Slotenmaker in Gouda

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker in Gouda

De slotenmaker in Gouda staat voor u klaar als u met spoed een slotendeskundige nodig heeft. Is uw sleutel afgebroken in het slot, is het slot beschadigd of bent u buitengesloten in Gouda? Bel dan direct met QuickBlue Slotenmakers en wij sturen meteen 1 van onze vakmannen naar u toe om u snel en deskundig te helpen. Onze slotenmaker service is 24/7 bereikbaar en de slotenmaker staat in 20 minuten bij u voor de deur als u een spoedgeval heeft. Wilt u uw verouderde sloten laten vervangen? Ook dan kunt u op onze uitstekende service rekenen. Indien gewenst ontvangt u vooraf een prijsopgave of offerte op maat.

Buitengesloten?

Bent u buitengesloten?
Bel dan direct!

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

U kunt bij onze slotenservice in Gouda terecht voor verschillende diensten als het gaat om sloten en hang- en sluitwerk. Daarnaast staan wij natuurlijk voor u klaar als u spoedservice van de slotenmaker nodig heeft. U kunt ons onder meer bellen voor:

Buitengesloten in Gouda?

Heel vervelend als u bent buitengesloten in Gouda. De slotenmaker komt snel naar u toe om dit probleem voor u op te lossen. Uw slot wordt schadevrij geopend en u kunt snel uw huis weer binnen. U kunt rekenen op

Veiligheidsadviseur Siem

Veiligheidsadviseur Siem komt bij u langs voor het geven van advies over het verhogen van de inbraakveiligheid van uw huis of uw bedrijfspand.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan heeft kennis van allerlei soorten sloten die zowel door particuliere als zakelijke klanten worden gebruikt.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley is met veel plezier werkzaam binnen onze 24-uursdienst. Hij komt in actie als u bent buitengesloten of als uw slot met spoed moet worden vervangen.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker nodig?

Als u met spoed een slotenmaker nodig heeft kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Een buitensluiting komt het meest voor, maar er zijn meer redenen waarom onze slotenmakers in Gouda soms met spoed naar een klant rijden.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wie betaalt het herstel van mijn sloten na een inbraak?

Als er bij u is ingebroken dan betekent dat vaak ook schade aan uw sloten. De kosten voor het herstel door de slotenmaker in Gouda worden in veel gevallen door uw inboedelverzekering betaald. Doe altijd aangifte van de inbraak bij de politie en maak foto’s van de schade voordat deze wordt hersteld.

Wat moet ik doen als mijn sleutels weg zijn?

Sommige inbrekers zijn zo slim om ook uw sleutels te stelen. Zo hopen ze op een later moment nog eens terug te kunnen komen en de nieuw gekochte spullen met het geld van de verzekering eenvoudig buit te maken. Dit kunt u voorkomen door direct uw sloten te laten vervangen. Ook deze kosten kunt u in veel gevallen declareren bij uw inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Gouda

Onze slotenmakers en onze klantenservice krijgen regelmatig vragen van onze klanten. Een aantal veelgestelde vragen beantwoorden we hier alvast voor u.

Een slot dat verroest is kunt u inderdaad beter laten vernieuwen. Een roestig slot vergroot de kans op problemen, zoals een sleutel die u ineens niet meer kunt omdraaien of die zelfs afbreekt in het slot. Dan heeft u een acuut probleem. Voorkom dit door het slot tijdig te laten vervangen.

Een inbraak uitsluiten is bijna niet mogelijk. Maar u kunt de kans dat u het slachtoffer van inbraak wordt wel verkleinen. Laat goede veiligheidssloten plaatsen door de slotendeskundige in Gouda en laat u informeren over het verbeteren van hang- en sluitwerk van ramen.

Een slot met kerntrekbeveiliging is veel lastiger te forceren dan een gewoon slot. Inbrekers herkennen deze sloten al van afstand en zullen uw huis graag overslaan als uw deuren zijn voorzien van sloten met kerntrekbeslag. Laat oude sloten daarom vervangen als u de kans op een inbraak wilt verkleinen.
 

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Gouda. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Gouda

Heeft u problemen met uw sloten? Dan kunt u altijd rekenen op Slotenmakersnel. Wij hebben vestigingen door heel Nederland waardoor we vrijwel iedereen van dienst kunnen zijn.
Gouda

Charlotte

uit Amsterdam Centrum

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Mitchell

uit Amsterdam Osdorp

“QuickBlue is bij ons geweest toen mijn vrouw de voordeur dicht had laten vallen en al onze sleutels binnenlagen. Na een kwartier was de slotenmaker er al en stonden we weer binnen.”

9,8

5/5

David

uit Amsterdam Zuid

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten