Slotenmaker Lelystad

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Lelystad

Behoefte aan een slotenmaker in Lelystad? Dan bent u momenteel op het goede adres. QuickBlue is de helpende hand op het moment dat u buitengesloten bent, een afgebroken sleutel heeft, de sleutels kwijt bent geraakt of wanneer er na een inbraak(poging) nieuwe sloten moeten komen. Wij hebben de beschikking over een team van ervaren slotenmakers, die hier op korte termijn in kunnen voorzien. Woont of werkt u in de omgeving van Lelystad? Dan staan wij binnen 20 minuten al bij u op de stoep. Onze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Er zijn veel situaties waarin een ervaren slotenmaker goed van pas komt. Bij QuickBlue hebben we een heel team aan ervaren slotenmakers tot onze beschikking. Het stelt ons in staat om u op een snelle en kwalitatieve wijze verder te helpen. Onze diensten als slotenmaker bestaan uit de volgende onderdelen:

In Lelystad buitengesloten?

QuickBlue zorgt voor het openen en vervangen van uw sloten. Zit uw woning of bedrijfsgebouw echt muurdicht? En is er op geen enkele wijze beweging in de toegangswegen te krijgen? Neem dan direct contact met ons op om aan een oplossing te werken. Wij zorgen ervoor dat er snel een ervaren slotspecialist bij u op de stoep staat. U kunt dan binnen de kortste keren weer gewoon naar binnen. Moet het slot daarbij ook direct vervangen worden? Dan regelen we ook dit meteen even. Bij QuickBlue in Lelystad bent u al met al verzekerd van:
Slotenmaker Lelystad

Slotspecialist Siem

Siem is een ware slotenspecialist. Hij zet zich al sinds jaar en dag in om mensen snel en bekwaam verder te helpen. Daarbij heeft hij ook echt plezier in het vak. Dit straalt er aan alle kanten van af. Intussen is Siem vooral op de volgende gebieden uitgegroeid tot een echte expert; veiligheidssloten, cilindersloten, pensloten en oplegsloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is de slotenexpert van Quickblue. Als onderdeel van onze 24-uurs dienst helpt hij rond de klok mensen verder met betrekking tot hun hang- en sluitwerk. Hij opent bijvoorbeeld snel uw deuren en sloten en hij repareert de schade na een inbraak(poging).

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een van de meest ervaren slotenmakers van QuickBlue. Als lid van onze 24-uurs dienst weet hij precies wat hij moet doen. Heeft u te maken met een kapotte sleutel of heeft u uzelf per ongeluk buitengesloten? Dan is Wesley de man die u weer uit de problemen gaat helpen.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker bij u

Heeft u heel plotseling te maken met een defect van uw slot(en)? En heeft u er behoefte aan dat het probleem per direct verholpen wordt? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met onze spoeddienst. Binnen 20 minuten heeft u dan de beschikking over de expertise van een van onze slotenspecialisten. Moeten de sloten zelfs direct vervangen worden? Dan regelen we dit meteen. De ervaren slotenmakers van QuickBlue zijn in staat om direct op locatie de benodigde acties uit te voeren. Zo heeft u ook in Lelystad snel toegang tot de benodigde hulp.

Inbraakbeveiligingsdiensten

Om een inbraak te voorkomen, moet de inbraakbeveiliging op orde zijn. Het hang- en sluitwerk maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Als slotenexpert weten we bij QuickBlue als geen ander hoe u voor een zo veilig mogelijke woon- en werkomgeving zorgt. Onze inbraakbeveiligingsdienst bestaat uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Hoe zit het met mijn verzekering en een slotenmaker in Lelystad?

Op het moment dat er schade is aan uw sloten, moet u een slotenmaker inschakelen. Kiest u voor QuickBlue, dan staat er binnen 20 minuten iemand op locatie. Voor de meeste mensen geldt dan bovendien dat de verzekeraar alle kosten van de slotenmaker in Lelystad zal vergoeden.

Wat moet ik doen als de sleutels kwijt zijn?

Ook kan het zijn dat u uw sleutels kwijt bent geraakt. U bent deze bijvoorbeeld zelf ergens buiten verloren. Of de sleutels zijn door een ander persoon gestolen. Wanneer blijkt dat dit laatste het geval is, dan vergoedt de verzekeraar bijna altijd alle kosten. Zo is het hoe dan ook verstandig om de slotenmaker in Lelystad in te schakelen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Lelystad

Als slotenmaker in Lelystad krijgen we vaak te maken met specifieke vragen. Sommige worden vaker gesteld dan anderen. Op deze veelgestelde vragen vindt u hieronder alvast het antwoord.

Het is lastig vooraf te zeggen hoeveel een slotenmaker in Lelystad gaat kosten. Daarvoor moeten we eerst weten wat er precies mis is. Op het moment dat dit duidelijk is, stellen we direct een kostenoverzicht voor u op. Hierdoor heeft u altijd vooraf een mooi overzicht van wat de totale kosten gaan zijn.

De wet- en regelgeving omtrent sloten is in 2014 aangescherpt. Heeft u sloten die ouder zijn? Dan bestaat er een kans dat deze niet meer als volledig veilig worden geacht. Graag sturen we een ervaren slotenmaker naar u toe om te bekijken of dit het geval is. Waar nodig vervangt hij meteen uw verouderde sloten.

Roestende sloten zijn een slecht teken. In sommige gevallen zijn ze nog deels te repareren. Echter is het vaak raadzaam om ze gewoon in hun geheel te vervangen. Bij QuickBlue zorgen we er graag voor dat u weer veilig woont en werkt. Als slotenmaker in Lelystad hebben we reeds veel roestende sloten mogen vervangen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Lelystad

Ervaart u op dit moment problemen met uw sloten? Dan kunt u altijd rekenen op het vakmanschap van de ervaren slotenmakers van QuickBlue. Wij zijn namelijk werkzaam door heel Nederland. Hierdoor is het voor ons geen probleem om iedere Nederlander verder te helpen bij problemen met het hang- en sluitwerk.
Lelystad

Lott

uit Lelystad

Na een inbraak bij mijn bedrijfspand, heb ik contact met slotenmaker Lelystad genomen. Slotenmaker is snel ter plekke en heeft alle benodigde spullen meegenomen en is gelijk aan de slag geweest. Hij heeft een nieuw slot gemonteerd. Goede service! Op tijd en betrouwbaar.

9,8

5/5

Jane

uit Botter

Ik heb meerdere huurwoningen en heb jarenlang geworsteld om een eerlijke slotenmaker en beveiligingsbedrijf te vinden dat geweldig werk levert tegen eerlijke prijzen, totdat ik in aanraking ben geweest met deze slotenmaker. Goede service, altijd op tijd wanneer het nodig is. Aanrader!

9,8

5/5

Valentina

uit Almere Buiten

Veiligheidscheck gedaan voor mijn huis door slotenmaker Amerongen. Drie dagen van te voren een afspraak gemaakt. Slotenmaker is op de afgesproken tijd geweest. Nadat ie alles heeft nagelopen, hebben we een gesprek gehad en heeft ie mij een paar tips gegeven. Aardige man! Een aanrader!!!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging