Slotenmaker Houten

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Houten

Heb je momenteel snel behoefte aan een slotenmaker in Houten? Dan schiet QuickBlue je te hulp. Bent u buitengesloten van uw woning of bedrijf, zijn er sloten beschadigd of heeft er een inbraak plaatsgevonden? Dan komt een ervaren slotenmaker van QuickBlue u direct verder helpen. Voor u het weet zijn de problemen alweer verholpen. Dankzij onze spoedservice staat onze slotenexpert namelijk binnen 20 minuten al bij u voor de deur.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Onze ervaren slotenmakers beschikken over een groot aantal verschillende kwaliteiten. Bij defecte sloten komen deze uitstekend van pas. Bij QuickBlue bestaat het team dan ook volledig uit experts op het gebied van hang- en sluitwerk. Onze diensten bestaan uit:

Buitengesloten in Houten?

Schakel de expertise van QuickBlue in! Zit uw woning of bedrijf dicht en werkt de sleutel niet meer of bent u deze kwijt? Dan is de expertise van QuickBlue precies wat u nodig heeft. Wij sturen onmiddellijk een ervaren slotenmaker naar u toe om de deur te openen. Al met al raakt u op deze manier zo min mogelijk tijd kwijt. De service van QuickBlue in Houten bestaat uit:
Slotenmaker Daniel haalt gereedschap uit de werkbus

Slotspecialist Siem

Siem is een echte slotenkenner. Sinds 2018 zet hij zich in voor QuickBlue om mensen verder te helpen bij problemen met de sloten. Behoefte aan een specialist? Dan is Siem de persoon die u zoekt.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Met Jordan hebben we bij QuickBlue een expert op het gebied van sloten in huis. Al jarenlang voert hij werkzaamheden uit tijdens onze 24-uurs dienst. Dankzij de juiste kennis van zaken heeft hij al vele klanten geholpen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de boegbeelden van QuickBlue. Een echte ervaren slotenmaker die alles weet over sloten. In de loop der tijd heeft Wesley zich gespecialiseerd in het vervangen en openen van sloten.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Is er met spoed behoefte aan een reparatie of vervanging van de sloten? Dan kunt u gebruikmaken van de spoeddienst van QuickBlue. Binnen 20 minuten is onze slotenmaker bij u op locatie in Houten. Sloten worden direct gerepareerd, geopend of vervangen.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Houten. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wordt de slotenmaker in Houten vergoed door de verzekering?

Heeft er slotschade opgetreden in uw bedrijf of woning? Schakel dan direct QuickBlue in om de schade te repareren. Wij zijn binnen 20 minuten op locatie. Meestal kiest uw verzekeraar ervoor om de kosten te vergoeden.

Wat gebeurt er als de sleutels kwijt zijn?

Het komt soms voor dat de sleutels kwijt zijn geraakt. Uiteraard maakt QuickBlue ook dan uw deur gewoon open. Zijn de sleutels niet kwijt, maar gestolen? Dan vergoedt uw verzekeraar in de meeste gevallen de kosten.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Houten

Onze slotenmaker uit Houten beantwoordt bij deze enkele veelvoorkomende vragen die wij dagelijks terug zien komen.

De totale kosten zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die onze slotenmaker moet uitvoeren. De specifieke kosten worden met u besproken op het moment dat we weten wat er nodig is. Meestal worden deze kosten ook vergoed door uw verzekeraar.

In 2014 zijn de regels veranderd omtrent sloten voor de bestaande bouw. Of uw sloten nu nog veilig zijn, kan door onze slotenexpert op locatie worden verteld. Zo nodig vervangt hij meteen de onveilige sloten.

Roestende sloten worden langzaamaan steeds gevaarlijker. Ze zijn minder sterk en aan vervanging toe. Neem hiervoor contact op met QuickBlue en wij sturen direct een slotspecialist naar u toe.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Houten

Behoefte aan een slotenmaker in Houten? Dan is een slotenexpert van QuickBlue de persoon die u zoekt. Wij zitten door heel Nederland, zodat we iedere Nederlander verder kunnen helpen met betrekking tot hang- en sluitwerk. QuickBlue zit in:
Houten

Marly

uit de Lobben

“Bij de buren was ingebroken en daar waren we nogal van geschrokken hoe makkelijk dat gegaan is. Daarom hebben we een advies aangevraagd van QuickBlue en zij hebben onze sloten vervangen.”

9,5

5/5

Timo

uit Hofstad

Een afspraak gemaakt om mijn verouderde sloten te verwisselen. Een aardige medewerker aan de lijn gehad. Die heeft me heel goed geholpen en heeft mij wijs gemaakt over de verschillende opties. Daarna is er een monteur langs geweest en heeft alles vervangen. Super tevreden met de service. Duidelijke communicatie. Echt aanrader!

9,8

5/5

Niels

uit Overdam

Fantastische service, slotenmaker was super aardig. Die kwam mij uit de brand helpen, nadat ik mijn sleutels verloren was. Hij heeft de deur binnen no time geopend, geen schade. Ik zal zeker aan iedereen aanraden. Betrouwbaar bedrijf!!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten