Slotenmaker Mijdrecht

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Mijdrecht

Is uw sleutel in het slot afgebroken, heeft u zich buitengesloten of zijn uw sloten kapot geraakt tijdens een inbraak? Wanneer u in Mijdrecht woont of werkt, kunt u op de diensten van QuickBlue rekenen. Onze ervaren slotenmakers staan 24/7 voor u klaar en kunnen u met elk probleem met uw sleutels of sloten uit de brand helpen. Binnen 20 minuten is een van onze experts op locatie.

24/7 spoedservice

De diensten van onze slotenservice

Zoekt u naar een slotenmaker met vakkennis en ervaring, dan bent u bij QuickBlue in Mijdrecht aan het juiste adres. Ons team helpt u niet alleen snel, maar ook adequaat. Wat uw hulpvraag ook is. U kunt QuickBlue inschakelen voor werkzaamheden als:

Buitengesloten in Mijdrecht?

Kunt u uw woning of bedrijfspand niet betreden? Of dit nu is vanwege buitensluiting, een afgebroken sleutel of een andere oorzaak, de professionele slotenmakers van QuickBlue staan direct voor u klaar. Binnen 20 minuten staat één van onze experts bij u voor de deur. U kunt rekenen op:
Slotenmaker Mijdrecht

Slotspecialist Siem

Siem is al sinds 2018 in dienst bij QuickBlue. Hij heeft ervaring met een breed spectrum aan werkzaamheden. Dankzij zijn expertise op het gebied van sloten, voornamelijk veiligheidssloten, weet hij iedere klant van de juiste veiligheidsadviezen te voorzien.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Slotenexpert Jordan is een vaste waarde in het team van QuickBlue. Zijn expertise is het openen en herstellen van beschadigde sloten. Ook inbraakschade herstelt hij in een handomdraai.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley is een ervaren slotenmaker die klanten dagelijks helpt in de meest uiteenlopende situaties. Uw probleem, ongeacht de precieze aard daarvan, kan door Wesley direct en adequaat worden opgelost.

Wesley

Slotenmaker

QuickBlue is officieel
een PKVW Erkend Bedrijf

QuickBlue is een PKVW-erkend bedrijf. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten die u bij ons kunt krijgen, zijn veilig bevonden. Hetzelfde geldt voor de voorlichting en montage die wij verzorgen. Daarmee gaat het dus echt om een totaalpakket. Voor maximale veiligheid, bent u bij ons aan het juiste adres.
Quickblue

Met spoed een slotenmaker bij u op locatie

Bevindt u zich in een noodsituatie en heeft u direct hulp van een slotenmaker nodig? Onze ervaren expert van QuickBlue staat binnen 20 minuten al bij u op de stoep. Wat er ook moet gebeuren, u wordt direct geholpen.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Mijdrecht. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Wordt de service van de slotenmaker in Mijdrecht door de verzekering gedekt?

Heeft u schade aan uw sloten? Dit wilt u uiteraard het liefst zo snel mogelijk opgelost zien worden. Door een slotenmaker van QuickBlue in te schakelen, wordt het probleem binnen afzienbare tijd verholpen. In een groot aantal gevallen worden de hiervoor gemaakte kosten door uw verzekering vergoed.

Wat als de sleutels zoek zijn?

Wanneer u niet meer over uw sleutels beschikt, kan het zijn dat u deze bent kwijtgeraakt óf dat deze zijn gestolen. De oorzaak speelt voor QuickBlue geen rol. Voor uw verzekeringsmaatschappij wellicht wel. In het geval van diefstal worden de kosten meestal door uw verzekeraar vergoed.

Veelgestelde vragen aan onze slotenmaker in Mijdrecht

Onze slotenexperts voorzien u graag van de juiste adviezen en antwoorden op al uw vragen. Hier beanwoorden wij alvast enkele vaak voorkomende vragen van klanten.

Alhoewel er enkele standaardtarieven voor diverse werkzaamheden bestaan, is het niet mogelijk om vooraf een precieze prijsindicatie af te geven. Dit hangt namelijk ook af van de specifieke situatie en eventuele wensen die u heeft. Na een uitgebreide inspectie kunnen wij aangeven wat de kosten zijn, die regelmatig door uw verzekeringsmaatschappij worden vergoed.

Sinds 2014 gelden er nieuwe eisen op het gebied van beveiliging. Zijn uw sloten ouder, laat u deze dan controleren door een slotenexpert van QuickBlue in Mijdrecht. Deze kan u hierover van een advies op maat voorzien.

Soms wordt geprobeerd sleutels en sloten die aan het roesten zijn, te herstellen. Echter is dit in verreweg de meeste gevallen niet de beste keuze. Wilt u in een veilige omgeving kunnen wonen of werken, dan is het van belang dat u de verouderde sloten laat vervangen door nieuwe.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Mijdrecht

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Mijdrecht

Dorian

uit Mijdrecht

Buitengesloten geweest, vanwege een domme fout. Ik heb contact met QuickBlue opgenomen en toen hebben ze een monteur opgestuurd. Die is snel ter plekke geweest. Hij heeft mij goed geholpen. Bedankt!

9,5

5/5

Gabriel

uit Hofland

Ik ben super tevreden met de snelle en goede service. De cilinders in de sloten zijn vakkundig en snel vervangen, en de kosten waren stukken minder dan bij een ander bedrijf waar we een offerte hebben opgevraagd. Daarnaast een super aardige slotenmaker. Echt een aanrader!

9,8

5/5

Joes

uit Proostdijland

Prima slotenmaker. Hij geeft van te voren advies met een duidelijke offerte. Die heeft netjes op mijn vragen in de mail antwoord gegeven. Ik ben supertevreden met de geleverde diensten. Een aanrader.

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten