Slotenmaker De Meern

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker in De Meern

Woont of werkt u in de Meern en heeft u een slotenmaker nodig? Dan kunt u direct bij QuickBlue terecht. Onze ervaren slotenmakers openen uw deur, vervangen een slot en herstellen schade na een inbraak. Neem contact op en we sturen meteen een slotspecialist bij u langs. Binnen 20 minuten staat deze bij u voor de deur.

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten?
Bel dan direct!

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Onze slotenmakers uit De Meern beschikken over de juiste kwaliteiten die je in een slotenexpert zoekt. Zij helpen u op alle mogelijke manieren verder in het verhelpen van problemen die zich met sloten voordoen. Dit betreft werkzaamheden als:

In De Meern buitengesloten?

QuickBlue staat voor u klaar! Is het slot van uw woning of bedrijf defect? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de diensten van QuickBlue. Wij sturen binnen 20 minuten een van onze slotenexperts uw kant op om u verder te helpen. Bij de service van QuickBlue in De Meern is het volgende inbegrepen:

Slotspecialist Siem

Siem is al sinds 2018 werkzaam als slotspecialist bij QuickBlue. Elke dag helpt hij onze klanten met het openen van deuren, het plaatsen van nieuwe sloten en het vervangen van defecte installaties.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is de slotenexpert van QuickBlue. Als onderdeel van het team staat hij altijd voor u klaar. Zijn specialisme is het openen en herstellen van beschadigde sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Met Wesley hebben wij een zeer ervaren slotenmaker in huis. Wesley helpt iedereen met problemen met hun sloten direct verder. Behoefte aan hulp op maat? Neem dan direct contact op.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Is er onverwachts een defect en heeft u direct met spoed behoefte aan een slotenmaker? Onze ervaren slotenexpert uit de Meern staat binnen 20 minuten bij u voor de deur. Wat er ook moet gebeuren, u wordt direct verder geholpen.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wordt de slotenmaker in De Meern vergoed door de verzekering?

Is er schade aan uw sloten? Dan doet u er goed aan om direct een slotenmaker als QuickBlue te contacteren. Binnen 20 minuten zijn wij bij u op locatie. In de meeste gevallen worden de gemaakte kosten door uw verzekering vergoed.

Wat als de sleutels kwijt zijn?

Er kunnen zich twee scenario’s voordoen wanneer uw sleutels kwijt zijn. Of u bent ze kwijtgeraakt of ze zijn gestolen. In beide gevallen helpen onze slotenexperts u uiteraard gewoon verder. Zijn uw sleutels gestolen? Dan worden de kosten vaak ook nog vergoed door de verzekeraar.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in De Meern

Onze slotenmaker in De Meern beantwoordt hierbij de vragen die wij het meeste voorbij zien komen bij QuickBlue.

De totale kosten zijn afhankelijk van wat er precies bij u moet gebeuren. Wij hebben enkele standaardtarieven voor standaardhandelingen. Is er maatwerk vereist? Dan nemen we de losse tarieven met u door. U weet hoe dan ook altijd van te voren wat de kosten gaan zijn.

 

Of uw sloten nog veilig zijn, hangt er onder andere van af of ze van na 2014 zijn. Toen zijn de regels en eisen voor de bestaande bouw namelijk aangepast. Voor volledige zekerheid laat u onze ervaren slotenmaker langskomen voor een check.

 

Roestende sloten zijn in de meeste gevallen niet meer te redden. Een slotenmaker van QuickBlue vervangt zonder moeite uw roestende sloten, zodat u weer in een veilige omgeving woont of werkt.

 

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in De Meern. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Werkgebied van onze slotenmakers in De Meern

Hulp nodig met uw sloten? De echte slotenexperts van QuickBlue staan direct voor u klaar. Onze vestigingen zitten door heel Nederland, zodat we iedere Nederlander van onze diensten kunnen voorzien. QuickBlue zit in:
De Meern

Charlotte

uit Amsterdam Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Mitchell

uit Amsterdam Osdorp

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

David

uit Amsterdam Zuid

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten