Slotenmaker Odijk

De slotenspecialist voor al uw slotproblemen

Slotenmaker Odijk

Zijn uw sloten toe aan vervanging, bent u uw sleutels kwijtgeraakt of is er bijvoorbeeld inbraakschade dat direct hersteld dient te worden? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben een vestiging in Odijk waar gediplomeerde slotenmakers werken die u van dienst kunnen zijn met al uw problemen op sloten- en sleutelgebied. Wij zijn een erkend PKVW bedrijf dat naast professionele slotenmakers ook adviseurs in dienst hebben die u meer informatie kunnen geven over bijvoorbeeld het veiliger maken van uw woning of bedrijfspand. Bij problemen met sloten of sleutels zijn wij vaak al binnen 20 minuten bij u op locatie.

24/7 spoedservice

Slotenservice diensten

Onze slotenexperts beschikken over de juiste kennis en kwaliteiten om alle problemen op sloten en sleutel gebied voor u te verhelpen. Wij kunnen onder andere sloten voor u openen, sloten vervangen, u helpen bij buitensluiting en inbraakwerende  producten voor u installeren.

In Odijk buitengesloten ?

Bent u buitengesloten van uw woning of bedrijfspand in Odijk? Bijvoorbeeld omdat uw sleutels weg zijn of uw sleutel is afgebroken in het slot en het slot hierdoor niet meer open wil? Dan kunt u contact opnemen met ons. Wij snappen dat zo’n vervelende situatie vraagt op een echte sloten professional die dit probleem direct voor u kan oplossen. Al binnen 20 minuten zijn wij bij u om het slot op vlotte wijze te openen.

Dit gemotiveerde slotenmaker duo is druk bezig met de werkzaamheden

Slotspecialist Siem

Siem is een gediplomeerde slotenmaker die al tijden in trouwe dienst is bij ons. Hij is een echt expert in het openen en vervangen van sloten. Siem staat altijd klaar om u te helpen en zorgt dat hij binnen korte tijd bij u is.

Siem

Slotenspecialist

Slotenexpert Jordan

Jordan is één van onze monteurs die alle problemen op sloten- en sleutelgebied op professionele wijze kan verhelpen. Door zijn kennis en ervaring weet Jordan altijd een goede oplossing voor het probleem.

Jordan

Slotenexpert

Slotenmaker Wesley

Slotenmaker Wesley is gediplomeerd in het vak en daarnaast gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. Wesley kan u helpen bij het beter beveiligen van uw woning en bedrijfspand en voorziet u graag van advies op maat.

Wesley

Slotenmaker

Met spoed een slotenmaker op de stoep

Heeft u dringend een slotenmaker nodig in Odijk omdat er problemen zijn met het hang- en sluitwerk van uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u onze spoedservice dag en nacht bereiken. Wij hebben een team van professionele en ervaren slotenmakers in Odijk zitten die binnen korte tijd op locatie zijn om uw probleem op te lossen.

Slotenmaker Odijk

Inbraakbeveiligingsdiensten

Wij als slotenmaker kunnen niet alleen sloten openen en vervangen. Een belangrijk onderdeel van onze slotenservice is ook inbraakbeveiliging. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand beter beveiligd wordt tegen inbrekers. Dit doen wij door bijvoorbeeld kerntrekbeveiliging, alarmsystemen of camerasystemen te plaatsen. Ook kan één van onze adviseurs u helpen met advies op maat op het gebied van inbraakpreventie.

Vergoeding van schade aan uw sloten

Bent u verzekerd voor een slotenmaker in Odijk?

Is er door een inbraak of inbraakpoging schade ontstaan aan uw sloten of moet uw deur worden geforceerd omdat uw sleutels gestolen zijn? Dit is een klus voor slotenmaker Quickblue. En omdat bovenstaande situaties buiten uw schuld om zijn gebeurd worden de kosten voor onze diensten doorgaans vergoed door uw verzekering. De verzekering waaronder het herstellen van schade aan hang- en sluitwerk onder valt is de opstalverzekering. Voor meer informatie over het terugkrijgen van de kosten voor een slotenmaker kunt u naar de polisvoorwaarden van uw verzekering vragen.

Sleutels kwijtgeraakt?

Bent u uw sleutels kwijtgeraakt en heeft u geen idee meer waar deze terecht zijn gekomen? Als er niemand anders thuis is, er geen raampje open staat en niemand een reservesleutel heeft bent u in zo’n geval ook nog eens buitengesloten van uw woning. Om ervoor te zorgen dat u niet te lang in de kou staat kunt u de spoedlijn van ons bellen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor buitensluiting door sleutels die kwijt zijn. Vaak zijn wij al binnen 20 minuten bij u en kunnen wij het slot in korte tijd op schadevrije wijze voor u openen.

Veelgestelde vragen voor onze slotenmaker in Kamerik

Sommige vragen krijgen we vaker gesteld dan anderen. Om u alvast wat tijd te besparen, vindt u hieronder een antwoord op een aantal van deze veelgestelde vragen.

Wanneer wij bij u langskomen om uw probleem op slotgebied  te verhelpen is het niet nodig eerst langs de bank te gaan om contant geld op te halen. U kunt gewoon bij ons pinnen.

Kerntrekken is een populaire inbraakmethode onder criminelen. Hierbij wordt er een spijker of schroef in het cilinderslot geslagen en wordt deze er met behulp van een speciale hamer uitgetrokken. Vervolgens is de deur gemakkelijk te openen. Criminelen doen dit snel en bijna geluidloos. Om kerntrekken te voorkomen kunt u door ons kerntrekbeveiliging op uw sloten laten plaatsen.

Afhankelijk van de reden waardoor het slot niet meer goed functioneert kunt u eerst proberen het slot te behandelen met speciale producten, deze producten kunt u bij ons in het assortiment vinden. Werkt dit niet? Dan kunnen wij het slot voor u vervangen zodat u geen problemen meer zal ondervinden.

Werkgebied van onze slotenmakers in Odijk

Voor ons is het erg belangrijk dat iedereen in Nederland op de juiste wijze wordt geholpen met problemen op sleutel- en slotgebied . Om hiervoor te zorgen hebben wij teams met gediplomeerde slotenmakers overal in Nederland. Ook in Odijk kunnen wij binnen 20 minuten bij u op locatie zijn om het probleem te verhelpen.

Berend

uit Odijk

Ik was de sleutel van mijn kluis kwijtgeraakt maar had wel toegang nodig tot de documenten die hierin lagen. Ik las dat Quickblue ook kluizen kan openen en daarom heb ik direct contact opgenomen. Al diezelfde middag is er iemand langsgekomen die mijn kluis heeft geopend zonder dat de inhoud ervan beschadigd is geraakt. Jullie hebben mij gered, bedankt Quickblue.

9,9

5/5

Hannie

uit Odijk

Een tijdje terug heeft een monteur van Quickblue camerabeveiliging bij mijn woning geïnstalleerd. De monteur heeft mij toen precies uitgelegd hoe het systeem werkte en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Hiervoor wil ik jullie graag bedanken!

9,7

5/5

Wies

uit Odijk

Ik was mijn sleutels kwijtgeraakt en omdat ik geen reservesleutel aan buren of familieleden had gegeven kon ik mijn woning niet meer in. Na een belletje aan Quickblue stond er al heel snel een monteur bij mij op de stoep die het slot heeft geopend. Ik kon direct weer naar binnen en voor de veiligheid van mijn woning heeft de monteur ook direct een nieuw slot geplaatst. Bedankt.

9,4

5/5

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging