Slotenmaker Harderwijk

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Harderwijk

Zoekt u een deskundige slotenmaker in Harderwijk dan bent u bij QuickBlue aan het juiste adres. Onze slotenmakers doen hun werk met veel plezier en ze hebben allemaal ruime ervaring. Of u nu uw verouderde cilindersloten wilt laten vervangen of een meerpuntssluiting wilt laten plaatsen, de slotenmaker doet het graag en goed voor u. Heeft u met spoed een slotenmaker nodig, bijvoorbeeld als u bent buitengesloten in Harderwijk of als de sleutel in het slot is afgebroken? Ook dan staan wij voor u klaar en is de slotenmaker binnen 20 minuten bij u, ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Onze slotenmakers in Harderwijk staan voor u klaar als het om uw sloten of het hang- en sluitwerk gaat. U kunt ons dag en nacht bellen als u spoedservice van de slotenmaker nodig heeft. Wij kunnen u onder meer helpen met de volgende diensten:

Buitengesloten in Harderwijk?

Het is heel frustrerend als de deur achter u in het slot valt en uw sleutels liggen nog binnen. Of als u de deur uit stapt in de veronderstelling dat u uw sleutels bij zich heeft en dat blijkt niet het geval te zijn. In zo’n geval kunt u rekenen op de prima spoed slotenmakerservice in Harderwijk van QuickBlue. Wij staan garant voor:
Slotenmaker Harderwijk

Slotspecialist Siem

Slotenspecialist Siem werkt al sinds 2018 voor ons bedrijf en is een echte vakman. Hij vervangt uw defecte sloten of plaatst SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk op uw ramen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan adviseert u graag over de keuze voor de juiste sloten, zowel voor uw woning als voor uw bedrijfspand.

Jordan

Slotenexpert

Veiligheidsadviseur Wesley

Veiligheidsadviseur Wesley maakt een ronde door uw bedrijf of woning om te controleren of er nog verbeteringen mogelijk zijn als het gaat om goede inbraakpreventie.

Wesley

Veiligheidsadviseur

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker nodig?

Heeft u met spoed de hulp van een slotenmaker nodig? Bel dan met QuickBlue en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen. U kunt onze hulp inroepen voor

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Harderwijk. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Kosten voor het vervangen van sloten na een inbraak

Als bij een inbraak het slot zodanig is geforceerd dat het niet meer te gebruiken is dan kan onze slotenmaker in Harderwijk het slot direct vervangen. De kosten voor vervanging kunt u in dat geval declareren als u een goede inboedelverzekering heeft. Doe van een inbraak altijd aangifte bij de politie, uw verzekeraar zal een bewijs hiervan willen hebben.

Als uw sleutels weg zijn na een inbraak

Zijn bij een inbraak ook uw sleutels gestolen? Aarzel dan niet en neem direct contact op met de slotenmaker in Harderwijk. Deze kan uw sloten direct vervangen. Zo maakt u de buitgemaakte sleutels op slag waardeloos en voorkomt u dat u het slachtoffer wordt van een inbraak zonder braakschade.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Harderwijk

Onze klanten benaderen ons regelmatig met vragen. Dit zijn enkele van de veelgestelde vragen aan onze slotendeskundigen in Harderwijk.

Verouderde sloten zijn vaak eenvoudig te forceren door het inbrekersgilde. Dat komt omdat ze niet zijn voorzien van kerntrekbeslag. Wilt u de kans dat u het slachtoffer wordt van een inbraak zo klein mogelijk maken? Laat dan veilige sloten met het politiekeurmerk Veilig Wonen plaatsen.

Een roestig slot zal vaak stroef functioneren. Daardoor moet u vaak flink kracht zetten om het slot open of dicht te doen. Hierdoor kan de sleutel afbreken in het slot. Ook kan het gebeuren dat het slot ineens niet meer werkt en u een deur daardoor niet kunt afsluiten. Is uw slot aan het roesten, laat het dan vervangen door een nieuw cilinderslot.

Een slot met meerpuntssluiting heeft als kenmerk dat het slot op 2 of 3 punten in de deurpost sluit. Hierdoor is het voor een inbreker erg lastig om dit slot snel te forceren. Inbrekers kiezen doorgaans doelen waar ze gemakkelijk en snel binnen kunnen komen. Heeft u een slot met meerpuntssluiting dan maakt u daarmee uw woning onaantrekkelijk voor een inbreker.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Harderwijk

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Harderwijk

Rick

uit Frankrijk

Super efficiënte service. Ik belde QuickBlue en werd snel geholpen. Slotenmaker was er precies op tijd. Hij deed het werk supersnel en ik was binnen 20 minuten weer in mijn appartement. Heel erg bedankt voor de geweldige service.

9,5

5/5

Ayla

uit Stadsweiden

Ik vond de service goed en flexibel. Deskundige slotenmaker-service door QuickBlue, geen verborgen kosten. Uitstekende klantenservice en kostenbesparend. Het werk was in minder dan een uur gedaan. Zeer tevreden over de service. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

9,8

5/5

Fabian

uit Drielanden

Ik ben vandaag buiten mijn appartement gesloten. Jeroen arriveerde en had ons binnen 20 minuten, nadat ik belde terug in ons huis! Zeer aardige man + goede service. Ik raad deze slotenmaker iedereen aan!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten