Slotenmaker Leidsche Rijn

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Leidsche Rijn

Heeft u een ervaren slotenmaker in Leidsche Rijn nodig? Bijvoorbeeld omdat uw sleutel is afgebroken, u buitengesloten bent of u uw sleutels kwijt bent? Of omdat u na een inbraak uw sloten wilt laten vervangen? Onze ervaren slotenmakers zijn in staat u al op zeer korte termijn te helpen. Woont of werkt u in Leidsche Rijn? Dan kan de slotspecialist van QuickBlue binnen 20 minuten bij u voor de deur staan. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep doen op onze spoeddienst.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Een ervaren slotenmaker kan u in de meest uiteenlopende situaties van dienst zijn. Bij het team van QuickBlue zijn alleen ervaren en professionele slotenmakers werkzaam. Hierdoor leveren wij altijd kwalitatief hoogwaardig werk af. Bij ons kunt u rekenen op:

Buitengesloten in Leidsche Rijn?

Kunt u uw woning of bedrijfspand in Leidsche Rijn niet meer in omdat u zich per abuis heeft buitengesloten? Geen zorgen, want de ervaren slotenmakers van QuickBlue weten u binnen de kortste keren weer uit de brand te helpen. Onze slotspecialist zorgt ervoor dat u uw pand snel weer kunt betreden. Indien gewenst vervangt onze specialist direct uw sloten. Bij QuickBlue in Leidsche Rijn kunt u rekenen op:
Slotenmaker Leidsche rijn

Slotspecialist Siem

Siem is een echte slotspecialist die al jarenlang allerhande werkzaamheden voor QuickBlue uitvoert. Dankzij zijn ervaring met een grote hoeveelheid sloten vindt hij voor elke situatie de juiste oplossing.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is onze slotenmaker die alle klanten weet bij te staan. Of het nu gaat om het openen van deuren of het herstellen van inbraakschade. Tijdens onze 24-uurs dienst heeft hij al heel wat klanten uit de problemen geholpen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Onze ervaren slotenmaker Wesley helpt dagelijks klanten met de meest uiteenlopende problemen. Brian staat u in elke situatie graag bij.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker op locatie

Heeft u met spoed een slotenmaker in Leidsche Rijn nodig? Bijvoorbeeld omdat uw slot defect is of omdat u uw sleutels kwijt bent? Wat de reden ook is, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met onze spoeddienst. Binnen 20 minuten staat een van onze ervaren slotenspecialisten dan bij u op de stoep. Dienen de sloten vervangen te worden? Ook dat kan onze slotenmaker van QuickBlue meteen voor u regelen.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Leidsche Rijn. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Dekt mijn verzekering vervanging van sloten of sleutels?

Is er sprake van schade aan uw sloten, dan is het van belang direct een professionele slotenmaker in te schakelen. Onze professionals van QuickBlue staan binnen 20 minuten bij u voor de deur. In sommige gevallen kunt u een beroep doen op uw verzekering.

Wat als ik mijn sleutels ben verloren?

Heeft u geen schade aan uw sloten, maar bent u uw sleutels kwijt? Of zijn deze misschien gestolen? Alhoewel de precieze aanleiding voor QuickBlue niet uitmaakt, speelt dit voor de verzekeraar wel een rol. Het verlies van sleutels wordt vaak door de opstalverzekering gedekt. In het geval van diefstal wordt het vervangen van sloten vaak door de inboedelverzekering gedekt. De voorwaarden kunnen per verzekeraar uiteraard verschillen.

Veelgestelde vragen aan onze slotenmaker in Leidsche Rijn

Onze slotenmaker in Leidsche Rijn beantwoordt graag uw vragen. Hieronder leest u de antwoorden op enkele veelvoorkomende vragen.

De kosten van een slotenmaker verschillen per situatie, waardoor het niet mogelijk is om hier vooraf een prijs over op te geven. Uiteraard ontvangt u van ons een duidelijk kostenoverzicht alvorens wij daadwerkelijk aan de slag gaan. Bij uw verzekeringsmaatschappij kunt u de eventuele dekking nagaan.

Er bestaan veel verschillende soorten sloten. Sinds 2014 gelden er nieuwe veiligheidseisen en –regels. Zijn uw sloten ouder? Dan adviseren wij u deze door een ervaren slotspecialist van QuickBlue te laten controleren.

Sloten kunnen net als sleutels roesten. Soms kan dit verwijderd worden, maar in de meeste gevallen is het aan te raden om uw sloten of sleutels te vervangen. Wilt u graag advies van een expert? Onze slotenmaker in Leidsche Rijn komt graag bij u langs.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Leidsche Rijn

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Slotenmaker Leidsche Rijn

Liza

uit Leidsche Rijn

Verhuisd naar een nieuwe bedrijfspand en ik wilde de sloten van de voor en achterdeur vervangen en veiligheidssloten plaatsen. Contact opgenomen met slotenmaker Leidsche Rijn en een afspraak gemaakt. Daarna is slotenmaker op de afgesproken tijd geweest en heeft alles netjes verwisseld. 

9,5

5/5

Lorenzo

uit Parkwijk

Ik wilde een nieuwe slot voor mijn achterdeur, maar ik wist niet welk bedrijf ik moest bellen. Buuren raadden me aan om Slotenmaker Leidsche Rijn te bellen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er geen spijt van heb, hele vriendelijke mensen. 

9,8

5/5

Nienke

uit Hoge Weide

“De verhuurder van mijn kantoor wilde geen extra sloten aanbrengen. Toch wilde ik meer veiligheid en heb toen QuickBlue gebeld. Een dag later was het kantoor extra beveiligd en dat heb ik er graag voor over.”

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten