Slotenmaker Drie

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Drie

Slotenmaker Quickblue in Drie is een bekende en erkende slotenmaker gespecialiseerd in het openen, repareren en vervangen van sloten. Onze slotenmakers geven u bovendien graag advies of gaan preventief te werk tegen woninginbraak. Ons team bestaat uitsluitend uit vakkundig en gediplomeerde monteurs die kennis van zaken hebben. Of u uw sleutels kwijt bent, niet meer naar binnen kunt of een nieuw inbraaksysteem wenst, wij zijn uw slotenmaker. Dit geldt voor zowel uw woning, bedrijfspand of kluis. Wij helpen u veilig en snel met uw probleem. Tevens staan onze monteurs 24/7 voor u klaar met onze spoedservice om uw snel en kundig op weg te helpen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

 De slotenmakers van Quickblue slotenmaker in Drie helpen u graag verder omtrent sloten en sleutels. Bent u uw sleutels kwijtgeraakt en komt u daardoor niet meer binnen? Of is uw sleutel afgebroken in het slot? Hebben inbrekers uw slot vernield? Wat het ook is, wij staan u vakkundig tot uw dienst.

In Drie buitengesloten ?

Niets is zo vervelend als buitengesloten zijn voor uw eigen woning of bedrijfspand. Geen nood, want een van onze monteurs komt naar u toe om u weer binnen te laten. Afhankelijk van de situatie wordt het slot schadevrij geopend en in sommige gevallen vergt het wat meer werk. Zitten uw sleutels nog aan de binnenkant van uw deur? Meestal kan dit snel opgelost worden.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Slotenmaker Siem is uw slotenmaker bij sleutelproblemen. Is uw sleutel afgebroken? Zijn uw sleutels kwijt? Of is uw sleutel beschadigd? Met onze professionele machines helpt hij u aan gloednieuwe of gerepareerde sleutels.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenmaker Jordan weet door zijn jarenlange kennis en expertise veel af van al het hang- en sluitwerk. Indien u de wens heeft om uw woning beter te beveiligen en inbrekers te weren,  komt Jordan graag ter plaatse om u passend advies te geven.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley helpt u maar al te graag indien u bent buitengesloten. Binnen een mum van tijd is hij bij u op locatie om u weer binnen te laten. Met zijn ervaring en licentie weet hij dit snel en schadevrij uit te voeren.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u met spoed een slotenmaker op locatie nodig? Bent u uw sleutels kwijt? Liggen deze nog binnen of hangen ze in het slot aan de binnenkant? Bent u buitengesloten? Is er een inbraak gepleegd of poging gedaan? Neem contact op met slotenmaker Quickblue in Drie. Met onze 24/7 spoedservice staat er binnen de kortste keren een gecertificeerde slotenmaker bij u op de stoep.

Slotenmaker Drie

Inbraakbeveiligingsdiensten

Tegenwoordig is de bekendste methode om binnen te komen door middel van kerntrekken. Dit is eenvoudig te voorkomen door het plaatsen van een kerntrekbeveiliging of veiligheidsbeslag voorzien van een cilindertrekbeveiliging. Laat een van onze slotenmakers in Drie u professioneel adviseren.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Drie?

Slotenmaker Quickblue in Drie levert diverse services en diensten omtrent sloten. De vraag die wij vaak gesteld krijgen is of de gemaakte kosten door onze slotenmakers worden vergoed. In de meeste gevallen dekt uw verzekering deze kosten. U kunt het beste in specifieke gevallen contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij. Verlies van huissleutels wordt vrijwel nooit vergoed.

Sleutels kwijtgeraakt?

Heeft u uw sleutels binnen laten liggen of in het slot laten hangen? In dat geval openen een van onze vakkundige slotenmakers het slot schadevrij en snel. Bent u uw huissleutels verloren of vermoed u dat deze zijn gestolen? Dan adviseren wij slotenmaker Quickblue in Drie dat u het slot laat vervangen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Drie

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Dit keurmerk staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en wordt toegekend aan veilige sloten. Het aantal sterren dat bij dit keurmerk hoort toont de veiligheidsgraad. Zo is een slot met één ster veilig en het slot met drie sterren is extra veilig. Vaak volstaat het slot met een ster.

Per situatie verschillen de kosten van een onderhoudscontract. Zo is een woning of woonhuis vaak goedkoper dan een bedrijfspand. Dit heeft alles te maken met het aantal sloten die onderhouden dienen te worden. U kunt bij ons een offerte aanvragen om meer inzicht in de kosten te krijgen. Wel zo handig als u dit van plan bent.

Dat kan uiteraard gebeuren. In dat geval wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk geholpen worden zodat u uw woning kunt betreden. Met onze 24/7 service staan onze slotenmakers voor u dag en nacht klaar, ook in het weekend. Binnen de kortste keren hebben ze uw slot schadevrij geopend zodat u weer naar binnen kunt.

Werkgebied van onze slotenmakers in Drie

 Slotenmaker Quickblue in Drie heeft altijd monteurs binnen handbereik voor u. Zo ook voor de omgeving in Drie. Woont u te ver buiten Drie? Quickblue heeft meerdere vestigingen door het land heen.

Slotenmaker Drie

Koos

uit Koudhoorn

Mijn keuze voor Quickblue was eenvoudig. De prijzen zijn duidelijk, het personeel is vriendelijk en de service is snel. Mocht ik in de toekomst weer tegen een probleem aanlopen,  zou ik zeker nogmaals de service inschakelen.

9,8

5/5

Sjaak

uit Drie

Mijn jas was gestolen en mijn sleutels zaten in de jaszak. Ik heb Quickblue gecontacteerd, omdat ik direct mijn slot wilde laten vervangen. Voel me weer helemaal veilig, bedankt!

9,6

5/5

Marion

uit Drie

Ik stond buiten toen mijn deur achter me dichtsloeg. Ik had helaas geen sleutels op zak, maar ik hoefde gelukkig niet lang in de kou te wachten. Een aardige slotenmaker van Quickblue was binnen 20 minuten bij mij thuis en ik stond binnen no-time weer binnen.

9,5

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging