Slotenmaker in Gouda

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Gouda

De slotenmaker in Gouda staat voor u klaar als u met spoed een slotendeskundige nodig heeft. Is uw sleutel afgebroken in het slot, is het slot beschadigd of bent u buitengesloten in Gouda? Bel dan direct met QuickBlue Slotenmakers en wij sturen meteen 1 van onze vakmannen naar u toe om u snel en deskundig te helpen. Onze slotenmaker service is 24/7 bereikbaar en de slotenmaker staat in 20 minuten bij u voor de deur als u een spoedgeval heeft. Wilt u uw verouderde sloten laten vervangen? Ook dan kunt u op onze uitstekende service rekenen. Indien gewenst ontvangt u vooraf een prijsopgave of offerte op maat.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

U kunt bij onze slotenservice in Gouda terecht voor verschillende diensten als het gaat om sloten en hang- en sluitwerk. Daarnaast staan wij natuurlijk voor u klaar als u spoedservice van de slotenmaker nodig heeft. U kunt ons onder meer bellen voor:

Buitengesloten in Gouda?

Heel vervelend als u bent buitengesloten in Gouda. De slotenmaker komt snel naar u toe om dit probleem voor u op te lossen. Uw slot wordt schadevrij geopend en u kunt snel uw huis weer binnen. U kunt rekenen op
Slotenmaker Gouda

Veiligheidsadviseur Siem

Veiligheidsadviseur Siem komt bij u langs voor het geven van advies over het verhogen van de inbraakveiligheid van uw huis of uw bedrijfspand.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan heeft kennis van allerlei soorten sloten die zowel door particuliere als zakelijke klanten worden gebruikt.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley is met veel plezier werkzaam binnen onze 24-uursdienst. Hij komt in actie als u bent buitengesloten of als uw slot met spoed moet worden vervangen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker nodig?

Als u met spoed een slotenmaker nodig heeft kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Een buitensluiting komt het meest voor, maar er zijn meer redenen waarom onze slotenmakers in Gouda soms met spoed naar een klant rijden.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Gouda. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wie betaalt het herstel van mijn sloten na een inbraak?

Als er bij u is ingebroken dan betekent dat vaak ook schade aan uw sloten. De kosten voor het herstel door de slotenmaker in Gouda worden in veel gevallen door uw inboedelverzekering betaald. Doe altijd aangifte van de inbraak bij de politie en maak foto’s van de schade voordat deze wordt hersteld.

Wat moet ik doen als mijn sleutels weg zijn?

Sommige inbrekers zijn zo slim om ook uw sleutels te stelen. Zo hopen ze op een later moment nog eens terug te kunnen komen en de nieuw gekochte spullen met het geld van de verzekering eenvoudig buit te maken. Dit kunt u voorkomen door direct uw sloten te laten vervangen. Ook deze kosten kunt u in veel gevallen declareren bij uw inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Gouda

Onze slotenmakers en onze klantenservice krijgen regelmatig vragen van onze klanten. Een aantal veelgestelde vragen beantwoorden we hier alvast voor u.

Een slot dat verroest is kunt u inderdaad beter laten vernieuwen. Een roestig slot vergroot de kans op problemen, zoals een sleutel die u ineens niet meer kunt omdraaien of die zelfs afbreekt in het slot. Dan heeft u een acuut probleem. Voorkom dit door het slot tijdig te laten vervangen.

Een inbraak uitsluiten is bijna niet mogelijk. Maar u kunt de kans dat u het slachtoffer van inbraak wordt wel verkleinen. Laat goede veiligheidssloten plaatsen door de slotendeskundige in Gouda en laat u informeren over het verbeteren van hang- en sluitwerk van ramen.

Een slot met kerntrekbeveiliging is veel lastiger te forceren dan een gewoon slot. Inbrekers herkennen deze sloten al van afstand en zullen uw huis graag overslaan als uw deuren zijn voorzien van sloten met kerntrekbeslag. Laat oude sloten daarom vervangen als u de kans op een inbraak wilt verkleinen.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Gouda

Heeft u problemen met uw sloten? Dan kunt u altijd rekenen op Slotenmakersnel. Wij hebben vestigingen door heel Nederland waardoor we vrijwel iedereen van dienst kunnen zijn.
Gouda

Novan

uit Oosterwei

Online op verschillende websites gekeken naar een alarmsysteem. QuickBlue website is overzichtelijk, prijzen zijn concurrerend. Toen maar gelijk een bestelling gedaan en na 2 werkdagen is er een monteur langs geweest en heeft het geïnstalleerd. Super goede service. Aanrader!

9,5

5/5

Lois

uit Korteakkeren

Mijn deur was dichtgevallen en ik had geen sleutels bij me. Slotenmaker gecontacteerd. Die stond binnen 35 minuten voor de deur. Slotenmaker heeft de deur geopend zonder schade. Super tevreden dat het zo snel ging. Goede communicatie. Bedankt mannen!

9,8

5/5

Bilal

uit Bloemendaal

Super efficiënte service. Ik belde QuickBlue en werd snel geholpen. Slotenmaker was er precies op tijd. Hij deed het werk supersnel en ik was binnen 20 minuten weer in mijn appartement. Heel erg bedankt voor de geweldige service.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten