Slotenmaker Haaften

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Haaften

Bij QuickBlue kunt u terecht voor alles terug wat met het beveiligen van een woning te maken heeft. Hieronder valt bijvoorbeeld het verzorgen van al het hang- en sluitwerk, hulp bij buitensluiting en inbraakbeveiliging. We hebben naast een assortiment met gecertificeerde materialen ook een team met gecertificeerde medewerkers. We zijn daardoor in staat om op elk gewenst moment de juiste producten te leveren en deze op de juiste wijze te installeren. En uiteraard staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden over het beveiligen van een woning en hoeft u nooit lang op advies te wachten.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Voor een slotenservice is het plaatsen van hang- en sluitwerk is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van de diensten. Onze gecertificeerde sloten experts weten hoe ze een slot op de juiste wijze dienen te monteren. Het slot zal alle ongewenste bezoekers buiten houden, want een potentiële inbreker zal dan de groots mogelijke moeite moeten doen om het slot te forceren.

In Haaften buitengesloten ?

Wanneer u zich per ongeluk heeft buitengesloten dan staan we bij QuickBlue meteen voor u klaar. Op het moment dat het u niet lukt om uw woning binnen te komen dan komen onze slotenspecialisten direct in actie. We begrijpen hoe vervelend het is dat u uw eigen woning niet in kunt, en kunnen er daarom voor zorgen dat u snel weer de deur kunt openen. Onze specialisten weten precies wat ze moeten doen om uw deur zonder onnodige schade open te krijgen.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

De echte slotspecialist van QuickBlue is onze Siem. Hij werkt al bij ons sinds 2018 en zet dagelijks al zijn kennis en expertise in voor het verrichten van werkzaamheden aan diverse soorten sloten als oplegsloten, cilindersloten en veiligheidssloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is de slotenexpert van QuickBlue. Hij staat altijd klaar voor onze klanten en komt vaak in actie voor onze 24-uurs dienst. Jordan kan als geen ander deuren en sloten openen, afgebroken sleutels verwijderen en inbraakschade herstellen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is de ideale slotenmaker, en al een tijdje in dienst bij QuickBlue. Wesley helpt elke dag onze klanten om hun huis weer veilig te kunnen afsluiten of binnen te kunnen komen, en is vaak actief in onze 24-uurs dienst.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker Haaften

Heeft u een acuut probleem met een slot of is er vanwege een andere reden dringend een slotenmaker nodig? Neem dan direct contact op met de QuickBlue spoeddienst. Binnen 20 minuten is er een slotspecialist gearriveerd om u te helpen met een slot openen of vervangen
Slotenmaker Haaften

Inbraakbeveiligingsdiensten

Er zijn veel situaties waarbij u de hulp van een bekwame slotenmaker nodig kunt hebben. QuickBlue heeft daarvoor een team met ervaren slotenmakers in Haaften. Wij kunnen u op elk gewenst moment helpen als u ons nodig heeft. De diensten van QuickBlue bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Haaften?

Op het moment dat uw sloten beschadigd zijn is het zaaks om ze zo snel mogelijk te laten vervangen door een slotenmaker. QuickBlue kan binnen 20 minuten op de stoep te staan om voor u de sloten te vervangen, en de kosten hiervoor kunt u vaak via de verzekering terugkrijgen.

Sleutels kwijtgeraakt?

Als uw sleutels kwijt zijn bestaat de kans dat ze zijn gestolen is. Wat de reden ook is dat uw sleutels kwijt zijn, QuickBlue kan elke deur open krijgen. En als blijkt dat uw sleutels inderdaad zijn gestolen dan kunt u in de meeste gevallen de gemaakte kosten via uw verzekeraar vergoed krijgen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Haaften

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

De kans is aanwezig dat uw verzekering de kosten vergoed voor het plaatsen van een nieuw slot. De kosten voor een nieuw slot worden meestal vergoed wanneer uw slot onherstelbaar beschadigd is geraakt na een inbraak of wanneer uw sleutels gestolen zijn.

Bij het verlies van de sleutels of de code van uw kluis lukt het onze ervaren in vrijwel alle gevallen om uw kluis open te maken. We gaan uiterst zorgvuldig te werk als we een kluis openen zodat uw eigendommen niet beschadigd raken.

Het voordeel van een meerpuntssluiting is dat het slot zichzelf vergrendelt op 2 of meer punten in het kozijn van uw raam of deur. Bovendien heeft maar één sleutel nodig om alle vergrendelingen te openen en kunt u dat op eenvoudige wijze in één handeling doen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Haaften

Heeft u een probleem met een slot of een sleutel dan komen onze slotenexperts van u snel te hulp. QuickBlue heeft vestigingen in heel Nederland, zodat we iedere Nederlander adequaat hulp kunnen bieden als ze een slotenmaker nodig hebben. QuickBlue kunt u vinden in:
Slotenmaker Haaften

Bram

uit Haaften

Deze geweldige slotenmaker kwam mij helpen toen ik in de regen buitenstond. Ik was de sleutel van de voordeur verloren en hij kon snel het slot voor me open maken. Het geld voor het openen meer dan waard, bedankt!

9,9

5/5

Rob

uit Haaften

Ik kan deze slotenmaker uit Haaften aanbevelen. Heldere offerte, vriendelijke mensen en ze leveren goed werk af. Als ik weer sloten moet laten vervangen weet ik wie ik moet bellen.

9,7

5/5

Nadia

uit Haaften

Er moest een nieuw slot in de voordeur worden gezet, en toen gaf de slotenmaker mij het advies om meteen kerntrekbeveiliging te laten plaatsen. Ik had er nog nooit van gehoord maar ben erg blij dat ze het hebben uitgelegd en dat mijn slot beveiligd is!

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging