Slotenmaker Monster

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Monster

Slotenmaker Quickblue in Monster is een erkende en transparante slotenmaker. Het team van experts bestaat alleen maar uit gediplomeerde slotenmakers die door hun jarenlange kennis en ervaring voor ieder probleem met sloten en sleutels een passende oplossing hebben. Wanneer u een probleem heeft met het hang- en sluitwerk van uw woning of juist op zoek bent naar goed advies op het gebied van de nieuwste inbraakbeveiliging, bij Slotenmaker Quickblue in Monster is alle expertise aanwezig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren. In geval van spoed kunt u altijd direct contact opnemen met onze spoedservice.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Door de grote expertise binnen het team van Slotenmaker Quickblue worden er zeer veel verschillende diensten aangeboden. Deze diensten variëren van het openen van kluizen, bijmaken van sleutels en openen van sloten, tot aan het vervangen van defecte sloten en plaatsen van inbraakbeveiliging. Voor alles is een passende oplossing.

In Monster buitengesloten ?

Het kan iedereen overkomen. U trekt de voordeur achter u dicht en beseft dan dat uw sleutels nog binnen op tafel liggen. Of u bent uw sleutels verloren onderweg en er is geen reserve sleutel voorhanden. Bel in deze situaties direct met Slotenmaker Quickblue. Wij zorgen dat er binnen 20 minuten een monteur bij u ter plaatse is om u professioneel en snel te helpen uw woning weer binnen te komen. Doordat onze monteurs werken met professioneel gereedschap ontstaat er geen schade aan deuren of deurposten. Indien nodig kunnen uw huidige sloten ook meteen worden vervangen door nieuwste veilige exemplaren.
Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Wanneer u een slotenmaker nodig heeft die sloten voor u kan openen, bijvoorbeeld omdat u bent buitengesloten van uw woning,  is onze monteur Siem de juiste man. Siem weet alles op het gebied van sloten.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Monteur Jordan is onze expert op het gebied van alles wat met hang- en sluitwerk van uw woning te maken heeft. Voor al uw problemen en vragen hieromtrent heeft Jordan het juiste advies en een passende oplossing.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Monteur Wesley is gespecialiseerd in het plaatsen van inbraakbeveiliging. Wanneer u uw woning beter wil beveiligen kan Wesley u adviseren over de nieuwste technieken op het gebied van inbraakbeveiliging. Wesley plaatst camerabeveiliging en alarmsystemen.

Wesley

Slotenmaker

Wat te doen met spoed?

Heeft u te maken met een spoedgeval? Bijvoorbeeld omdat u bent buitengesloten van uw woning of na een inbraak? Neem in deze situaties altijd direct contact op met de spoedservice van Slotenmaker Quickblue in Monster. Zeven dagen per week, 24 uur per dag zijn wij bereikbaar en zorgen we voor een snelle oplossing.
Slotenmaker Monster

Inbraakbeveiligingsdiensten

Het is altijd heel verstandig om goed te kijken naar de inbraakbeveiliging van uw woning. Slotenmaker Quickblue is expert op het gebied van inbraakbeveiliging. U kunt bij ons terecht voor alle advies op het gebied van de nieuwste inbraakbeveiliging en het plaatsen van camerabeveiliging en alarmsystemen.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Slotenmaker Quickblue en verzekering

Het is altijd heel verstandig om goed te kijken naar de inbraakbeveiliging van uw woning. Slotenmaker Quickblue is expert op het gebied van inbraakbeveiliging. U kunt bij ons terecht voor alle advies op het gebied van de nieuwste inbraakbeveiliging en het plaatsen van camerabeveiliging en alarmsystemen.

Sleutels verloren?

Het kan iedereen overkomen, u bent uw sleutels verloren en er is geen reserve exemplaar. Vooral als u niet weet waar uw sleutels gebleven zijn is het zeer verstandig snel contact op te nemen met Slotenmaker Quickblue. Indien nodig kan de monteur uw huidige sloten vervangen voor de nieuwste sloten met keurmerk.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Monster

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Het is mogelijk om alle soorten sleutels te laten bijmaken. Door de jarenlange ervaring en brede kennis in het team van slotenmakers is er geen sleutel meer die een geheim voor ze kent. Ook sleutels met een certificaat kunnen worden bijgemaakt, mits u het certificaat kan laten zien.

Door de grote expertise van de slotenmakers van Slotenmaker Quickblue worden heel veel verschillende diensten aangeboden. U kunt hierbij denken aan het openen van kluizen, bijmaken van sleutels, maar ook het plaatsen van kerntrekbeveiliging of pensloten. Voor al uw vragen is er een passende oplossing.

Wanneer u te maken heeft met een spoedgeval, bijvoorbeeld als u bent buitengesloten, of te maken heeft met defecte sloten aan uw woning, kunt u altijd direct contact opnemen met onze spoedservice. Wij staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u paraat om u snel uit de brand te helpen en te zorgen dat u weer veilig uw woning in kunt.

Werkgebied van onze slotenmakers in Monster

Slotenmaker Quickblue heeft vestigingen door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een vestiging bij u in de buurt en kan er altijd snel een monteur bij u op locatie aanwezig zijn.
Slotenmaker Monster

Anne

uit Monster

Mijn tas met m’n huissleutels was gestolen. Nam het zeker voor het onzekere en heb snel de sloten van mijn appartement laten vervangen. Ik ben tevreden over de snelle service en ik voel me gelijk een stuk veiliger!

9,9

5/5

Bob

uit Monster

Had me laatst buitengesloten en ik had geen extra sleutel op zak. Na 20 minuten stond er al een slotenmaker op de stoep die het slot snel en eenvoudig kon forceren. De deur heeft geen schade opgelopen en ik ben erg tevreden.

9,7

5/5

Ed

uit Monster

Na even speuren op het internet kwam ik Quickblue tegen. Het personeel is professioneel en vriendelijk. De prijsopgaaf was duidelijk en de communicatie verliep soepel. Zou Quickblue zeker aanraden!

9,5

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging