Slotenmaker Gorinchem

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Gorinchem

Heeft u een slotenmaker in Gorinchem nodig dan staan de vakmensen van QuickBlue voor u klaar. Wij verzorgen spoed slotenmakerservice, bijvoorbeeld als u bent buitengesloten in Gorinchem. Maar ook als u schade aan uw sloten heeft als gevolg van een inbraak of poging tot inbraak of na een brand. Onze slotenexpert zorgt ervoor dat de sloten worden hersteld of vervangen zodat u zich snel weer veilig voelt in uw huis. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over voordeur beveiliging of andere maatregelen in het kader van inbraakpreventie. U kunt ons altijd bellen voor informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Maak gebruik van onze betrouwbare slotenservice in Gorinchem als u zeker wilt zijn dat u op uw sloten kunt vertrouwen. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten staan onze slotenmakers in Gorinchem altijd klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoed slotenmakerservice, zoals:

Buitengesloten in Gorinchem?

Valt de deur achter u in het slot en heeft u uw sleutels niet bij zich? Geen paniek. Bel direct de slotenmaker in Gorinchem en wij sturen meteen 1 van onze ervaren slotenmakers naar u toe. Hij zal het slot schadevrij voor u openen zodat u snel uw huis weer in kunt. Wij staan garant voor
Slotenmaker Gorinchem

Slotspecialist Siem

Slotenspecialist Siem is al vele jaren aan ons bedrijf verbonden en kent elk slot van binnen en van buiten. Hij herstelt inbraakschade aan uw sloten of vervangt deze als ze defect zijn.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan geeft u graag advies over verschillende soorten sloten zoals cilindersloten, pensloten, oplegsloten of elektronische sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley maakt deel uit van onze 24-uurs slotenservice team. Hij komt naar u toe als u bent buitengesloten of als uw slot defect is, zodat u snel weer een veilig huis heeft.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker nodig?

Soms heeft u met spoed een slotenmaker nodig, bijvoorbeeld als een slot kapot is of als de sleutel in het slot is afgebroken. Ook als u oude sloten heeft die niet optimaal veilig zijn kunt u deze met spoed laten vervangen, bijvoorbeeld na een mislukte poging tot inbraak. U kunt ons benaderen voor onder andere:at.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Amsterdam. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Uw verzekering helpt u als er bij u is ingebroken

Als er bij u is ingebroken dan heeft u vaak niet alleen te maken met gestolen spullen. Er is vaak ook schade aan uw sloten. Deze schade kunt u snel en vakkundig laten herstellen door een erkende slotenmaker in Gorinchem. De kosten hiervoor worden doorgaans vergoed door de inboedelverzekering. Doe hiervoor altijd aangifte van de inbraak bij de politie.

Wat kunt u doen als uw sleutels weg zijn?

Wanneer bij een inbraak ook uw sleutels zijn gestolen is het belangrijk om alle sloten te laten vervangen. De inbreker kan immers met de gestolen sleutels heel gemakkelijk bij u binnenstappen. Maak de gestolen sleutels waardeloos door te kiezen voor nieuwe sloten, bij voorkeur met kerntrekbeveiliging

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Gorinchem

De slotenmakers in Gorinchem krijgen regelmatig vragen van onze klanten. Dit zijn 3 veelgestelde vragen aan onze slotenexperts

Een slot met kerntrekbeveiliging is prima geschikt als voordeurbeveiliging. Wilt u nog meer zekerheid dan kunt u kiezen voor een slot met meerpuntssluiting. Dit slot sluit met 1 simpele sleutelbeweging op 2 of 3 punten in de sponning. Een dergelijk slot forceren kost zo veel tijd dat een inbreker in de meeste gevallen uw huis liever overslaat.

De kosten voor de slotenmaker zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en het tijdstip. Bent u buitengesloten in Gorinchem en is het midden in de nacht dan betaalt u uiteraard meer arbeidsloon dan wanneer u overdag tijdens kantooruren een slotenmaker nodig heeft. Wij geven altijd vooraf een prijsopgave indien gewenst.

Verouderde sloten voldoen vaak niet meer aan de eisen van deze tijd. Ze zijn vaak eenvoudig te forceren door een inbreker. Laat u vrijblijvend informeren door één van onze veiligheidsdeskundigen over het vergroten van de inbraakveiligheid van uw huis of bedrijfspand.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Gorinchem

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Gorinchem

Charlotte

uit Haarwijk

Ik ben geholpen door de helden van dit bedrijf. Ik plaats dit na een nader verzoek van de slotenmaker die me geholpen heeft. Die heeft het slot van mijn achterdeur vervangen. Knap gedaan!

9,5

5/5

Mitchell

uit Lingewijk

Snel geholpen door deze helden. slot van mijn slaapkamer vervangen en een nieuwe cilinderslot voor de voordeur geplaatst. Super tevreden met het resultaat. Hartelijk dank!

9,8

5/5

David

uit Gildenwijk

Telefonisch een afspraak gemaakt om mijn Kerntrekbeveiliging te laten vervangen. Professioneel en snel geholpen. Echt een aanrader!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten