Slotenmaker Dordrecht

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Dordrecht

Bent u op zoek naar een slotenmaker voor het veiliger maken van uw woning of is uw slot defect en heeft u met spoed een slotenmaker nodig? Dan kunt u altijd de hulp inschakelen van slotenmaker Quickblue in Dordrecht. Quickblue heeft een team van ervaren slotenmakers die u kunnen helpen met alle problemen op het gebied van hang- en sluitwerk. De slotenmakers beschikken over het juiste gereedschap en gecertificeerde materialen waardoor ze elk probleem op kunnen lossen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Quickblue in Dordrecht is gespecialiseerd in alles wat met sloten te maken heeft. De experts van deze slotenmaker kunnen sloten voor u openen wanneer u buitengesloten bent. Maar ze kunnen ook snel en eenvoudig sloten vervangen, meerpuntssluitingen plaatsen en inbraakbeveiliging installeren.

In Dordrecht buitengesloten ?

Bent u buitengesloten van uw woning of pand in Dordrecht? U bent wellicht uw sleutels kwijtgeraakt, ze zijn gestolen of de sleutels liggen nog op de keukentafel maar de deur is achter u dichtgewaaid. Geen zorgen, slotenmaker Quickblue in Dordrecht kan u makkelijk en snel helpen. Al binnen 20 minuten is er een slotenexpert bij u die met behulp van speciaal gereedschap het slot voor u kunnen openen. De experts doet dit zonder enige schade te veroorzaken aan de deur of deurpost en het slot is na opening vaak direct weer te gebruiken.
Slotenmaker Dordrecht

Slotspecialist Siem

Slotenmaker Siem is gespecialiseerd in het openen en vervangen van sloten. Bent u per ongeluk buitengesloten of is uw slot aan vervanging toe? Dan belt u Siem.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Monteur Jordan heeft in de afgelopen jaren al vele woningen een stuk veiliger weten te maken. Hij weet alles over inbraakbeveiliging en kan ook uw woning beschermen tegen inbrekers.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenexpert Wesley weet als geen ander hoe vervelend het is om buitengesloten te zijn door een defect slot. Daarom zorgt hij er altijd voor dat hij binnen 20 minuten bij u is om uw slot te openen en een nieuw slot te plaatsen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

Quickblue is een slotenmaker die aangesloten is bij het PKVW. PKVW is een politiekeurmerk dat staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk geeft aan dat Quickblue over de juiste materialen beschikt en uitsluitend werkt met gediplomeerde slotenmakers die altijd op de juiste wijze met uw sloten om zullen gaan.
Slotenmaker Dordrecht

Met spoed een slotenmaker op de stoep

De deur is achter u dichtgewaaid terwijl u het oud papier ging buiten zetten, maar de sleutels liggen nog binnen. Daar staat u dan, in de kou en u kunt uw woning niet meer in. Gelukkig kunt u in zo’n onverwachte omstandigheid altijd slotenmaker Quickblue in Dordrecht bellen. Een expert van de slotenmaker kan al binnen een half uurtje bij u zijn en kan met gemak het slot voor u openen. Het slot is na opening direct weer te gebruiken.
Slotenmaker Dordrecht

Inbraakbeveiligingsdiensten

Naast het vervangen en openen van sloten weet slotenmaker Quickblue ook alles over inbraakpreventie en het beter beveiligen van uw woning. De gediplomeerde experts kunnen veiligheidssloten en kerntrekbeveiliging plaatsen, maar ook alarmsystemen en camerabeveiliging leveren en installeren.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe werkt de verzekering bij een slotenmaker in Dordrecht?

Een defect slot dat vervangen moeten worden of inbraakschade dat hersteld moet worden? Slotenmaker Quickblue doet dit graag voor u en het fijne is dat in veel gevallen de kosten hiervoor vergoed worden door de verzekering.

Wat te doen bij verloren sleutels?

U bent uw sleutels kwijtgeraakt tijdens een dagje weg of een avondje uit. U komt thuis en staat voor een dichte deur die zonder sleutel natuurlijk niet te openen is. Een erg vervelende situatie die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Slotenmaker Quickblue begrijpt dit en heeft daarom een spoedlijn die u 24 uur per dag kunt bereiken voor dit soort spoedgevallen. Al na een 20 minuten zal er een monteur bij u zijn die op schadevrije wijze het slot voor u kan openen. Er kan ook direct een nieuw slot geplaatst worden als u dit liever heeft.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Dordrecht

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Wilt u graag weten hoe u uw woning beter kunt beveiligen? Dan kunt u voor gratis advies terecht bij slotenmaker Quickblue. De slotenmaker kan ook kerntrekbeveiliging en veiligheidssloten plaatsen en daarnaast alarmsystemen en camerabeveiliging op uw woning installeren.

Bent u buitengesloten van uw woning of pand of is uw slot defect en moet deze met spoed vervangen worden? Slotenmaker Quickblue heeft een spoedservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken is. Al binnen een half uurtje zal er een monteur bij u zijn die uw probleem met het slot kan oplossen.

Wanneer u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw woning niet meer in kan is het zaak om zo snel mogelijk een slotenmaker te bellen. Wanneer u namelijk zelf uw slot probeert te forceren kan dit leiden tot onnodige schade. De slotenmaker is gespecialiseerd in het openen van sloten en kan ook direct een nieuw slot plaatsen als u dit een beter gevoel geeft.

Werkgebied van onze slotenmakers in Dordrecht

De slotenmakers willen graag iedereen in het land kunnen helpen die problemen heeft met hang- en sluitwerk. Daarom zitten de slotenmakers van Quickblue door heel Nederland. Ook in Dordrecht is er altijd een gediplomeerde slotenmaker bij u in de buurt.
Slotenmaker Dordrecht

Nicky

uit Strijen

De afgelopen tijd waren er veel inbraken in mijn dorp. Ik wilde mijn woning graag beter beschermen zodat ik een inbraak kon voorkomen. Ik heb slotenmaker Quickblue gebeld voor advies en al diezelfde dag stond er een vriendelijke monteur bij mij op de stoep die veiligheidssloten en een alarmsysteem heeft geïnstalleerd. Hele goede service van Quickblue.

9,5

5/5

Sterre

uit De Klem

Na een dagje weg met mijn familie kwam ik er bij thuiskomst achter dat ik mijn sleutels was kwijtgeraakt. Ik had nog niemand een reservesleutel gegeven omdat ik hier nog niet aan toe was gekomen en daardoor kon ik mijn woning niet in. Ik heb de spoedlijn van slotenmaker Quickblue gebeld en al binnen een halfuurtje was er een monteur bij me die het slot voor me geopend heeft. Geweldig!

9,8

5/5

Bas

uit Keizersdijk

Mijn slot was een beetje verroest en ik had al met allemaal goedjes geprobeerd het beter te maken maar dit hielp helemaal niets. Omdat ik bang was dat het slot onbruikbaar zou worden heb ik slotenmaker Quickblue gebeld. Die middag kwam er al een monteur langs die het slot vervangen heeft met een veiliger slot dan ik eerst had. Super snelle service, bedankt!

9,2

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging