Slotenmaker Maurik

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Maurik

U kunt een slotenmaker inschakelen voor tal van klussen. Zolang deze met sloten te maken hebben, zal de slotenmaker Maurik voor elk slotprobleem een oplossing kunnen vinden. Zo kunt u bij ons terecht als u een slot wilt laten openen, vervangen of repareren maar dat is natuurlijk lang niet alles. Onze slotenmakers hebben een goede opleiding gehad en kunnen door jarenlange ervaring vrijwel elk slotprobleem snel en op professionele wijze voor u oplossen. Wilt u weten of we u kunnen helpen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Wilt u weten voor welke diensten u bij de slotenmaker Maurik aan het juiste adres bent? Kijk dan op onze website of neem contact op. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website maar u mag ook bellen. Dit laatste is zeker aan te raden bij spoedgevallen op slotengebied .

In Maurik buitengesloten ?

U trekt de deur achter u dicht, doet deze op slot en wilt de sleutel eruit halen. Net op dat moment breekt deze af. U bent dan buitengesloten omdat u het slot ook niet meer met een andere sleutel kunt openen. Schakel in dat geval altijd de slotenmaker Maurik in om dit slotprobleem op te lossen. U moet niet zelf proberen het restant uit het slot te halen want daarmee beschadigt u dit vrijwel zeker. De slotenmaker kan het slot zonder schade openen en u weer binnen laten. Indien de kwaliteit van het slot nog voldoende is, laat dan een nieuwe sleutel bijmaken.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Monteur Siem is onze specialist op het gebied van sloten vervangen. Hij kan deze klus snel en vakkundig uitvoeren en u tevens goed advies geven over welk slot u het beste kiest.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is onze specialist op het gebied van PKVW. Hij kan u precies vertellen wat dit keurmerk inhoudt op een slot en samen met u bekijken welk slot het beste bij uw woning past.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Monteur Wesley weet alles over inbraakpreventie. U laat hem een plan inclusief offerte maken en hij kan tevens de montage van de beveiliging in uw woning voor zijn rekening nemen. Dit gebeurt altijd vakkundig.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op locatie

Heeft u de hulp van een slotenmaker nodig en is daar haast bij geboden? Dan kunt u hiervoor het beste onze spoedservice bellen die 24/7 bereikbaar is. U krijgt zo snel mogelijk hulp want de monteur zal altijd binnen 20 minuten aanwezig zijn.
Slotenmaker Maurik

Inbraakbeveiligingsdiensten

Een goede inbraakbeveiliging kost wat, maar daar heeft u wel veel plezier van. U kunt de slotenmaker Maurik inschakelen om een goed plan inclusief offerte te laten maken. Onze monteur kan de beveiliging altijd snel bij u komen installeren.

Sluitplan laten maken door Slotenmaker Maurik

Slotenmaker Maurik biedt een sluitplan aan voor elke locatie waarvan je wilt dat het goed beveiligd is. Met behulp van de ervaring en expertise van Slotenmaker Maurik kun je er zeker van zijn dat je pand veilig is. Onze slotenmakers ontwerpen een plan op maat om je huis of bedrijfspand te beveiligen door middel van hoogwaardige sloten die worden getest en geïnstalleerd voordat ze in gebruik worden genomen om maximale veiligheid te garanderen.

Ons sluitplan bestaat uit meerdere lagen veiligheid, zoals een mechanische oplossing voor deuren en ramen, elektronische systemen met toegangscontrole voor grotere gebouwen en kluizen met dubbele combinatiemechanismen. We bieden ook speciale beveiligingsoplossingen zoals afstandsbedieningen, alarmsystemen, intercomsystemen, camerabewaking en mobiele alerts voor extra gemoedsrust.

Onderhoudscontracten Slotenmaker Maurik

Bij Slotenmaker Maurik bieden we onderhoudscontracten aan. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je sloten goed worden onderhouden en je op lange termijn de meeste waarde uit je slotenkast krijgt. Onze ervaren technici bezoeken regelmatig je woning of bedrijfspand om eerst alle sloten te inspecteren, vervolgens wordt er een plan gemaakt voor het onderhoud dat nodig is om ervoor te zorgen dat alle sloten optimaal functioneren. Dit kan variëren van het reinigen van de cilinder tot het vervangen van versleten onderdelen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen die aan alle veiligheidseisen voldoen, want we begrijpen hoe belangrijk het is dat je vertrouwen hebt in de veiligheid van je woning of bedrijfspand.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Maurik?

Als u een slot laat vervangen, brengt dat natuurlijk de nodige kosten met zich mee. Is het slot buiten uw schuld om geforceerd, bijvoorbeeld bij een inbraak? Dan is de kans groot dat uw verzekering de kosten voor het nieuwe slot vergoedt.

Sleutels kwijtgeraakt?

Bent u uw sleutels ergens verloren maar heeft u werkelijk geen idee waar dit gebeurd is? Dan doet u er verstandig aan om zo snel mogelijk een ander slot te laten monteren door de slotenmaker van QuickBlue. Hiermee worden de originele sleutels meteen onbruikbaar.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Maurik

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Schakel in dat geval altijd zo snel mogelijk de slotenmaker in. Deze kan zonder schade aan het slot, dit voor u openen zodat u weer snel binnen kunt. U belt hiervoor onze spoedservice die 24/7 bereikbaar is. De slotenmaker is altijd snel aanwezig.

Dit is afhankelijk van hoeveel mensen in uw gezin tegelijk een sleutel gebruiken. Bij de meeste sloten zitten standaard twee sleutels maar dit is zelden voldoende. U laat er daarom minimaal eentje bijmaken of meer als dat nodig is. Dit kan ook ter plekke gedaan worden.

Neem nadat u contact heeft gelegd met de politie, ook contact op met de slotenmaker. Deze kan een geforceerd slot direct voor u komen vervangen. Indien u verzekerd bent tegen inbraak, kunt u de kosten voor het nieuwe slot op uw verzekering verhalen.

Voor nooduitsluitingen kunnen we meestal in minder dan 30 minuten bij uw huis of bedrijf in Maurik zijn!

Wij openen ook kluizen voor u, dit doen wij zonder de inhoud te beschadigen. Neem contact met ons op als u in zo'n situatie komt.

Onze diensten worden ook gedekt door de verzekering - de meeste polissen dekken de kosten van reparatiewerkzaamheden als gevolg van schade door inbraak of een poging daartoe. Dit betekent dat het laten repareren van je sloten probleemloos en kosteneffectief kan zijn wanneer je met Quickblue werkt.

Werkgebied van onze slotenmakers in Maurik

Ons werkgebied in Maurik en omstreken is niet zo groot, zodat we u de garantie kunnen geven dat de monteurs altijd snel ter plaatse zijn.
Slotenmaker Maurik

Piet

uit Maurik

Als ik thuis ben, wil ik graag een veilig gevoel hebben. De slotenmaker gebeld die kwam kijken en morgen al een passende inbraakpreventie bij me thuis komt installeren.

9,9

5/5

Eelco

uit Maurik

Wat denkt u? Kom ik thuis en kan mijn sleutels niet meer vinden. De slotenmaker was er snel en wist het slot zonder schade voor me te openen, bedankt!

9,7

5/5

Mayke

uit Maurik

Omdat ik nieuwe sloten wilde hebben, de slotenmaker ingeschakeld. Deze had goed advies en volgende week worden de veiligheidssloten al geplaatst. Super goed advies en snelle service ook.

9,5

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging