Slotenmaker Ede

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Ede

Een slotenmaker in Ede heeft u soms nodig op de meest onhandige momenten. Zo kan het gebeuren dat u wordt buitengesloten in Ede en snel uw huis weer in wilt. Het kan ook gebeuren dat u brand heeft gehad en dat u uw beschadigde sloten snel wilt laten vervangen. In dit soort gevallen kunt u rekenen op de 24/7 slotenservice van QuickBlue. Maar ook als uw opdracht minder haast heeft staan wij voor u klaar. Met deskundig advies over inbraakpreventie of voor het vervangen van verouderde sloten door veilige cilindersloten met kerntrekbeveiliging bijvoorbeeld.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

De slotenmaker in Ede staat dag en nacht voor u klaar voor alles wat met uw sloten te maken heeft. U kunt ons direct bellen als u een probleem heeft met uw sleutel of het slot. Wij zijn expert in:

Buitengesloten in Ede?

Bent u buitengesloten in Ede en wilt u zo snel mogelijk uw huis weer in? Bel dan direct de spoed slotenmaker in Ede en hij komt meteen naar u toe. Het is zijn doel om het slot schadevrij te openen zodat u dat gewoon kunt blijven gebruiken.
Slotenmaker Ede

Slotspecialist Siem

Slotenspecialist Siem vervangt uw slot deskundig en snel als u uw sleutels kwijt bent of als uw sloten zijn verouderd en u zich niet meer veilig voelt.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan plaatst alle soorten sloten bij u thuis of op de zaak. Hij heeft kennis van zaken van de nieuwste cilindersloten, pensloten en elektrische sloten.

Jordan

Slotenexpert

Veiligheidsdeskundige Wesley

Veiligheidsdeskundige Wesley geeft u nuttige tips en goed advies om de veiligheid in uw huis of op de zaak te verbeteren.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Spoed slotenmaker service in Ede

Bij QuickBlue Slotenmakerservice Ede kunt u 24/7 terecht voor spoedservice door de slotendeskundige. Zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren. Vertrouw op onze:

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Ede. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wie betaalt de slotenmaker na herstel van inbraakschade?

Als er bij u is ingebroken dan is er vaak schade aan sloten of hang- en sluitwerk. U kunt hiervoor de slotenmaker in Ede inschakelen. Als u een inboedelverzekering heeft, en dat geldt voor de meeste Nederlanders, dan worden de kosten in dit geval gedekt door uw verzekeraar.

Wat moet ik doen als mijn sleutels weg zijn?

Als bij een inbraak ook uw sleutels zijn gestolen dan moet u extra op uw hoede zijn. Het is dan belangrijk dat u alle sloten zo snel mogelijk laat vervangen. De inbreker kan anders met de buitgemaakte sleutels zonder braakschade te veroorzaken nogmaals bij u binnenstappen om een tweede diefstal te plegen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker Ede

Hier leest u het antwoord op een aantal van de meest gestelde vragen aan de slotenmaker in Ede. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

De kosten van de slotenmaker in Ede hangen allereerst af van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast is het van belang of u de slotenmaker overdag laat langskomen tijdens kantooruren of in de avond, nacht of het weekend. U kunt als u ons belt altijd vooraf een kostenopgave krijgen.

Het is inderdaad aan te raden om sloten die verroest zijn te laten vervangen. Hierdoor voorkomt u dat zo’n slot op een zeker moment niet meer functioneert en u misschien op een zeer ongelukkig moment wordt buitengesloten of een deur niet meer op slot kunt krijgen.

Voor goede voordeur beveiliging kiest u voor een cilinderslot met kerntrekbeveiliging zoals de sloten die het politiekeurmerk Veilig Wonen dragen. Deze sloten zijn door een inbreker zeer lastig te forceren. Inbrekers kiezen hun doelen vaak op basis van hoe eenvoudig ze binnen kunnen komen. Een goed slot is dus een prima inbraakpreventie.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Ede

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Ede

Charlotte

uit Ede-West

Goede slotenmaker, netjes werk geleverd. Mijn slot was aan vervanging toe. Telefonisch afspraak gemaakt. Ik had geen haast en toen is de slotenmaker op dinsdag langs gekomen en heeft het cilinderslot vervangen.

9,5

5/5

Mitchell

uit Manen

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

David

uit Ede-Zuid

Ik ben geholpen door de helden van dit bedrijf. Ik plaats dit na een nader verzoek van de slotenmaker die me geholpen heeft. Die heeft het slot van mijn achterdeur vervangen. Knap gedaan!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten