Slotenmaker Harskamp

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Harskamp

Voor al uw slotproblemen kunt u terecht bij slotenmaker Harskamp. Onze specialisten zijn betrouwbaar en verstaan hun vak. Zij kunnen ieder slot openmaken zonder het slot of de deur te beschadigen. Als u met spoed een slotenmaker op locatie nodig heeft, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week onze spoedservice bellen. Er is hier altijd iemand aanwezig die u kan helpen met uw slotenprobleem. Als het nodig is, komt één van onze slotenmakers direct naar u toe. Dat is meestal al binnen twintig minuten. Hij heeft voor ieder slotenprobleem de juiste oplossing. Onze slotenmaker gaat pas weg als uw probleem is opgelost.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Voor al uw slotproblemen kunt u slotenmaker Harskamp bellen. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Via onze spoedservice kunt u ons altijd bereiken. Ook midden in de nacht, in het weekend en op feestdagen. In geval van nood komt één van onze slotenmakers direct naar u toe.

In Harskamp buitengesloten ?

Boem! Daar valt de deur achter u dicht in het slot. Op die ene harde windvlaag had u niet gerekend. En nu kunt u uw huis niet meer in. Misschien heeft u geluk en staat de achterdeur open, of een raam waardoor u naar binnen kunt klimmen. Is dat niet het geval? Dan kunt u het nog proberen bij uw buren. Hebben zij misschien een reservesleutel van uw huis? Indien dit niet het geval is, zit er niets anders op dan de slotenmaker te bellen. Binnen twintig minuten is één van onze slotenmakers bij u. Met het juiste gereedschap heeft hij uw deur binnen no-time geopend.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is één van de monteurs van slotenmaker Harskamp. Hij werkt al een aantal bij ons en niet alleen wij, maar ook onze klanten zijn erg blij met Siem. Hij kan ieder slot snel en professioneel open maken.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is onze slotenmaker die zich vooral bezighoudt met de grote projecten. Denk hierbij aan het vervangen van sloten bij bedrijven. Jordan gaat dan met zijn eigen team op pad en hij zorgt ervoor dat alle sloten snel en professioneel vervangen worden.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley werkt op onze spoedservice. Veel mensen in Harskamp kennen Wesley, omdat hij continu van de ene locatie naar de andere locatie rijdt. Wesley is klantvriendelijk en heeft voor ieder slotenprobleem de juiste oplossing.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Als u met spoed een slotenmaker op locatie nodig heeft, dan kunt u altijd onze spoedservice bellen. Daar is 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand aanwezig om u te helpen met uw slotenprobleem. U kunt ons bellen na een inbraak, maar ook als uw sleutel is afgebroken in het slot, als u uw sleutel kwijt bent of als u zichzelf heeft buitengesloten.
Slotenmaker Harskamp

Inbraakbeveiligingsdiensten

Een goede inbraakbeveiliging begint met goed hang- en sluitwerk. Slotenmaker Harskamp kan u hier advies in geven. Onze specialist inbraakbeveiliging komt bij u langs om samen met u te bekijken waar de zwakke punten in uw beveiliging liggen. Soms is het verstandig om een aantal sloten te vervangen.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Harskamp?

In principe bent u niet verzekerd voor een slotenmaker. U kunt alleen de kosten van een slotenmaker verhalen op uw inboedel- of opstalverzekering als er bij u is ingebroken. Ook als er een poging tot inbraak is geweest kunt u de kosten van de slotenmaker verhalen op uw verzekering. Er moeten dan wel sporen van braak zijn.

Sleutels kwijtgeraakt?

Als u uw sleutels kwijt bent, dan heeft u een slotenmaker nodig om uw deur voor u open te maken. Bel daarom altijd de spoedservice van Slotenmaker Harskamp. Binnen twintig minuten is één van onze slotenmakers bij u om u in uw huis te laten. Het is ook verstandig om uw slot te vervangen. Dan weet u zeker dat niemand met uw verloren sleutel in uw huis kan komen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Harskamp

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Als u een nieuw slot laat plaatsen, dan krijgt u daar standaard twee sleutels bij. Als dat niet voldoende is, dan kunt u de slotenmaker vragen of hij nog een extra sleutel wil bijmaken. U kunt hiervoor via een mobiel pinapparaat voor betalen.

Een kromme sleutel mag u niet meer gebruiken. De kans is namelijk groot dat de sleutel afbreekt in het slot en dat u het slot daarmee beschadigd. Vervang een kromme sleutel daarom altijd direct. Probeer een kromme sleutel ook niet recht te buigen. Hiermee vergroot u ook de kans op afbreken.

Jazeker kan dat. Al onze sloten hebben een kerntrekbeveiliging. Dat is één van de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Ook kunnen wij op uw huidige sloten een kerntrekbeveiliging plaatsen. Onze slotenmaker plaatst dan een metalen plaatje voor de cilinder.

Werkgebied van onze slotenmakers in Harskamp

Slotenmaker Harskamp is aangesloten bij de landelijke keten van slotenmakers QuickBlue. Maar ons werkgebied is in Harskamp en omstreken. Hierdoor kunnen wij altijd binnen twintig minuten bij u zijn als u met spoed een slotenmaker nodig heeft.
Slotenmaker Harskamp

Bram

uit Harskamp

Dit is een goede slotenmaker die betrouwbaar is en verstand van zaken heeft. Hij heeft al onze sloten vervangen en dat heeft hij snel en netjes gedaan. Echt een aanrader.

9,9

5/5

Rob

uit Harskamp

Goede slotenmaker die erg vriendelijk is. De verhouding prijs-kwaliteit is ook goed. Het is fijn dat u zelf een tijd en een dag kunt inplannen.

9,8

5/5

Nadia

uit Harskamp

Toen ik de slotenmaker belde was het 15.20 uur en om 15.30 uur stond hij al bij ons op de stoep om de inbraakschade te herstellen. Fijn dat hij er zo snel was.

9,6

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging