Slotenmaker Haarlem

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Haarlem

Hulp nodig van een slotenmaker in Haarlem? Heeft u uzelf bijvoorbeeld buitengesloten? Of heeft u te maken met een kapotte sleutel, zijn de sleutels kwijt of heeft er een mislukte inbraakpoging plaatsgevonden? Dan bent u bij QuickBlue aan het juist adres. Als ervaringsdeskundige op deze gebieden weten we precies wat we moeten doen. Een ervaren slotenmaker komt u dan ook direct uit de brand helpen. Woont of werkt u dus in Haarlem? Dan duurt het niet langer dan 20 minuten alvorens er iemand bij u is. Deze spoedservice bieden we de hele week door 24 uur per dag aan u aan

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

De hulp van een ervaren slotspecialist komt vaak goed van pas. Zeker wanneer het gaat om een team als bij QuickBlue. Wij staan altijd voor u klaar om snel en kwalitatief te helpen. Daarmee zijn we in staat om lastige situaties op te lossen. Onze diensten als slotenspecialist bestaan dan ook uit de volgende onderdelen:

In Haarlem buitengesloten?

Het is vanzelfsprekend bijzonder vervelend om buiten te zijn gesloten. Dit leidt tot een flinke hoeveelheid frustratie. Bij QuickBlue ondernemen we dan ook snel actie om uw sloten te openen en waar nodig zelfs te vervangen. Is uw huis of bedrijfsgebouw compleet afgesloten? En komt u met geen mogelijkheid meer binnen? Laat het ons dan direct weten. Wij sturen een van onze ervaren slotenspecialisten uw kant op. Daarmee is de situatie binnen de kortste keren weer opgelost. De totale overlast blijft daardoor minimaal. Dit is keer op keer weer ons streven. Bij QuickBlue in Haarlem verzekert u uzelf van:
Slotenmaker Haarlem

Slotspecialist Siem

Siem staat bekend als dé slotenexpert bij QuickBlue. Al sinds 2018 zet hij zich op een gemotiveerde wijze in om zijn werkzaamheden snel en met een hoge kwaliteit uit te voeren. Bovendien heeft hij ook veel plezier in zijn vak. Hierdoor heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in het werken met sloten als cilindersloten, pensloten en oplegsloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Met Jordan hebben we een ware slotspecialist in onze midden. Jordan maakt onderdeel uit van onze veelzijdige 24-uurs dienst. Dit betekent dat hij op ieder tijdstip van de dag voor u klaar staat om u verder te helpen. Niet alleen om deuren te openen, maar ook om inbraakschade te herstellen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley staat bekend als de ervaren kracht van ons team bij QuickBlue. Ook hij maakt onderdeel uit van onze 24-uurs dienst. Is uw sleutel in het slot afgebroken of heeft u zich per ongeluk buitengesloten? Dan is Wesley de man die het probleem voor u komt oplossen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenspecialist voor de deur

Heeft u plotseling te maken met een defect van één van uw sloten? Of is er een andere reden waardoor u met spoed behoefte heeft aan hulp? Dan doet u er goed aan om contact op te nemen met onze spoeddienst. Deze is er namelijk op gemaakt om zo snel mogelijk in actie te komen. Het betekent dat er binnen 20 minuten iemand bij u voor de deur staat. Deze slotenmaker van QuickBlue gaat direct aan de slag om een slot te plaatsen, herstellen of vervangen. De ervaren slotenmaker in Haarlem weet precies wat er allemaal moet gebeuren.

Inbraakbeveiligings diensten

QuickBlue staat voor u klaar om de kans om een succesvolle inbraak te minimaliseren. Daarbij heeft u een heel team aan beveiligingsexperts tot uw beschikking. Deze zijn stuk voor stuk in staat om u verder te helpen met betrekking tot onze diensten. We hebben het dan over de volgende diensten:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met de verzekering en de slotenmaker in Haarlem?

Heeft u te maken met schade aan uw sloten? Dan is er met spoed behoefte aan een slotenmaker in Haarlem. QuickBlue staat binnen 20 minuten bij u voor de deur. De verzekering vergoedt vervolgens meestal de schade. Echter moet u hiervoor contact opnemen met uw eigen verzekeraar voor duidelijkheid.

Wat moet ik doen als ik mijn sleutels kwijt ben?

Als u de sleutels kwijt bent, moeten uw sloten vervangen worden. Bijvoorbeeld wanneer ze door iemand gestolen zijn. Het fijne hiervan is dan weer dat een verzekeraar de kosten in de meeste gevallen vergoed. Mits het echt om gestolen sleutels gaat en u deze niet zelf bent kwijtgeraakt.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Haarlem

Bij QuickBlue krijgen we vaak te maken met dezelfde vragen. Vandaar dat onze ervaren slotenmaker hieronder alvast een antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. Het scheelt u weer wat tijd.

Om te weten te komen hoe hoog de kosten van de slotenmaker in Haarlem zijn, moeten we weten wat er precies mis is. Bij QuickBlue stellen we dan een kostenoverzicht voor u op, voordat we aan de slag gaan. U weet daardoor altijd vooraf wat de kosten gaan zijn in uw specifieke situatie.

In 2014 zijn de regels rondom beveiliging strenger gemaakt. Hierdoor kan het zijn dat u oudere sloten heeft. In dat geval is het zinvol om ze even te laten controleren door onze ervaren slotenmaker in Haarlem. Deze vertelt u zo snel mogelijk of uw sloten veilig zijn of dat ze vervangen moeten worden.

Roestende sloten zijn geen goed teken. Het is in sommige gevallen mogelijk om ze nog (deels) te herstellen. Echter doet u er goed aan om ze te laten vervangen. Dit om er zeker van te zijn dat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd is. Uiteraard helpt QuickBlue u hier graag bij verder.

Werkgebied van onze slotenmakers in Haarlem

QuickBlue is werkzaam in heel Nederland. Ervaart u dus problemen met uw sloten? Dan kunt u altijd rekenen op de slotenmakers van QuickBlue. Binnen de kortste keren staan wij al bij u voor de deur. En daarbij maakt het niet uit waar in Nederland u zich precies bevindt.
Haarlem

Flore

uit Kleverpark

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,8

5/5

Joëlle

uit Veerpolder

Mijn deur was dichtgevallen en ik had geen sleutels bij me. Slotenmaker gecontacteerd. Die stond binnen 35 minuten voor de deur. Slotenmaker heeft de deur geopend zonder schade. Super tevreden dat het zo snel ging. Goede communicatie. Bedankt mannen!

9,8

5/5

Vincent

uit Meerwijk

Ik heb voor mijn huis een camerasysteem aangeschaft bij QuickBlue. De camera installatie is professioneel uitgevoerd door de monteur. Ik ben zeer tevreden over het werk dat ze hebben verricht! Top gedaan!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging