Slotenmaker Maarsbergen

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Maarsbergen

Slotenmaker Maarsbergen heeft een spoedservice waarop wij dag en nacht bereikbaar zijn. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u onze spoedservice bellen als u een probleem met uw slot heeft. Onze slotenmaker is binnen twintig minuten bij u om u te helpen met uw slotenprobleem. Er is geen enkel slot dat onze specialisten niet open kunnen maken. Met het juiste gereedschap en de juiste technieken kunnen ze u altijd helpen. U kunt ook bij Slotenmaker Maarsbergen terecht als u uw sloten wilt laten vervangen, of als u een kerntrekbeveiliging op uw slot wilt laten plaatsen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

De diensten van slotenmaker Maarsbergen beperken zich niet tot het vervangen van sloten en het openen van deuren. Nee, onze dienstverlening gaat veel verder. Wij kunnen u ook advies geven over inbraakbeveiliging. Hierbij moet u denken aan veilige en betrouwbare sloten, maar ook aan alarminstallaties en camerasystemen. Alles om uw huis of bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak.

In Maarsbergen buitengesloten ?

Als u zichzelf heeft buitengesloten,  is dat erg vervelend. U kunt uw huis niet meer in en dat zorgt vaak voor paniek. We zien vaak dat mensen zelf met iets in het slot gaan prutsen om het slot open te krijgen. Dat lukt zelden en u maakt alleen maar het slot kapot van binnen. U kunt daarom beter direct slotenmaker Maarsbergen bellen. Wij zijn via onze spoedservice dag en nacht bereikbaar. Onze slotenmakers staan altijd voor u klaar. Binnen twintig minuten is één van onze experts bij u om u weer in uw huis te laten.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is één van de monteurs van slotenmaker Maarsbergen. Hij is vaak te vinden in onze werkplaats. Maar Siem gaat ook vaak naar bedrijven om daar alle cilinders of alle sloten te vervangen.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is onze specialist inbraakveiligheid. Hij weet alles van het beveiligen van een woning of een bedrijfspand. Jordan kan u goed adviseren als het gaat om veilige en betrouwbare sloten. Daarnaast is Jordan een slotenmaker in hart en nieren.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley ziet u vaak rijden op onze spoedservice. Als iemand een dringend slotenprobleem heeft,  gaat Wesley direct naar diegene toe. Hij heeft voor ieder probleem altijd een passende oplossing. Hij gaat pas weg als hij het probleem heeft opgelost.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Is uw sleutel in het slot afgebroken? Heeft u zichzelf buitengesloten? Bent u uw sleutel verloren? Is er bij u ingebroken? Dit zijn allemaal situaties waarin u met spoed een slotenmaker op locatie nodig heeft. U kunt dan altijd op slotenmaker Maarsbergen rekenen. Via onze spoedservice kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Er komt direct een slotenmaker naar u toe. Meestal is dat al binnen twintig minuten.
Slotenmaker Maarsbergen

Inbraakbeveiligingsdiensten

Wij zijn een slotenmaker en wij weten alles van sloten, sleutels, hang-en-sluitwerk. Maar ook als het gaat om het inbraakveilig maken van uw huis kunt u bij ons terecht. Wij hebben specialisten in dienst die u kunnen adviseren over inbraakbeveiliging.

Sleutelplan van Slotenmaker Maarsbergen

Slotenmaker Maarsbergen biedt een sluitplan aan dat is ontworpen door Slotenmaker Maarsbergen. Onze ervaren slotenmakers helpen je bij het maken van een veiligheidsplan voor je pand, waarmee je optimaal profiteert van onze kwalitatief hoogwaardige slotoplossingen.

Met ons sluitplan voorkom je ongewilde toegang tot gebieden die alleen toegankelijk moeten zijn voor bepaalde personen. Bovendien garanderen we dat al onze slotoplossingen aan de strengste veiligheidseisen voldoen. Zo ben je er zeker van dat je woning of bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraak en andere risico’s.

Het sluitplan wordt precies op maat gemaakt, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Onderhoudscontracten in Maarsbergen

Slotenmaker Maarsbergen biedt professionele onderhoudscontracten aan voor alle sluitwerk in Maarsbergen. Onze onderhoudscontracten omvatten een regelmatige inspectie en controle van de sloten, lassen, beugels en andere veiligheidsvoorzieningen. We bieden ook technisch advies over de installatie ervan en hoe ze te gebruiken, zodat uw woning of bedrijfsgebouw zo veilig mogelijk is. Daarnaast laten we u ook weten wanneer er reparaties nodig zijn of als er verbeterd moet worden. Als eigenaar is het belangrijk dat je weet dat je kunt vertrouwen op de veiligheid van je sloten, dus met onze onderhoudscontracten kun je er zeker van zijn dat alles in goede staat is. Bovendien biedt het contract ook eenvoudige vervanging van sloten als iemand toegang tot een bepaald gebied probeert te krijgen waar hij niet hoeft te komen. Met het Slotenmaker Maarsbergen Onderhoudscontract kunnen bewoners gerust zijn dat hun eigendom goed beschermd is!

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Maarsbergen?

In de meeste gevallen dekt uw verzekering de kosten voor een slotenmaker niet. Alleen als er sprake is van een inbraak of van een poging tot inbraak kunt u de kosten voor een slotenmaker bij uw inboedelverzekering verhalen. Er moeten dan wel sporen van braak zijn. In alle andere gevallen betaalt u de kosten zelf.

Sleutels kwijtgeraakt?

Bent u uw sleutels verloren? Dan heeft u een slotenmaker nodig om u in uw woning te laten. Bel dan altijd de spoedservice. Eén van onze slotenmakers is dan binnen twintig minuten bij u om u weer in uw woning te laten. Het is verstandig om ook direct uw slot te vervangen. Dan krijgt u van onze slotenmaker een nieuw setje sleutels.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Maarsbergen

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.
Kan ik mijn afspraak met de slotenmaker verzetten?
U kunt uw afspraak altijd verzetten. Het beste kunt u dan bellen met onze spoedservice. U kunt dan ook direct een nieuwe afspraak maken. U moet wel minimaal één dag van tevoren uw afspraak verzetten. Doet u dat later dan moeten we wel kosten in rekening brengen.
Hoe lang is de slotenmaker bezig met het vervangen van een slot?
Dat is afhankelijk van het type en soort slot. Ook hangt dit af van het slot dat op dit moment in uw deur zit. In de meeste gevallen is de slotenmaker 30 minuten tot 60 minuten bezig met het vervangen van een slot.
Hoe kan ik een kerntrekbeveiliging op mijn slot plaatsen?
Dat kunt u zelf niet doen. Dit is een klus voor een slotenmaker. De slotenmaker plaatst dan een metalen plaatje voor de cilinder. De cilinder is dan niet meer zichtbaar en ze kunnen de cilinder hierdoor ook niet meer uit het slot trekken.
Kunt u beveiligingstips geven?

Verberg nooit een sleutel in de buurt van uw huis of kantoor. Een sleutel onder een mat leggen is geen goede schuilplaats. Denk er ook aan om altijd je deuren op slot te doen als je weggaat, ook al is het maar voor een korte tijd.

Werkgebied van onze slotenmakers in Maarsbergen

Slotenmaker Maarsbergen is onderdeel van de landelijke keten QuickBlue. Ondanks dat wij onderdeel zijn van de landelijke keten, werken wij lokaal. Hierdoor kan onze slotenmaker in een spoedsituatie altijd binnen twintig minuten bij u zijn.
Slotenmaker Maarsbergen

Lotte

uit Doorn

Niks anders dan lof voor deze slotenmaker. Midden in de nacht kwam hij naar me toe om mijn afgebroken sleutel uit het slot te halen en om de deur voor me open te maken. Geweldige service.

9,9

5/5

Roos

uit Maarsbergen

Toen mijn sleutel krom was, ben ik direct naar de slotenmaker gegaan. Hij heeft een nieuwe sleutel voor me gemaakt en de oude sleutel vernietigd. Ik kan nu weer goed mijn slot open en dicht doen.

9,7

5/5

Rick

uit Scherpenzeel

Ze zijn echt binnen twintig minuten ter plaatse als u deze slotenmaker belt. Zelfs op een zaterdagmiddag. Dat was voor ons heel fijn, want we zaten met flink wat inbraakschade.

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging