Slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

Slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel is een slotenmaker die u altijd kan helpen als u problemen met uw slot heeft. Wij staan dag en nacht voor u klaar. In een spoedsituatie kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week onze spoedservice bellen. Wij zorgen er dan voor dat één van onze slotenmakers direct naar u toe komt. In de meeste gevallen is er binnen twintig minuten een expert op het gebied van sloten en sleutels bij u. Onze slotenmakers krijgen ieder slot open. Daarbij beschadigen zij het slot of de deur niet. U kunt ook bij ons terecht als u uw sloten wilt laten vervangen, of een sleutel wilt laten bijmaken.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel levert verschillende diensten. U kunt ons vragen om uw sloten bij u te vervangen, wij kunnen cilindersloten vervangen of voorzien van een kerntrekbeveiliging. Ook kunnen wij u helpen uw huis veiliger te maken, zodat inbrekers moeilijker bij u binnen kunnen komen. Maar ook als u zichzelf heeft buitengesloten kunt u bij slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel terecht.

In Nieuwerkerk aan den IJssel buitengesloten ?

Woont u in Nieuwerkerk aan den IJssel en heeft u zichzelf buitengesloten? Dan kunt u altijd slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel bellen. Onze slotenmaker is in zo’n spoedsituatie binnen twintig minuten bij u. Hij heeft de juiste gereedschappen bij zich om de deur voor u open te maken. Hierbij beschadigt hij het slot of de deur niet. Uiteraard wacht onze specialist even totdat u uw sleutel heeft gevonden. Wij vinden het belangrijk dat u veilig in uw woning bent en ook dat u uw woning veilig kunt afsluiten. Blijkt dat u uw sleutels verloren heeft? Dan vervangt de slotenmaker direct uw slot. Wij hebben een grote voorraad sloten en kunnen altijd meteen uw slot vervangen.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

U kunt altijd op Siem rekenen. Hij werkt vaak op de spoedservice van slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel. Siem is daarom als eerste bij u als u een probleem met uw slot heeft. Hij kan ieder slot open maken en Siem weet alles van sloten en sleutels.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is al een aantal jaren werkzaam bij slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel. Hij begon als monteur in de werkplaats. Inmiddels is Jordan een slotenmaker in hart en nieren. Geen enkel slot heeft geheimen voor Jordan. Hij heeft voor ieder slotenprobleem de juiste oplossing.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Wesley weet alles van sloten met een meerpuntssluiting. Hij kan u hierover goed advies geven. Ook weet Wesley precies hoe hij dit soort ingewikkelde sloten moet monteren. Hij draagt zijn kennis graag over op de monteurs en slotenmakers die net in het vak beginnen.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Als u zichzelf heeft buitengesloten, of als uw sleutel is afgebroken in het slot,  heeft u met spoed een slotenmaker op locatie nodig. U kunt dan altijd de spoedservice van slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel bellen. Wij komen direct naar u toe om u te helpen. Meestal is dat al binnen twintig minuten.

Slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

Inbraakbeveiligingsdiensten

Met onveilige sloten kan een inbreker binnen een halve minuut in uw woning zijn. Daarom is goed en veilig hang-en-sluitwerk ook ontzettend belangrijk. Wij kunnen u helpen om de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfspand te verbeteren. Dat begint met goede sloten. Maar onze expert kan u ook heel veel tips geven waarmee u inbrekers buiten de deur kunt houden.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Nieuwerkerk aan den IJssel?

In geval van een inbraak of een poging tot inbraak kunt u de kosten voor de slotenmaker terug vragen via uw inboedel- of opstalverzekering. Er moeten dan wel duidelijke sporen van braak zijn. In alle andere gevallen moet u de kosten voor een slotenmaker zelf betalen. Bijvoorbeeld in geval van een buitensluiting of een afgebroken sleutel.

Sleutels kwijtgeraakt?

Als u uw sleutels kwijt bent en u denkt ze ook niet meer terug te kunnen vinden,  kunt u het beste al uw sloten laten vervangen. U kunt hiervoor een afspraak maken met slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij hebben altijd voldoende sloten op voorraad en kunnen vaak direct dezelfde dag nog uw sloten vervangen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Nieuwerkerk aan den IJssel

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Om uw woning inbraakveilig te maken adviseren wij als eerste om goede sloten op uw ramen en deuren te laten plaatsen. Dat zijn dan altijd sloten die een kerntrekbeveiliging hebben. Er zit dan een plaatje voor de cilinder van het slot. Hierdoor kunnen inbrekers de kern van de cilinder niet meer uit het slot trekken.

Wij kunnen op een dag en een tijdstip uw sloten vervangen dat het u uitkomt. Dat kan ook in het weekend of op een avond zijn. Onze slotenmakers zijn hierin erg flexibel. Voor een afspraak buiten kantooruren, betaalt u wel een hoger tarief.

Bij een afgebroken sleutel in het slot, verwijdert onze slotenmaker eerst voorzichtig het achtergebleven stukje sleutel. Hier heeft hij speciaal gereedschap voor. Daarna maakt onze slotenmaker de deur voor u open. Uiteraard controleert het hij de werking van het slot.

Werkgebied van onze slotenmakers in Nieuwerkerk aan den IJssel

QuickBlue is een landelijke keten van slotenmakers. Slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel heeft zich bij QuickBlue aangesloten. Wij werken vooral in en rondom Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt ons dag en nacht bellen als u een slotenprobleem heeft.

slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel

Jan-Peter

uit Nieuwerkerk aan den IJssel

De slotenmaker van slotenmaker Nieuwerkerk aan den IJssel kwam vorige week bij ons om het slot op onze voordeur te vervangen. Hij heeft heel netjes gewerkt en was supervriendelijk. We hebben nu eindelijk een goed en betrouwbaar slot op onze voordeur.

9,7

5/5

Amanda

uit Schollevaar

Mijn vriend had de slotenmaker gebeld omdat de sleutel steeds vaker doordraaide in het slot van onze achterdeur. De slotenmaker zag direct dat het aan de cilinder lag en hij heeft alleen de cilinder vervangen. Het slot werkt nu weer perfect.

9,5

5/5

Gerrie

uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Ik had mezelf buitengesloten. Heel dom…ik ging het afval buiten zetten en de deur viel achter me dicht in het slot. Gelukkig kon ik bij de buurvrouw de slotenmaker bellen. Hij was er heel snel en heeft de deur ook snel voor me open kunnen maken.

9,7

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging