Slotenmaker Diemen

De slotenspecialist voor alle slotproblemen

Slotenmaker in Diemen

Kampt u met een kapot of verouderd slot of is uw sleutel in de deur afgebroken? Dan is de ervaren slotenmaker van QuickBlue de aangewezen persoon om uw slot of sloten te vervangen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen wanneer u uw sleutels volledig kwijt bent of nadat er een inbraak heeft plaatsgevonden. Onze slotspecialisten verrichten al jaren werkzaamheden met betrekking tot het verwijderen, plaatsen en vervangen van sloten. Woont of werkt u dus in Diemen? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen voor snelle en adequate hulp.

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten?
Bel dan direct!

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een goede slotenservice verleent op een bekwame manier ondersteuning bij het onderhouden van kwalitatief hoogstaande sloten. Uiteraard is het de missie van QuickBlue om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen, aan de hand van ervaren slotenmakers. Dankzij deze aanwezige kennis levert QuickBlue het volgende:

Buitengesloten in Diemen?

Uw sloten laten vervangen of openen door een ervaren slotenmaker! Zijn uw sloten plotseling defect of heeft u per ongeluk uzelf buitengesloten? Dan is het slechts een kwestie van contact met ons opnemen en we gaan direct aan de slag. Onze ervan slotenmaker in Diemen is binnen 20 minuten bij u aan de deur om uw slot te openen, repareren of vervangen. Daarmee is het volgende inbegrepen bij de diensten van QuickBlue:

Slotspecialist Siem

Bij QuickBlue hebben we een echte slotspecialist in huis. Met Siem zijn wij sinds 2014 in staat complexe sloten snel en zorgvuldig te plaatsen, vervangen en openen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Op zoek naar een echte slotenexpert? Dan is Jordan de aangewezen persoon. Hij helpt dagelijks klanten in nood via de 24-uurs dienst. Herstelt of opent al uw sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Een slotenmaker nodig? Wesley maakt als ervaren slotenmaker deel uit van het team van QuickBlue. In een handomdraai zijn uw problemen met het slot dankzij hem verholpen.

Wesley

Slotenmaker

Spoeddienst slotenmaker Diemen

Verkeert u in een noodsituatie en heeft u direct hulp nodig met betrekking tot uw sloten? Dan kunt u daarvoor direct contact opnemen met de spoeddienst van QuickBlue. Het is onderdeel van onze service dat een van onze slotenmakers binnen 20 minuten bij u op locatie is. Hierdoor heeft ook u in Diemen een mogelijkheid om snel weer verder te kunnen met uw dagelijkse gang van zaken.

Betaalt de verzekeraar de kosten bij slotschade?

Is de hulp van een slotenmaker in Diemen verzekerd?

Bij slotschade gaat uw eerste gedachte waarschijnlijk uit naar het zo snel mogelijk herstellen van de aanwezige schade. Uiteraard kunt u hier gerust bij QuickBlue voor aan de deur kloppen. Wij stellen direct alles in werking om u te helpen. Maar hoe zit het nu precies met de verzekering?

Wat gebeurt er als ik mijn sleutels kwijt ben geraakt?

Er kunnen zich twee situaties voordoen. Of u bent uw sleutels zelf kwijtgeraakt of uw sleutels zijn gestolen. In het laatste geval vergoedt de verzekeraar in de meeste gevallen alle gemaakte kosten.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Diemen

Hieronder vindt u de antwoorden terug van onze slotenmaker in Diemen op enkele van de meest gestelde vragen.

De kosten variëren sterk per klant. Bij de ene klant moet er veel meer gebeuren dan bij de ander. Voor een accuraat kostenoverzicht van uw specifieke situatie kunt u het beste even contact opnemen. Dan legt een van onze slotenexperts aan u uit welke kosten er horen bij wat er qua sloten bij uw huis of bedrijf nodig is. Meestal worden deze kosten vergoedt door uw verzekeraar.

Of uw sloten nog veilig zijn, hangt af van enkele factoren. Zo zijn in 2014 bijvoorbeeld de eisen en regels voor bestaande bouw vernieuwd. Wanneer uw sloten ouder zijn dan 2014, kunt u het beste even contact opnemen met een van onze slotenmakers. Deze levert u dan een advies over de veiligheid van uw sloten.

In sommige gevallen zijn roestende sloten nog te redden, maar meestal is vervanging de beste optie. Afhankelijk van de situatie kan QuickBlue een ervaren slotspecialist bij u langs sturen om op locatie een check te doen. Mocht het dan nodig zijn, dan vervangt deze persoon meteen uw sloten.

Inbraakbeveiligings diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Diemen. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Diemen

Hulp nodig van een slotenmaker? QuickBlue helpt u graag verder. Onze vestigingen bevinden zich door heel Nederland, zodat wij aan iedere Nederlander de juiste hulp kunnen aanbieden. QuickBlue zit in:

Charlotte

uit Amsterdam Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,8

5/5

Mitchell

uit Amsterdam Osdorp

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

David

uit Amsterdam Zuid

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging