Slotenmaker IJsselstein

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker IJsselstein

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij u een slotenmaker in IJsselstein nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u zich heeft buitengesloten of als u het slachtoffer bent van een inbraak of brand. Als u hiermee te maken heeft dan kunt u rekenen op de snelle en uitstekende service van QuickBlue Slotenmakers. Onze slotenmaker in IJsselstein is als het nodig is binnen 20 minuten bij u om uw slot te herstellen of schadevrij te openen. U kunt ons hiervoor dag en nacht bellen, ook in het weekend. Daarnaast komen wij uiteraard ook graag naar u toe om uw verouderde sloten te vervangen voor sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

QuickBlue Slotenmakers IJsselstein staat voor u klaar voor alle voorkomende diensten die te maken hebben met sloten en inbraakbeveiliging. U kunt ons onder andere laten komen voor:

Buitengesloten in IJsselstein?

Het meest vervelende wat u kunt overkomen is als u buitengesloten bent in IJsselstein. Zeker als binnen uw baby ligt te slapen of als er pannen op het fornuis staan. Raak niet in paniek maar bel direct de slotenmaker in IJsselstein. Die is dan binnen 20 minuten bij u om het slot schadevrij te openen. Ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekend.
Slotenmaker IJsselstein

Slotspecialist Siem

Slotenspecialist Siem werkt al jaren bij QuickBlue Slotenmakers. Hij helpt u graag met het vervangen van verouderde of defecte sloten

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Veiligheidsadviseur Jordan voorziet u van gedegen advies over de inbraakveiligheid van uw woning of van uw bedrijfspand.

Jordan

Veiligheidsadvieseur

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley komt naar u toe als u bent buitengesloten in IJsselstein of als de sleutel is afgebroken in het slot en u daardoor de deur niet meer kunt openen of sluiten.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker nodig?

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarbij u met spoed een slotenmaker nodig heeft. Natuurlijk bij een buitensluiting in IJsselstein, maar ook in de volgende situaties:

Diesnten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in IJsselstein. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Vergoedt mijn verzekering schade aan sloten na een inbraak?

Bij een inbraak wordt doorgaans het slot beschadigd. Als u het slachtoffer bent van een inbraak dan kunt u het beste meteen contact opnemen met de slotenmaker om deze schade te laten herstellen of het slot te laten vervangen. De kosten daarvoor kunt u declareren bij uw inboedelverzekering.

Als uw sleutels zijn gestolen, onderneem dan direct actie

Zijn bij een inbraak ook uw sleutels gestolen? Laat dan alle sloten vervangen, ook van een schuur of berging. Zo voorkomt u dat de inbreker met deze sleutels nog een keer bij u kan binnenstappen om nogmaals zijn slag te slaan.

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker in IJsselstein

Aan onze slotenmakers in IJsselstein worden regelmatig vragen gesteld. Een aantal van de veelgestelde vragen worden hier alvast beantwoord.

Verouderde sloten kunt u in principe blijven gebruiken maar realiseer u daarbij dat een ouder slot vaak gemakkelijk is te forceren door een inbreker. Kies voor een cilinderslot met kerntrekbeveiliging als u meer zekerheid wilt en de kans op een geslaagde inbraak wilt verkleinen.

Roest op sloten kunt u soms nog verwijderen als het niet te erg is. Maar een slot dat totaal is verroest is echt aan vervanging toe. Doe dit op tijd, zodat u niet het risico loopt dat het slot op een zeker moment niet meer functioneert en u een deur niet meer kunt openen of afsluiten.

Om de kans op een inbraak te verkleinen kunt u deuren en ramen laten voorzien van SKG gekeurd hang- en sluitwerk. Kies voor sloten met het PKVW certificaat. Sluit deuren altijd af als u van huis gaat, ook al is dat maar voor even. Laat geen ramen open staan die gemakkelijk bereikbaar zijn.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in IJsselstein

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Diemen

Doris

uit IJsselstein

Intercomsysteem besteld en laten installeren door QuickBlue. Aardige telefoniste aan de lijn gehad. Een afspraak gemaakt en twee dagen later is de monteur langs geweest en heeft het intercomsysteem geïnstalleerd. Professioneel en vakkundig uitgevoerd. Ik raad dit bedrijf aan.

9,5

5/5

Jolien

uit Nieuwegein

Ik heb voor mijn huis een camerasysteem aangeschaft bij QuickBlue. De camera installatie is professioneel uitgevoerd door de monteur. Ik ben zeer tevreden over het werk dat ze hebben verricht! Top gedaan!

9,8

5/5

Kasper

uit IJsselveld

Defect penslot uitgeboord en deur geopend. Een nieuw penslot gemonteerd. Slotenmaker kwam op de afgesproken tijd. Keurig, netjes gedaan en tegen de afgesproken prijs. Goede service. Kan deze slotenmaker zeker aanbevelen!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten