Slotenmaker Naarden

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Naarden

Realiseert u zich dat u uw sleutel binnen heeft laten liggen? Is uw sleutel in het slot afgebroken, of is er onverhoopt schade aan uw sloten aangericht na een inbraak? In deze en meer gevallen kan de slotenmaker van QuickBlue in Naarden u van dienst zijn. Woont of werkt u in deze plaats? Dan kan er binnen 20 minuten een professional bij u op de stoep staan. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

In veel situaties kan de expertise van een slotenmaker goed van pas komen. Schakelt u QuickBlue in, dan kunt u rekenen op niet alleen een snelle, maar ook een adequate service. Onze slotenmakers zijn namelijk stuk voor stuk professionals met jarenlange ervaring op dit gebied. Wij helpen u onder andere met:

Buitengesloten in Naarden?

Het kan natuurlijk gebeuren: u raakt buitengesloten en kunt uw woning of kantoorpand niet betreden. Uw sleutels liggen binnen op uw bureau. Alhoewel u zich op dat moment wel voor het hoofd kunt slaan, bewijzen de experts van QuickBlue in Naarden dat buitensluiting geen groot probleem hoeft te zijn. Onze ervaren slotspecialisten zijn binnen een mum van tijd ter plaatse.
Slotenmaker Daniel haalt gereedschap uit de werkbus

Slotspecialist Siem

Siem draait niet alleen mee in het 24-uurs team, maar vormt binnen QuickBlue ook een waardevolle bron van informatie omtrent allerhande soorten sloten. De expertise van Siem ligt voornamelijk bij veiligheidssloten. Ook voert Siem regelmatig veiligheidschecks uit.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is al jarenlang een van dé gezichten van QuickBlue. Welk probleem zich ook rondom uw woning of bedrijfspand in Naarden voordoet, de snelle en efficiënte aanpak van Jordan zorgt ervoor dat het probleem razendsnel verholpen wordt.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Al vele klanten hebben hun probleem op het gebied van sloten en sleutels als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. Wesley weet dankzij zijn jarenlange ervaring direct wat de beste aanpak is in elke situatie.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker bij u voor de deur

Net zoals alle andere voorwerpen kunnen ook sloten een keer defect raken. Is dit het geval en heeft u met spoed een slotenmaker nodig? Neemt u dan direct contact op met de spoedservice van QuickBlue. Al binnen 20 minuten kan een van onze specialisten op locatie aanwezig zijn. Uw slot wordt direct vervangen.

Diensten inbraakbeveiliging

Een ervaren slotenmaker komt in veel gevallen goed van pas. Ons team bestaat uit ervaren slotenmakers in Naarden. Hierdoor helpen wij u altijd snel en kwalitatief wanneer u dit nodig heeft. Onze diensten als slotenexpert bestaan uit de volgende onderdelen:

Vergoeding van schade aan uw sloten

Dekt mijn verzekering een slotenmaker in Naarden?

Welk probleem uw sloten of sleutels u ook opleveren, de vakmensen van QuickBlue weten het gauw te verhelpen. Veel klanten vragen zich af hoe het verzekeringstechnisch vervolgens afgewikkeld wordt. Dit is echter geheel afhankelijk van de oorzaak én het specifieke beleid van de verzekeraar.

Ik ben mijn sleutels kwijt. Wat nu?

Heeft u de diensten van een slotenmaker nodig omdat u uw sleutels bent kwijtgeraakt? In verreweg de meeste gevallen dekken verzekeraars dit niet. Moeten uw sloten vervangen worden vanwege diefstal van uw sleutelbos, dan vergoeden de meeste verzekeringsmaatschappijen dit wel.

Veelgestelde vragen aan onze slotenmaker in Naarden

Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met QuickBlue in Naarden. Hier ziet u echter alvast wat antwoorden op vragen die u wellicht ook bezighouden.

In feite is het voor onze slotenexperts niet mogelijk om al vooraf een opgave van de kosten te kunnen geven. De precieze situatie speelt een grote rol, waardoor de pijrs pas op locatie in kaart wordt gebracht.

Laat u een veiligheidscheck uitvoeren om een volledig inzicht in de staat van uw sloten te krijgen. Sinds 2014 gelden er aangescherpte veiligheidseisen.

Voor roestende sloten is in de meeste gevallen maar één oplossing de beste: vervanging. Sloten die roesten, veroorzaken op de lange termijn namelijk onvermijdelijk een defect.

Werkgebied van de slotenmakers van QuickBlue in Naarden

Heeft u problemen met uw sloten? Dan staat QuickBlue paraat om u te helpen. Wij hebben vestigingen in heel Nederland, zodat iedere Nederlander gebruik kan maken van onze hulp. QuickBlue zit in:
Amsterdam

Esmée

uit Naarden

Mezelf buitengesloten afgelopen zaterdag. QuickBlue gecontacteerd. Slotenmaker was snel ter plekke geweest en heeft de deur voor mij geopend. De kosten vielen reuze mee. Goed bedrijf, ik raad deze slotenmaker zeker aan.

9,5

5/5

Mark

uit Valkeveen

Ik wilde nieuwe sloten laten monteren, omdat mijn oude sloten deden raar en vooral van die badkamer konden we niet dichtdoen. QuickBlue gebeld en een afspraak gemaakt. Het kon de volgende dag gelijk, super knap gedaan. Binnen een uur waren alle drie vervangen. Bedankt!

9,8

5/5

David

uit Gooimeer-Zuid

Veiligheidscheck gedaan voor mijn huis door QuickBlue. Drie dagen van te voren een afspraak gemaakt. Slotenmaker is op de afgesproken tijd geweest. Nadat ie alles heeft nagelopen, hebben we een gesprek gehad en heeft ie mij een paar tips gegeven. Aardige man! Een aanrader!!!

9,8

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Voorkom effectief inbraken door gecertificeerde sloten