsen voor meer informatie over hoe je het beste uit je slotensysteem kunt halen met onze onderhoudscontracten.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Dalfsen?

Uw inboedel- of opstalverzekering betaalt alleen de kosten voor een slotenmaker als er sprake is van een inbraak of een poging tot inbraak. Hierbij moeten er duidelijke sporen van braak zijn. Bel daarom altijd de politie dan kunt u de kosten van de slotenmaker waarschijnlijk verhalen op uw verzekering. In alle andere gevallen moet u de kosten voor een slotenmaker zelf betalen.

Sleutels kwijtgeraakt?

Wat moet u doen als u uw sleutels kwijt bent? Bel altijd de slotenmaker. Wij komen direct naar u toe om u weer in uw woning te laten. Ook kunnen wij direct uw slot of uw cilinder vervangen. Dan komt niemand meer met uw oude sleutels die u bent verloren uw woning binnen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Dalfsen

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Ja, in de meeste gevallen is de slotenmaker als er sprake is van een spoedsituatie binnen twintig minuten bij u. Een enkele keer duurt het langer, bijvoorbeeld als er veel verkeer op de weg is. Ook als u ver buiten Dalfsen woont, kunnen wij niet garanderen dat wij binnen twintig minuten bij u zijn.

Wij geven op al onze sloten vijf jaar garantie. Daarom is het belangrijk dat u de bon bewaard die u krijgt als wij de sloten bij u monteren. Een slot gaat overigens veel langer mee dan vijf jaar. Wij geven geen garantie op sleutels. Gebruik daarom nooit een kromme sleutel. Die kan het slot beschadigen.

Wij zijn via onze spoedservice echt 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dit geldt wel alleen voor noodsituaties. Hierbij moet u denken aan een buitensluiting, afgebroken sleutel of een inbraak. Voor slotproblemen die tot de volgende werkdag kunnen wachten, vragen wij u om ook daadwerkelijk de volgende werkdag te bellen.

Dat verschilt per klus. Het hangt natuurlijk ook af wat het type slot is en de hoeveelheid sloten die vervangen moeten worden. Neem contact met ons op om te bespreken wat de eventuele kosten zijn en krijg deskundig advies.

Werkgebied van onze slotenmakers in Dalfsen

QuickBlue is een landelijke keten van slotenmakers en QuickBlue is ook werkzaam in Dalfsen. Slotenmaker Dalfsen is bij QuickBlue aangesloten en wij werken in Dalfsen en omgeving. Hierdoor kunnen wij altijd binnen twintig minuten bij u zijn.
Slotenmaker Dalfsen

Wessel

uit Dalfsen

Ik had vorig jaar een nieuw slot op mijn voordeur laten Dalfsen door slotenmaker Dalfsen. Een tijdje terug kon het slot niet meer open. Ik heb de slotenmaker gebeld en ze hebben het slot vervangen. Het viel nog binnen de garantietermijn. Goede service van deze slotenmaker.

9,9

5/5

Emma

uit Dalfsen

Fijn gesprek gehad met de specialist inbraakbeveiliging van slotenmaker Dalfsen. Hij kwam bij me thuis om de sloten te inspecteren. Direct maar een afspraak gemaakt om een aantal slechte sloten te laten vervangen.

9,8

5/5

Nora

uit Dalfsen

Deze slotenmaker doet prima werk en is echt heel snel en professioneel. Hij heeft bij ons de sloten vervangen en dat ging heel snel. We zijn blij met de nieuwe sloten.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging