Slotenmaker Leerdam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Leerdam

U kunt bij de slotenmaker QuickBlue in Leerdam terecht voor alle mogelijke klussen op slotgebied. Er zijn uitsluitend gediplomeerde slotenmakers bij ons in dienst die snel een slotprobleem voor u kunnen oplossen. Onze monteurs werken professioneel, zijn betrouwbaar en zorgen ervoor dat het hang- en sluitwerk in uw woning goed wordt geïnstalleerd of gerepareerd. Ze werken met goed gereedschap waarmee op professionele wijze een slot kan worden geopend, zonder dat dit wordt beschadigd. Ze hebben veel kennis van allerlei soorten sloten en het balletje moet wel heel raar rollen, willen ze een probleem niet voor u kunnen oplossen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Bij de slotenmaker Leerdam van QuickBlue kunt u terecht voor tal van diensten die met sloten te maken hebben. U kunt hierbij denken aan een slot openen zonder sleutel, een slot repareren of vervangen maar ook aan het installeren van een goede inbraakpreventie. Heeft u nieuwe sloten nodig? Dan komen onze monteurs deze snel installeren.

In Leerdam buitengesloten ?

Bent u buitengesloten in Leerdam doordat u bijvoorbeeld de deur achter u heeft dichtgetrokken en de sleutel binnen heeft laten liggen? Dan kunt u altijd terecht bij de spoedservice van QuickBlue. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We zorgen ervoor dat er altijd binnen 20 minuten een slotenmaker bij u aanwezig is. Deze kan het slot zonder het te beschadigen voor u openen en u kunt snel weer naar binnen. Het slot blijft bruikbaar met dezelfde sleutels maar u kunt natuurlijk altijd een extra exemplaar bij laten maken indien nodig.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Bij onze monteur Siem bent u aan het juiste adres als u een slot heeft dat niet meer open wil. Hij kan dit zonder verdere schade voor u openen en er ook een extra sleutel bijmaken.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenmaker Jordan is onze specialist op het gebied van sloten vervangen. Hij doet dit altijd snel en vakkundig en u krijgt een kwalitatief prima slot dat een goede beveiliging biedt.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is de monteur die gespecialiseerd is in de montage van een goede inbraakpreventie. Hij kan u goed advies geven en samen met u bekijken welke beveiliging bij uw woning of bedrijf past.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Wanneer u met spoed een slotenmaker nodig heeft, kunt u met onze spoedservice contact opnemen. Deze is 24/7 bereikbaar. We staan u altijd snel te woord en zorgen ervoor dat de slotenmaker Leerdam al binnen 20 minuten bij u aanwezig is om u te helpen.
Slotenmaker Leerdam

Inbraakbeveiligingsdiensten

Een goede inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijf is onontbeerlijk en zorgt voor een veilig en gerust gevoel. Onze monteurs kunnen u goed advies geven over inbraakpreventie en deze tevens komen installeren. Zij installeren goed passende sloten, zoals meerpuntssluitingen en sloten met kerntrekbeveiliging.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe werkt de verzekering bij een slotenmaker in Leerdam?

Is er bij u ingebroken en is daarbij het slot in de deur geforceerd? Dan schakelt u de QuickBlue slotenmaker Leerdam in om het slot zo snel mogelijk te laten vervangen. Indien u verzekerd bent tegen inbraak, vergoedt uw verzekering doorgaans het nieuwe slot.

Wat te doen bij verloren sleutels?

Wanneer u uw sleutels verloren bent en deze mogelijk in verkeerde handen gevallen zijn, is het verstandig het slot te laten vervangen. Zo worden de sleutels ook meteen onbruikbaar. Neem contact op met onze spoedservice zodat de slotenmaker snel een nieuw slot komt monteren.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Leerdam

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

U neemt in dat geval het beste contact op met onze spoedservice. Deze is 24/7 telefonisch bereikbaar voor alle slotproblemen waarbij haast geboden is. We zorgen ervoor dat er altijd een slotenmaker binnen 20 minuten na uw telefoontje aanwezig is om u te helpen.

Probeer nooit zelf het restant eruit te halen maar schakel altijd een slotenmaker in. Deze kan het slot voor u openen zonder verdere schade en bekijken of het nog bruikbaar. Zo ja, laat dan altijd direct een nieuwe sleutel bijmaken.

U heeft maar één sleutel meer nodig om de deur te openen. Deze is extra goed beveiligd doordat met het omdraaien van de sleutel in het slot de deur op meer punten tegelijk verankerd wordt. Een meerpuntssluiting draait bovendien altijd licht en soepel.

Werkgebied van onze slotenmakers in Leerdam

QuickBlue heeft tal van vestigingen door heel het land. U vindt een vestiging bij u in de buurt, ook wanneer u in Leerdam woont.
Slotenmaker Leerdam

Anita

uit Weverwijk

Kom ik thuis na een dagje shoppen, sleutels nergens te vinden. Slotenmaker QuickBlue gebeld die er snel was om me binnen te laten. Super snelle en goede service!

9,4

5/5

Johan

uit Nieuwland

Andere woning op het oog maar de sloten laten te wensen over. De slotenmaker Leerdam heeft me top advies gegeven waar ik echt wat mee kan. Bedankt!

9,6

5/5

Dorus

uit Middelkoop

Sta ik buiten, waait de voordeur dicht. Buitengesloten dus. De slotenmaker gebeld die bijzonder snel ter plekke was en het slot zonder schade voor me wist te openen. Heel blij met deze service.

9,5

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging