Slotenmaker Heerhugowaard

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Heerhugowaard

Een slotenmaker in de omgeving van Heerhugowaard nodig? Dan zit u bij QuickBlue helemaal goed. Wij staan u bij op het moment dat u zich heeft buitengesloten, wanneer de sleutels kwijt of afgebroken zijn en wanneer er een inbraak(poging) heeft plaatsgevonden. Wij sturen op korte termijn een ervaren slotenmaker naar u toe. Woont of werkt u in Heerhugowaard? Dan kost het onze slotenspecialisten nog geen 20 minuten om bij u voor de deur te staan. Deze spoedservice van QuickBlue is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Zo wordt u rond de klok verder geholpen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker komt in veel situaties goed van pas. Zeker wanneer het om een groot team gaat, zijn we in staat om u altijd en overal te helpen. In Heerhugowaard helpen we u daarom niet alleen kwalitatief, maar ook heel snel verder. Onze diensten als slotenspecialist bestaan uit:

In Heerhugowaard buitengesloten?

QuickBlue zorgt voor het openen en vervangen van sloten. Merkt u dat uw woning of bedrijfsgebouw compleet dicht zit? En is er geen enkele manier waarop u zonder sleutel nog binnen kunt komen? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan er direct voor zorgen dat er een ervaren slotenmaker uw kant op komt. Binnen een mum van tijd kunt u dan gewoon weer naar binnen. Het is zelfs mogelijk om de sloten direct te vervangen. Hierdoor is de overlast minimaal. Bij QuickBlue in Heerhugowaard bent u verzekerd van:
Slotenmaker Heerhugowaard

Slotspecialist Siem

Siem is dé slotspecialist van QuickBlue. Aangezien hij al jaren werkzaam is als slotenmaker weet hij precies wat er bij het vak komt kijken. Zo helpt hij onze klanten altijd op een vakkundige wijze verder. Daarbij is hij voornamelijk gespecialiseerd in werkzaamheden met betrekking tot cilindersloten, veiligheidssloten, pensloten en oplegsloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is de slotenexpert van QuickBlue. Hij is werkzaam in onze 24-uurs dienst. Dit houdt in dat hij rond de klok mensen uit de problemen helpt. Of het nu overdags of ’s nachts is, maakt voor Jordan niet uit. Het opent deuren en sloten en herstelt zo snel mogelijk de schade na een inbraakpoging.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de meer ervaren krachten van QuickBlue. Wesley weet precies wat er qua werkzaamheden moet gebeuren. In iedere situatie. Hier komt zijn ervaring goed bij van pas. Aangezien Wesley ook onderdeel uitmaakt van de 24-uurs dienst, zet ook hij zich dag en nacht in om problemen met sloten op te lossen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Slotenmaker Heerhugowaard

Met spoed een slotenmaker voor uw deur?

Merkt u dat de sloten in uw huis of bedrijfspand ineens niet meer werken? Of is er om een andere reden behoefte aan spoedhulp? Zorg er dan voor dat u direct contact opneemt met onze spoeddienst. Hierdoor heeft u namelijk binnen 20 minuten de beschikking over de expertise van een van onze slotenexperts. Merkt die dat de sloten direct aan vervanging toe zijn? Dan regelen we ook dit meteen. De ervaren slotenmakers van QuickBlue in Heerhugowaard weten precies wat ze moeten doen.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Inbraakbeveiliging staat aan de basis van het voorkomen van een inbraak. Weet u niet precies wat u hierbij allemaal nodig heeft? Laat dit dan over aan onze beveiligingsexpert. Onze diensten als beveiligingsexpert bestaan dan ook uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met mijn verzekering en een slotenmaker in Heerhugowaard?

Op het moment dat er schade is aan uw sloten, moet u direct een slotenmaker in schakelen. QuickBlue zorgt ervoor dat er binnen 20 minuten iemand bij u is om problemen op te lossen. In veel gevallen zal de verzekering de gemaakte kosten direct voor u vergoeden.

Wat als mijn sleutels kwijt zijn?

Ook als de sleutels kwijt zijn, is er natuurlijk behoefte aan hulp. In die situatie is het opnieuw verstandig om ons in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer u uw sleutel kwijt bent geraakt of wanneer ze gestolen zijn. Zijn ze gestolen? Dan vergoedt uw verzekeraar in veel gevallen de schade.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Heerhugowaard

Onze slotenmaker in Heerhugowaard krijgt vaak te maken met dezelfde vragen. Hierdoor leek het ons verstandig om er hieronder alvast een antwoord op te formuleren, om u wat tijd te besparen.

De kosten van de slotenmaker in Heerhugowaard hangen af van de specifieke situatie. Daarom horen we graag eerst wat er precies mis is. Vervolgens leveren we u daarna vooraf een duidelijk kostenoverzicht van wat de werkzaamheden mogelijk gaan kosten. De verzekeraar vergoedt in veel gevallen de schade.

Sinds 2014 zijn er scherpe regels omtrent hang- en sluitwerk van kracht. Vandaar dat oudere sloten soms niet meer veilig zijn. Wilt u dit zeker weten? Laat onze ervaren slotenmaker uw sloten dan even van dichtbij zien. Waar nodig zorgt hij direct voor vervanging.

Roestende sloten zijn gevaarlijk. Ze bieden namelijk niet meer de bescherming die ze zouden moeten bieden. En dus is het zaak om ze zo snel mogelijk te vervangen. Uiteraard helpen we u hier bij QuickBlue graag bij verder. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Heerhugowaard

Merkt u dat er problemen zijn met uw sloten? Is een slot bijvoorbeeld defect of gaat deze niet meer open? Dan kunt u rekenen op de expertise van QuickBlue in Heerhugowaard. Wij hebben namelijk vestigingen door heel Nederland. Hierdoor zijn we in staat om iedere Nederlander uit de problemen te krijgen.
Slotenmaker Heerhugowaard

Axel

uit Rivierenwijk

Camerasysteem besteld bij QuickBlue. Eerst inschatting opgevraagd van de verwachte kosten. Ik heb een reactie op mijn mail gekregen en toen heb ik een afspraak gemaakt en is er een monteur langs geweest en heeft naar de situatie gekeken. Week later alles geïnstalleerd.

9,5

5/5

Jeroen

uit Schilderswijk

Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. SKG *** knopcilinder besteld en een afspraak gemaakt voor het laten monteren. Slotenmaker is op de afgesproken tijd geweest en heeft goed werk geleverd. Goede service.

9,7

5/5

Chloé

uit Heerhugowaard

Per mail offerte ontvangen, nadat ik foto’s van de situatie op heb gestuurd. Ik kreeg per mail een duidelijke inschatting van de kosten. Vervolgens was de slotenmaker op tijd ter plekke en loste het probleem binnen het afgesproken tarief op.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging