Slotenmaker Maasdam

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Maasdam

Slotenmaker Maasdam is een erkende en betrouwbare slotenmaker. Al onze specialisten hebben een VOG op zak. Ze zijn stuk voor stuk experts op het gebied van sloten, sleutels, hang-en-sluitwerk. Wij werken volgens PKVW, dat staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. Onze sloten voldoen aan alle eisen die PKVW stelt aan veilige en betrouwbare sloten. U krijgt daarom altijd veilige sloten met een kerntrekbeveiliging. Onze slotenmakers staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen met uw slotenprobleem. Wij zijn in spoedsituatie binnen twintig minuten bij u om u te helpen. U kunt op onze slotenmakers rekenen.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Maasdam heeft verschillende diensten op het gebied van hang-en-sluitwerk. Wij vervangen sloten, plaatsen kerntrekbeveiligingen op sloten, maar wij komen u ook helpen als er bij u is ingebroken. U kunt in spoedsituaties altijd bellen met onze spoedservice. Die is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Binnen twintig minuten is één van onze slotenmakers bij u.

In Maasdam buitengesloten ?

Een buitensluiting is erg vervelend. U kunt uw woning niet meer in en het gebeurt altijd op een moment dat het niet uitkomt. Misschien is er een raam of een deur open waardoor u naar binnen kunt? Of heeft de buurman of buurvrouw een sleutel? Dan kunt u alsnog naar binnen. Is dat niet het geval? Bel dan slotenmaker Maasdam. Via onze spoedservice zijn wij 365 dagen per jaar, dag en nacht, bereikbaar. Binnen twintig minuten is één van onze slotenmaker bij u. Wij kunnen ieder slot openmaken, zonder het slot of de deur te beschadigen. Voordat u het weet kunt u weer in uw huis.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is onze monteur die veel in de werkplaats aan het werk is. Hij repareert sloten en zet de orders klaar voor de slotenmakers. Ook zorgt Siem er voor dat wij altijd voldoende voorraad hebben.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is onze slotenmaker die alles weet van het inbraakveilig maken van uw woning. Hij is een expert op dit gebied. Jordan kan u advies geven over vervanging van uw sloten, of plaatsing van een alarmsysteem.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een slotenmaker in hart en nieren. Hij kent ieder slot van binnen en van buiten. Er is geen slot dat hij niet open kan maken. Wesley is vooral werkzaam op de spoedservice. Daar rijdt hij van het ene adres naar het andere.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u met spoed een slotenmaker op locatie nodig? Omdat u zichzelf heeft buitengesloten? Of misschien omdat er bij u is ingebroken? Bel dan met de spoedservice van slotenmaker Maasdam. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Er is altijd een slotenmaker die binnen 20 minuten bij u kan zijn om u te helpen met uw slotenprobleem.

Slotenmaker Maasdam (157)

Inbraakbeveiligingsdiensten

Onze slotenmakers weten ook alles over inbraakbeveiliging. Zij kunnen u advies geven over hoe u uw woning of bedrijfspand beter kan beveiligen tegen inbraak. Dat begint vaak met goed hang-en-sluitwerk. Maar dat kan ook betekenen dat een alarminstallatie passend is voor uw situatie.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Maasdam?

In geval van een inbraak, of een poging tot inbraak mét sporen van braak, kunt u de kosten van een slotenmaker verhalen op uw inboedel- of opstalverzekering. In alle andere gevallen moet u de kosten voor een slotenmaker zelf betalen. Dan kunt u het niet verhalen op uw verzekering.

Sleutels kwijtgeraakt?

Het verlies van sleutels kan paniek opleveren. U kunt uw huis niet meer in en u heeft geen idee wie uw sleutels heeft. Omdat u niet wilt dat iemand zomaar uw huis in kan komen, kunt u de slotenmaker vragen het slot te vervangen. U krijgt dan een setje nieuwe sleutels. U weet dan zeker dat niemand ongevraagd uw woning binnen kan komen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Maasdam

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Ja, onze slotenmakers kunnen iedere deur openen. In de meeste gevallen ook zonder het slot of de deur te beschadigen. Onze slotenmakers zijn betrouwbaar en professioneel. Ze hebben allemaal een VOG op zak. Wij maken alleen sloten open op verzoek van de mensen die daar ook daadwerkelijk wonen.

Dat is afhankelijk van het type slot. Maar over het algemeen moet u rekenen op een bedrag dat ligt tussen 70 en de 130 euro. Het plaatsen en vervangen van een slot met een meerpuntssluiting is vaak duurder. U kunt daarvoor altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ja, onze slotenmakers kunnen iedere deur en ieder slot openmaken. Hierbij gebruiken wij de juiste gereedschappen en technieken, waardoor wij de deur en het slot niet beschadigen. U kunt het beste niet zelf proberen het slot te openen. U kunt dan het slot beschadigen.

Werkgebied van onze slotenmakers in Maasdam

Slotenmaker Maasdam werkt in Maasdam en omstreken. Wij kunnen u daarom garanderen dat wij altijd binnen twintig minuten bij u zijn. Wij zijn aangesloten bij QuickBlue. Dat is een landelijke keten van slotenmaker.

Slotenmaker Maasdam (157)

Ben

uit Maasdam

Geweldige slotenmaker. Wesley kwam bij ons om de deur voor ons open te maken. We waren onze sleutel vergeten. Hij heeft de deur snel en professioneel open gemaakt. Het slot werkt nog steeds perfect.

9,6

5/5

Elvira

uit Maasdam

De slotenmaker was echt binnen twintig minuten bij me. En dat terwijl het midden in de nacht was. Wat een goede service. Ik raad deze slotenmaker iedereen aan.

9,7

5/5

Maaike

uit Maasdam

Fijne slotenmaker. Hij heeft bij ons het slot van de achterdeur vervangen. We hebben nu een slot met een meerpuntssluiting. Geweldig slot. We zijn er enorm blij mee. Slotenmaker was vriendelijk en werkte snel en netjes.

9,9

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging