Slotenmaker Landsmeer

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Landsmeer

Bent u op zoek naar een slotenmaker die uw woning veiliger kan maken of een defect slot kan vervangen? Zoek dan niet verder, bij slotenmaker Quickblue in Landsmeer bent u aan het juiste adres. Slotenmaker Quickblue heeft een team van gediplomeerde slotenmakers die in staat zijn u te helpen met alle problemen op het gebied van sloten. De slotenmakers hebben de juiste kwaliteiten, speciaal gereedschap en gecertificeerde materialen waarmee elk probleem opgelost kan worden.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Quickblue is expert in alles op het gebied van sloten en sleutels. De slotenmakers van Quickblue kunnen onder andere sloten vervangen, sloten openen wanneer u buitengesloten bent, inbraakbeveiliging plaatsen, kluizen openen en meerpuntssluitingen plaatsen.

In Landsmeer buitengesloten ?

Bent u per ongeluk buitengesloten van uw pand of woning in Landsmeer? Omdat u uw sleutels bent kwijtgeraakt of omdat de deur achter u is dichtgewaaid terwijl de sleutels nog binnen lagen? Geen enkele reden tot paniek, slotenmaker Quickblue lost dit probleem voor u op. De experts van Quickblue kunnen alle problemen op het gebied van sloten en sleutels verhelpen en zijn vaak al na 20 minuutjes bij u. Zij kunnen het slot openen zonder schade te veroorzaken aan de deur of de deurpost en na opening is het slot vaak direct weer te gebruiken.
Slotenmaker Landsmeer

Slotspecialist Siem

Slotenmaker Siem is een echte expert in het vervangen en openen van sloten. Moet uw slot vervangen worden of bent u buitengesloten door sleutels die kwijt zijn? Dan kunt u rekenen op de hulp van Siem.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenspecialist Jordan kan als geen ander uw woning beter beveiligen tegen inbreker. Hij kan inbraakbeveiliging zorgvuldig en vakkundig installeren en kan u ook voorzien van vrijblijvend advies.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Monteur Wesley snapt hoe ontzettend vervelend het is als u buitengesloten bent door een kapot slot of sleutels die kwijt zijn. Daarom zal hij altijd binnen een half uurtje bij u zijn om het slot op schadevrije wijze voor u te openen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

De slotenmaker is aangesloten bij het PKVW. Het PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen en wordt enkel uitgegeven door de politie. Het keurmerk laat zien dat slotenmaker Quickblue gecertificeerde materialen heeft en uitsluitend werkt met gediplomeerde slotenmakers. Uw sloten zijn bij Quickblue in veilige handen.
Slotenmaker Landsmeer

Met spoed een slotenmaker op de stoep

De sleutels liggen op de keukentafel maar de deur is achter u dichtgewaaid toen u even naar buiten ging om het vuilnis buiten te zetten. Het gevolg is dat u voor een dichte deur staat en niet meer uw woning binnen kan. In zo’n vervelende situatie kunt u altijd terecht bij de spoedservice van slotenmaker Quickblue in Landsmeer. Na uw belletje zal er al binnen een half uur een slotenmaker bij u zijn die deur weer voor u opent zodat u naar binnen kan. Het slot is daarna vaak direct weer te gebruiken.
Slotenmaker Landsmeer

Inbraakbeveiligingsdiensten

Naast het openen van sloten en het vervangen van sloten weet de slotenmaker ook alles over inbraakpreventie. De gediplomeerde slotenmakers kunnen camerabeveiliging en alarmsystemen installeren. Ook kunnen zij veiligheidssloten en kerntrekbeveiliging plaatsen. U kunt ook altijd terecht bij slotenmaker Quickblue voor vrijblijvend advies.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe werkt de verzekering bij een slotenmaker in Landsmeer?

U heeft een defect slot dat vervangen moet worden of inbraakschade dat zo snel mogelijk hersteld dient te worden. Slotenmaker Quickblue kan dit allemaal voor u doen en vaak worden de kosten hiervoor ook nog eens vergoed door uw verzekering.

Wat te doen bij verloren sleutels?

U bent de sleutels van uw woning zijn tijdens een dagje weg kwijtgeraakt. Wanneer u thuiskomt kunt u uw woning niet meer in en bent u buitengesloten. Een vervelende situatie die vraagt om een directe oplossing. In zo’n spoedgeval kunt u de spoedlijn van Quickblue bellen en binnen korte tijd zal er een monteur bij u op de stoep staan. De monteur kan het slot voor u openen zonder hierbij schade te veroorzaken en er kan ook direct een nieuw slot geplaatst worden indien nodig.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Landsmeer

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Wilt u uw woning beter beveiligen tegen inbrekers? Dan kunt u altijd contact opnemen met slotenmaker Quickblue. De slotenmaker geeft u vrijblijvend advies en kan ook direct camerasystemen, camerabeveiliging, veiligheidssloten of kerntrekbeveiliging installeren. Zo is uw woning beter beschermd tegen inbrekers.

Is uw slot defect of bent u uw sleutels kwijtgeraakt en bent u buitengesloten van uw woning of pand? Dit is een erg vervelende situatie die u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost ziet. Voor situaties als deze kunt u die spoedlijn van Quickblue bellen. Al binnen een halfuur zal er een monteur bij u zijn die het slot voor u kan openen en het slot ook direct kan vervangen als u dit wenst.

Wanneer u uw sleutels kwijt bent en u uw woning of pand niet meer binnen kan moet dit zo snel mogelijk opgelost worden. Probeer niet zelf het slot te openen want dit kan zorgen voor onnodige schade en hogere kosten. Wanneer u uw sleutels kwijt bent kunt u de spoedservice van slotenmaker Quickblue bellen. Al na 20 minuten zal er een expert bij u op de stoep staan die het slot op veilige wijze voor u kan openen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Landsmeer

De slotenexperts van Quickblue willen dat iedereen in Nederland zo snel mogelijk geholpen wordt wanneer er problemen zijn met hang- en sluitwerk. Daarom heeft slotenmaker Quickblue slotenexperts door het hele land zitten. Ook in Landsmeer is er altijd een slotenexpert bij u in de buurt.
Slotenmaker Landsmeer

Thijs

uit Oostzaan

In de wijk waar ik woon waren in korte tijd vele inbraken. Om te voorkomen dat de inbrekers het ook bij mijn woning zouden proberen wilde ik mijn woning beter beveiligen. Daarom heb ik contact gezocht met slotenmaker Quickblue en al dezelfde dag kwam er een monteur lang. De monteur heeft camerabeveiliging en een alarmsysteem geïnstalleerd. Mijn woning is optimaal beveiligd, bedankt!

9,9

5/5

Marc

uit Zuideinde

Na een dagje uit met vrienden kon ik bij thuiskomst mijn woning niet meer in omdat ik mijn sleutels was kwijtgeraakt. Niemand van de buren had ik een reservesleutel gegeven dus ik was buitengesloten. Ik heb de spoedservice van Quickblue gebeld en al na een kwartier was er een monteur bij mij. De monteur heeft het slot geopend zonder schade aan te richten aan de deur of deurpost. Top werk!

9,7

5/5

Barry

uit Poelenburg

Het slot van mijn voordeur was aan het roesten en ik durfde deze niet meer te gebruiken uit angst voor afgebroken sleutels. Ik heb slotenmaker Quickblue gebeld en al diezelfde middag was er een monteur bij me die het slot heeft vervangen. Bedankt voor het nieuwe slot en de snelle service Quickblue!

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging