Slotenmaker Leimuiden

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Leimuiden

Wij zijn een betrouwbare en professionele slotenmaker in Leimuiden. U kunt bij ons terecht voor al uw slotproblemen. Wij hebben een spoedservice. U kunt ons daar dag en nacht op bereiken. Er staat altijd een slotenmaker voor u klaar om u te helpen. In een noodsituatie zoals een buitensluiting, een afgebroken sleutel of een inbraak kunt u op ons rekenen. Eén van onze specialisten is binnen twintig minuten bij u. Hij gaat pas weg als uw slotenprobleem is opgelost. Al onze slotenmakers hebben een VOG op zak. U kunt ze hier ook altijd naar vragen. Ze laten graag aan u zien dat wij betrouwbaar zijn.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Leimuiden levert verschillende diensten. U kunt ons inschakelen als u uw sloten wilt laten vervangen, maar ook om een kerntrekbeveiliging op uw huidige sloten te laten plaatsen. Daarnaast kunt u ons inschakelen om uw cilindersloten te vervangen en uiteraard helpen wij u in alle noodsituaties op het gebied van hang- en sluitwerk.

In Leimuiden buitengesloten ?

Een buitensluiting is een hele vervelende situatie. Het kan iedereen overkomen. Soms is de wind de oorzaak, een andere keer vergeet u gewoon uw sleutel mee te nemen. Hoe het ook is gebeurd, u kunt het beste direct de slotenmaker bellen. Via onze spoedservice kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Eén van onze slotenmakers is binnen twintig minuten bij u. Ook als het midden in de nacht of in het weekend is. Wij laten u niet lang buiten staan. Met het juiste gereedschap en de juiste techniek heeft onze expert uw deur snel voor u open.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is altijd vrolijk en opgewekt. Hij is één van de monteurs van slotenmaker Leimuiden. Hij is klantvriendelijk en weet alles van sloten en sleutels. U kunt erop vertrouwen dat hij uw slotenprobleem snel en professioneel oplost.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is de monteur van slotenmaker Leimuiden die vaak op de spoedservice te vinden is. Hij rijdt van het ene adres naar het andere adres. Hij helpt dagelijks veel mensen met hun slotproblemen. U kunt altijd op Jordan rekenen.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley weet alles van hang- en sluitwerk. Ook ingewikkelde sloten, zoals sloten met een meerpuntssluiting, kennen geen geheimen voor Wesley. Hij is niet voor niets onze specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Wesley geeft u graag professioneel advies.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Is er bij u ingebroken? Of is uw sleutel afgebroken in het slot? Dan heeft u met spoed een slotenmaker op locatie nodig. U kunt dan 24 uur per dag en 7 dagen per week de spoedservice van slotenmaker Leimuiden bellen. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Binnen twintig minuten is één van onze slotenmakers bij u om u te helpen met uw slotenprobleem. Onze slotenmaker gaat pas weg als uw probleem naar tevredenheid is opgelost.
Slotenmaker Leimuiden

Inbraakbeveiligingsdiensten

Slotenmaker Leimuiden levert ook diverse diensten op het gebied van inbraakbeveiliging. Wij plaatsen kerntrekbeveiligingen op sloten en daarnaast plaatsen wij ook sloten met een meerpuntssluiting. Maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een goed alarmsysteem of een camerasysteem.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Leimuiden?

Is er bij u ingebroken? Dan bent u verzekerd voor een slotenmaker. Indien er sporen van braak zijn, dan kunt u de kosten van de slotenmaker verhalen op uw inboedel- of opstalverzekering. Ook als er bij u geprobeerd is in te breken kunt u hier een beroep op doen. In alle andere gevallen moet u de kosten voor de slotenmaker zelf betalen.

Sleutels kwijtgeraakt?

Wat moet u doen als u uw sleutel kwijt bent? Wij adviseren altijd om uw slot direct te laten vervangen. U weet namelijk niet wie uw sleutel heeft en ook niet of diegene kwaad in zijn of haar zin heeft. Het vervangen van het slot is daarom altijd de veiligste oplossing. Onze slotenmaker doet dit graag voor u.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Leimuiden

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Wij raden het af om een kromgebogen sleutel weer recht te buigen. De kans dat de sleutel breekt of afbreekt in het slot is namelijk heel groot bij een kromme sleutel. Het beste kunt u de sleutel direct vervangen door een nieuwe sleutel.

Het plaatsen van een kerntrekbeveiliging is een klus die door een echte vakman gedaan moet worden. U kunt dit niet zelf doen. De slotenmaker heeft hier het juiste gereedschap voor. De kerntrekbeveiliging kunnen wij snel en professioneel voor u plaatsen. U kunt hiervoor een afspraak maken.

U kunt allereerst kijken of uw slot SKG-gecertificeerd is. Als dat het geval is dan staat er op uw slot één of meerdere sterren. Hoe meer sterren, hoe veiliger uw slot is. Daarnaast kunt u kijken of uw slot een kerntrekbeveiliging heeft. Een slot met een kerntrekbeveiliging is veel veiliger dan een slot zonder kerntrekbeveiliging.

Werkgebied van onze slotenmakers in Leimuiden

De slotenmakers van slotenmaker Leimuiden zijn aangesloten bij de landelijke keten QuickBlue. Het werkgebied van slotenmaker Leimuiden is in en rondom Leimuiden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er altijd binnen twintig minuten een slotenmaker bij u is om u te helpen.
Slotenmaker Leimuiden

Ozzy

uit Leimuiden

Wij hadden een goede klik met deze slotenmaker. Hij begreep precies wat we wilden en hij gaf ons goed advies over onze sloten. Wij zijn zeer tevreden en raden deze slotenmaker zeker aan.

9,8

5/5

Nigel

uit Leimuiden

De slotenmaker was inderdaad binnen twintig minuten bij me toen ik mezelf had buitengesloten. Hij werkte snel en professioneel. Voordat ik het wist, had hij de deur al voor me opengemaakt.

9,8

5/5

Pippa

uit Leimuiden

Slotenmaker Leimuiden heeft al onze sloten van een kerntrekbeveiliging voorzien. Wij zijn hier erg blij mee en we zijn erg tevreden over deze slotenmaker. Betrouwbaar en professioneel, dat is slotenmaker Leimuiden.

9,5

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging