Slotenmaker Etten-Leur

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Etten-Leur

Op zoek naar een slotenmaker in Etten-Leur? Is er bijvoorbeeld sprake van een buitensluiting? Of heeft u een kapotte of afgebroken sleutel? Dan doet u er goed aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met QuickBlue. Hetzelfde geldt wanneer er een inbraak(poging) heeft plaatsgevonden. Ons team aan specialisten is altijd beschikbaar om u verder te helpen. Woont of werkt u dus in de omgeving van Etten-Leur? Dan kost het ons nog geen 20 minuten om al bij u op locatie te staan. Deze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u beschikbaar.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker weet precies wat hij moet doen. En bij QuickBlue hebben we er daar bijzonder veel van tot onze beschikking. Zo helpen wij u niet alleen snel, maar ook echt op kwalitatieve wijze verder. Onze diensten als slotenexpert bestaat uit:

In Etten-Leur buitengesloten?

Merkt u dat uw bedrijfspand of woning op dit moment compleet muurvast zit? En is het op geen enkele andere manier mogelijk om nog binnen te geraken ? Dan is het hoog tijd om contact op te nemen met QuickBlue. Onze ervaren slotenmakers zetten alles op alles om u zo snel mogelijk weer toegang te verlenen. Bovendien zijn ze stuk voor stuk in staat om waar nodig ook meteen het betreffende slot te vervangen. Hierdoor blijft de totale overlast beperkt tot een minimum. Bij QuickBlue in Etten-Leur bent u dan ook verzekerd van:
Slotenmaker Daniel haalt gereedschap uit de werkbus

Slotspecialist Siem

Siem is een van de beste slotspecialisten van QuickBlue. Hij weet als geen ander hoe hij klanten uit de problemen moet krijgen. Daarbij doet hij een beroep op een ruime ervaring in het vak. Zo heeft hij intussen bijvoorbeeld een specialisatie ontwikkeld voor het werken met cilindersloten, veiligheidssloten, oplegsloten en pensloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Als expert op het gebied van sloten maakt Jordan bij QuickBlue deel uit van de 24-uurs dienst. Binnen deze dienst is het bijvoorbeeld mogelijk om rond de klok gebruik te maken van zijn specialiteiten. Heeft u met een dichte deur te maken of is er sprake van een defect slot? Jordan helpt u uit de brand.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de meest ervaren slotenmakers van QuickBlue. Met zijn jaren aan ervaring weet hij als geen ander wat hij moet doen om het hang- en sluitwerk weer veilig te krijgen. Dit doet hij ook tijdens de 24-uurs dienst. Bij problemen met uw sloten is Wesley dé aangewezen man om u verder te helpen.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u op plotselinge wijze te maken met een defect van een of meerdere sloten? Of is er een andere reden waardoor u met spoed hulp nodig heeft? Neem dan direct contact op met de spoeddienst van QuickBlue. Dit betekent namelijk dat er al binnen 20 minuten iemand bij u op de stoep staat om de problematiek op te lossen. Is het daarbij nodig dat de sloten ook direct vervangen worden? Dan verzorgen de ervaren slotenmakers van QuickBlue in Etten-Leur ook dit meteen. Onze diensten zijn daarom precies wat u van een slotenmaker mag verwachten.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Inbraakbeveiliging is essentieel om potentiële inbrekers buiten te houden. En dus adviseren we u bij QuickBlue ook graag over de inbraakbeveiliging. Onze beveiligingsexperts weten als geen ander wat er precies benodigd is. Onze diensten als beveiligingsexpert bestaan dan ook uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering bij een slotenmaker in Etten-Leur?

Bij problemen met uw sloten is het belangrijk om direct contact op te nemen met een slotenmaker als QuickBlue. Wij zijn binnen 20 minuten op locatie om de problemen te verhelpen. Daarbij is de kans groot dat uw verzekeraar alle gemaakte kosten zal vergoeden.

En wat als de sleutels verdwenen zijn?

Ook als de sleutels plotseling verdwenen zijn, moet u zo snel mogelijk contact opnemen. Bijvoorbeeld op het moment dat u de sleutels ergens buitenshuis bent kwijtgeraakt. Of wanneer er sprake is van diefstal en iemand uw sleutels heeft meegenomen. In dit laatste geval is de kans zeer groot dat uw verzekeraar alle kosten vergoed.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Etten-Leur

Als slotenmaker in Etten-Leur krijgen we te maken met veel dezelfde vragen. Om het u wat makkelijker te maken, lijkt het ons daarom verstandig om hieronder alvast antwoorden te geven.

Vooraf is het lastig te zeggen wat de kosten zijn. Hiervoor moeten we eerst weten wat er aan de hand is en wat er dus moet gebeuren. Op het moment dat we dit weten, geven we u direct een duidelijk kostenoverzicht, altijd vooraf. En dan worden de meeste kosten nog door de verzekering vergoed ook.

In 2014 zijn de regels omtrent veilig hang- en sluitwerk aangepast. Hierdoor is het mogelijk dat oudere sloten niet langer als veilig worden beschouwd. Wilt u dit zeker weten? Laat onze ervaren slotenmaker dan even langskomen. Hij zal waar nodig direct het vervangen van de sloten voor u verzorgen.

Roestende sloten zijn niet langer veilig. Wij raden het daarom ook aan om direct actie te ondernemen. Bijvoorbeeld door de sloten te vervangen. Bij QuickBlue kunt u uiteraard altijd terecht om de sloten te laten vervangen. Onze slotenmakers hebben hier intussen een zeer ruime ervaring in opgebouwd.

Werkgebied van onze slotenmakers in Etten-Leur

Ondervindt u op dit moment problemen met uw sloten? En is er behoefte aan de hulp van een expert. Neem dan direct contact op met QuickBlue. Onze vestigingen bevinden zich door heel Nederland. Hierdoor is het geen probleem voor ons om iedere Nederlander van dienst te zijn met betrekking tot het hang- en sluitwerk.
Slotenmaker Etten-Leur

Lex

uit Lage Donk

Twee beveiligingssloten besteld en het laten monteren door dit bedrijf. Het ging om een kerntrekbeveiliging en een meerpuntsluitingslot.

9,7

5/5

Maya

uit De Grient

Online op de website gekeken naar de beste optie om mijn huis goed te beveiligen, maar ik wilde meer info over hebben en toen nam ik contact met het bedrijf. Een aardige medewerker aan de lijn gehad. Die heeft me duidelijk uitgelegd de verschillende opties die ze hebben. Daarna heb ik offerte per mail ontvangen. Top service!

9,6

5/5

Mika

uit Sanderbanken

Mijn deur was dichtgevallen en ik had geen sleutels bij me. Slotenmaker gecontacteerd. Die stond binnen 35 minuten voor de deur. Slotenmaker heeft de deur geopend zonder schade. Super tevreden dat het zo snel ging. Goede communicatie. Bedankt mannen!

9,3

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging