Slotenmaker Hoofddorp

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Hoofddorp

Heeft u met spoed een slotenmaker in Hoofddorp nodig die snel bij u kan zijn? Bel dan direct met QuickBlue Slotenmakers. Onze sloten experts zijn als dat nodig is in 20 minuten bij u. Staat u buiten in de kou omdat u bent buitengesloten in Hoofddorp dan hoeft u dus nooit lang te wachten. De slotenmaker gaat direct na uw telefoontje op pad om u zo snel mogelijk te helpen. Maar ook als u onze diensten nodig heeft voor minder spoedeisende zaken staan wij voor u klaar. Wij vervangen uw sloten als ze zijn verouderd of defect en wij geven u vrijblijvend advies over inbraakpreventie.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Voor alle voorkomende slotenmaker diensten kunt u bij uw slotenmaker in Hoofddorp terecht. Wij helpen u met elk slot probleem en dat doen we deskundig en snel. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Buitengesloten in Hoofddorp?

Het overkomt bijna iedereen wel een keer: de deur valt achter u in het slot en uw sleutels liggen nog binnen. Of u stapt de deur uit in de veronderstelling dat u uw sleutels heeft, en dat blijkt dan niet het geval te zijn. In zo’n geval kunt u de hulp van een slotenmaker in Hoofddorp goed gebruiken.
Slotenmaker Hoofddorp

Slotspecialist Siem

Slotenspecialist Siem is al vele jaren voor ons werkzaam en helpt u graag bij het vervangen van verouderde sloten of het herstellen van schade aan de sloten na brand of inbraak.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan weet alles van sloten, niet alleen van ‘gewone’ cilindersloten maar ook van sloten die bij bedrijven worden gebruikt zoals elektronische sloten.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley is de vakman die direct naar u toe komt als u bent buitengesloten in Hoofddorp omdat de deur achter u in het slot viel of omdat u uw sleutels kwijt bent.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker nodig?

Als u met spoed een slotenmaker nodig heeft, bel dan met QuickBlue slotenmakers in Hoofddorp. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor al uw spoedeisende zaken die met sloten te maken hebben. Wij helpen u bij:

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Hooddorp. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wat vergoedt mijn verzekering als er is ingebroken?

Wanneer er bij u is ingebroken dan vergoedt de verzekering uiteraard de schade van gestolen spullen. Maar vrijwel altijd heeft u inbraakschade, bijvoorbeeld een ingeslagen ruit of een beschadigd slot. Als het slot defect is kan de slotenmaker in Hoofddorp dit probleem direct voor u verhelpen. De rekening kunt u indienen bij uw verzekeraar.

Als mijn sleutels weg zijn, wat moet ik dan doen?

Zijn bij de inbraak ook uw sleutels gestolen? Aarzel dan niet en laat alle sloten vervangen. Zo voorkomt u een tweede bezoek van de inbrekers waarbij ze uw nieuw aangeschafte spullen buit kunnen maken zonder braaksporen, waardoor de verzekering de schade dan wellicht niet zal vergoeden.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in Hoofddorp

Heeft u een vraag aan onze slotenmakers in Hoofddorp? De meest gestelde vragen hebben wij hier alvast voor u beantwoord.

Een cilinderslot gaat doorgaans tientallen jaren mee. Maar niets is onverslijtbaar. Als u merkt dat het slot moeizaam draait en als een drupje olie niet werkt, dan wordt het tijd om het slot te vervangen. Ook als een slot roestig is geworden kunt u dit beter zo snel mogelijk laten vervangen.

U kunt als u onze slotenmaker service in Hoofddorp wilt inschakelen vooraf een prijsopgave vragen zodat u weet waar u aan toe bent. Voor spoed slotenmakerservice buiten kantooruren is het tarief uiteraard hoger dan wanneer u de slotenmaker overdag laat langskomen.

Voor goede voordeurbeveiliging kunt u kiezen voor een cilinderslot met kerntrekbeveiliging. Dit slot is lastig te forceren door inbrekers. Datzelfde geldt voor een slot met meerpuntssluiting. Inbrekers kiezen doorgaans voor een doelwit waar ze gemakkelijk binnen kunnen komen. Dit maakt de kans betrapt te worden immers een stuk kleiner.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Hoofddorp

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Hoofddorp

Gerrit

uit Toolenburg

‘s nachts gebeld, omdat er ingebroken was. Slotenmaker is snel ter plekke geweest en heeft tijdelijk wat geplaatst en de volgende dag is hij langs geweest en heeft een nieuw slot gemonteerd. Topper!

9,5

5/5

Amélie

uit Bornholm

Telefonisch contact vooraf gehad. Fijne medewerker aan de lijn gehad. Eerlijk overleg gehad of mijn geval een spoed geweest was. Daarna gelijk een afspraak gemaakt. Slotenmaker is langs geweest en heeft mijn slot vervangen. Bedankt voor de goede service.

9,8

5/5

Ruby

uit Overbos

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten